Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Best

 • klusbedrijf tiels
  klusbedrijf tiels
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Hovenier in Best

  Klusbedrijf Tiels; Voor al u klussen groot en klein, in en om huis. Ik heb al een aantal jaren ervaring in; - totale badkamer/sanitair renovatie - loodgieters werk - electra - tegelzetter (wand en vloer)e - laminaat leggen - keuken plaatsen - overkappingen op maat plaatsen Maar ook het helpen met het ophangen van een rolgordijn, rolluiken, andere raam decoratie of een andere kleine klus in en om huis. Mocht u interesse hebben in een van mijn aangeboden diensten. Neem gerust contact op. Prijs varieert natuurlijk per klus.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Professional, friendly and fast service.
  Kom in contact
 • Boomleuk
  Boomleuk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Hovenier in Best

  Boomleuk is gespecialiseerd in het ruimen van bomen die op moeilijke plaatsen staan. Bijvoorbeeld vlak bij bebouwing, schutting of erfgrens. Als de boom daardoor niet in zijn geheel om kan vallen, zullen wij de boom door middel van klimmen en afvangen, stukje voor stukje, vakkundig en veilig demonteren. Omzagen, kortzagen, kluiven, versnipperen, opruimen, afvoeren en stronkfrezen in overleg. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie ter plaatse, kan een kostenplaatje worden gemaakt. Op onze website meer informatie over onze activiteiten.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Kom in contact
 • Kepers G & B
  Kepers G & B
  Beoordeling: 4.4 van 54.4513 reviews
  Hovenier in Best

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, nodig in Oisterwijk of omgeving? Kepers G & B kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals gazonaanleg, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, verlichting etc etc. en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Efficiënt, professioneel én kortdag. Ben kei tevreden.
  Kom in contact
 • EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Hovenier in Best

  EEK dienstverlening, straat- en grondwerken is uw ideale partner als je een stratenmaker zoekt voor je particulieren tuin! We zijn gespecialiseerd in bestratingen, (keramische tegels), grondwerken, sierbestrating, leveren van bestratingsmaterialen, leveren en leggen van kunstgras, tuinontwerp en nog veel meer! Wij regelen alles van A tot Z! Afvoer van de oude materialen, afval containers, leveren van zand, grind of grond. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over Wouter en zijn team. Gegarandeerd resultaat binnen de afgesproken tijd. Dikke aanrader.
  Kom in contact
 • André de helpende hand
  André de helpende hand
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Best

  Ik ben Andre, een ervaren klusser met een passie voor vakmanschap en precisie. Met mijn ruime ervaring in algemene klussen, van kleine reparaties tot complete renovaties, sta ik klaar om uw projecten tot een succes te maken. Mijn toewijding aan kwaliteit en mijn creatieve oplossingen zorgen ervoor dat uw visie werkelijkheid wordt. Laten we samen aan de slag gaan en uw huis transformeren naar iets waar u trots op kunt zijn!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Andre heeft de klus direct aangenomen en opgepakt. Alle planten waren in no time uit de tuin, wortels zijn netje weg gekapt en al het onkruid is ook meegenomen. De tuin is netjes aangeharkt en alle rommel meegenomen. Ik kan André zeker aanbevelen voor een klus aan huis. Keurige man en zijn collega ook.
  Kom in contact
 • RNS Systeembouw vof
  RNS Systeembouw vof
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Hovenier in Best

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Nol Sijbers en ik ben eigenaar van RNS Systeembouw V.O.F. Wij hebben al meer dan 38 jaar ervaring met het plaatsen van schuttingen. Een tuin (her)inrichten behelst meer dan het kopen en plaatsen van levend materiaal en tuinornamenten. Niet alleen de bloemen en planten, maar ook de schutting, poorten en afscheidingen verdienen de aandacht. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen en afscheidingen. Of u nu kiest voor een geïmpregneerde houten schutting of voor een betonschutting, u bent bij ons aan het juiste adres. Voor alle door ons geplaatste schuttingen gebruiken wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. Nadat we samen met u een planning hebben gemaakt, plaatsen we bij u de schutting vakkundig en snel. Omdat de prijs van de schutting inclusief de montage tevoren vastligt komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wij kijken uit naar onze toekomstige samenwerking.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Nol is een man van zijn woord. Wat een schitterende schutting (inclusief 2 x een poort). Een totale lengte van meer dan 40meter in nog geen 2 dagen geplaatst samen met 3 man (zelfs de regen stopt ze niet) Ook latere aanpassingen (schutting ophogen van 2 naar 2.30) is geen enkel probleem, Nol regelt het allemaal.
  Kom in contact
 • Rennenberg Allround
  Rennenberg Allround
  Beoordeling: 4.5 van 54.5512 reviews
  Hovenier in Best

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, tegelzetter, dakdekker of Badkamer specialist in Brabant & omstreken , dan kan Rennenberg Allround je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij, Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Schoonmaak daken of dakgoten... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Vriendelijke jonge man, werkt netjes, en goed betaalbaar
  Kom in contact
 • Thoonen tuinen
  Thoonen tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews
  Hovenier in Best

  Thoonen tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Veghel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Thoonen tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Gazon aan de voorkant aangepakt. Onkruid verwijderd met ijzersulfaat. Na twee weken de grond geëgaliseerd/opgehoogd, en daarna geverticuteerd, opnieuw ingezaaid en bemest. Netjes gedaan.
  Kom in contact
 • MBC Blast Cleaning Service
  MBC Blast Cleaning Service
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Hovenier in Best

  Hoge druk reinigen, zandstralen & impregneren. Troittors,Opritten,Vloeren,Bakstenen,Gevels,Daken,Hekken,Staalconstructies,Industriële machines,Meubels,Boten Het verwijderen van vuil, mos, verf, roest, graffiti, olie vlekken & nog veel meer! Impregneren en beschermen tegen vuil, groene alg en olievlekken. Wij bieden competitieve prijzen en een betrouwbare service! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Prijzen vanaf €3,- per m2! *Prijs hangt af van de oppervlakte en de hoeveelheid vuil. __ We kunnen ook helpen je tuin op te ruimen en hem weer te laten stralen! We verwijderen onkruid, struiken, bladeren, vuil & zo veel meer. Wanneer we klaar zijn nemen we al het vuil weer mee naar de stort zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over het afval.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Fijne en snelle communicatie, klus op korte termijn en naar tevredenheid uitgevoerd! Dankjewel Blazej!
  Kom in contact
 • Van boom naar hout
  Van boom naar hout
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Hovenier in Best

  Van boom naar hout (.nl) kan je helpen met je boom te onderhouden in Waalre en omgeving. Ik ben een zelfstandige die gespecialiseerd is in snoeien en kappen van bomen. Doordat ik vrij door bomen kan klimmen kom ik bijna overal bij. Neem contact met me op om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Alles is perfect verlopen’ Van het eerste contact tot het vertrek’ Deskundig, enthousiast, keurig en duidelijk’ Voor herhaling vatbaar’
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Best, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 586 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Best

Andere vakmensen in Best

Vind vakmensen bij jou in de buurt