Vind schoonmaakbedrijven in Best

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Best? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Best

 • Dirteraser
  Dirteraser
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Best

  Dirt Eraser is een professioneel schoonmaakbedrijf werkzaam in het hele provincie Noord-Brabant, wij zijn gespecialiseerd in de grondige reiniging van BBQ’s, fornuizen, ovens en ramen. We gebruiken alleen milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare schoonmaakmaterialen, die speciaal voor het reinigen van BBQ’s, fornuizen, ovens en ramen zijn ontwikkeld. Deze producten zijn 100% veilig en laten geen dampen of geuren achter. Zelfs de oven is na de reiniging direct klaar voor gebruik. We nemen ons werk erg serieus. Daarom gaan we grondig te werk en letten we bij het schoonmaken op de kleinste details. Daarbij vinden we het ook heel normaal dat we oog hebben voor jouw huis. We gaan daar respectvol mee op. We beschermen je vloer en keukenkastjes tegen eventuele vlekken en laten alles keurig schoon en opgeruimd achter. En we zetten graag net die extra stap om te zorgen dat jij écht tevreden bent!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Snel, goed, prettig en betaalbaar
 • Cleaning Specialist Karolina
  Cleaning Specialist Karolina
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Best

  Schoonmaakspecialist Karolina kan u helpen met uw schoonmaakklus in Best en omstreken. Zij staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden op het gebied van rolluikreiniging, housekeeping, schoonmaak van uw woning of bedrijfspand. Neem direct contact op met een Karolina Reinigingsspecialist om uw klus te bespreken en een offerte aan te vragen. Basisprijs € 27€/h inclusief schoonmaakproducten wonning. Kantoor 32,5€/h .

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Schoonmaken van ons huis gebeurt netjes en betrouwbaar. Duidelijke afspraken over wat er bij de klus hoort. Na een iets rommelige opstartfase hebben we nu vaste afspraken (dag en tijdstip).
 • Anir Cleaning Service
  Anir Cleaning Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Best

  -schoonmaak kantoren -schoonmaak oplevering/nieuwbouw/ renovatie -schoonmaak gebouwen -schoonmaak sanitair -behang verwijderen -nicotine verwijderen van wanden, deuren en kozijnen -laminaat en tapijt weghalen -Schoorsteenvegen

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Very well done and very professional. Will hire again
 • Caatje dienstverlening
  Caatje dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Best

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Sint-Oedenrode bij Caatje dienstverlening terecht voor echt vakwerk voor bedrijven Heeft u een spoed klus dan kunt u bellen

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Accuraat, ziet werk liggen en het huis ruikt lekker schoon
 • Van der Horst op Hoogte
  Van der Horst op Hoogte
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Best

  Door jarenlange ervaring in de klimwereld heeft van der Horst op Hoogte het industriële klimmen gecombineerd met boomverzorging en alpinisme. Deze combinatie zorgt ervoor dat het werk snel, efficiënt en dus goedkoop gedaan kan worden. Heeft u dakpannen die gereinigd moeten worden? Geen probleem! Een Boom die aan een snoeibeurt of afbraak nodig is? Regelen wij! Heeft u een onbereikbare klus op hoogte? Bij van der Horst op Hoogte bent u op het juiste adres

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Nice can do attitude with good communication and price.
 • Schoonmaak 040
  Schoonmaak 040
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Best

  Schoonmaak 040 kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Eindhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Schoonmaak 040 om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Was geweldig. De klus was meer dan gedacht maar dat was geen probleem. Huis is weer helemaal schoon.
 • Limpiesa
  Limpiesa
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Best

  Limpiesa schoonmaak bedrijf Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak in jouw huis of bedrijf ? Een partner die zorgt voor een schone en gezonde leef en werk omgeving. Wij hebben ervaring in de dagelijkse en periodieke schoonmaak.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Was op zeer korte termijn beschikbaar en heeft zeer grondig onze ramen van binnen en buiten gewassen. Heel erg tevreden!
 • Veiligzicht-Nanocoating
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schoonmaakbedrijf in Best

  Veiligzicht-Nanocoating is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Eindhoven en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Veranda daken, overkappingen, carports, zonnepanelen en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Galea Constructie

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Best

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Best, dan kan Galea Constructie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • JHB allround dienstverleningen

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Best

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Best, dan kan JHB allround dienstverleningen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Best, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 99 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Best

Andere vakmensen in Best

Vind vakmensen bij jou in de buurt