Vind schoonmaakbedrijven in Veghel

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Veghel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Veghel

 • Dirteraser
  Dirteraser
  Beoordeling: 5 van 55553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  Dirt Eraser is een professioneel schoonmaakbedrijf werkzaam in het hele provincie Noord-Brabant, wij zijn gespecialiseerd in de grondige reiniging van BBQ’s, fornuizen, ovens en ramen. We gebruiken alleen milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare schoonmaakmaterialen, die speciaal voor het reinigen van BBQ’s, fornuizen, ovens en ramen zijn ontwikkeld. Deze producten zijn 100% veilig en laten geen dampen of geuren achter. Zelfs de oven is na de reiniging direct klaar voor gebruik. We nemen ons werk erg serieus. Daarom gaan we grondig te werk en letten we bij het schoonmaken op de kleinste details. Daarbij vinden we het ook heel normaal dat we oog hebben voor jouw huis. We gaan daar respectvol mee op. We beschermen je vloer en keukenkastjes tegen eventuele vlekken en laten alles keurig schoon en opgeruimd achter. En we zetten graag net die extra stap om te zorgen dat jij écht tevreden bent!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Jaa ging goed , werkt netjes . Heeft t dak van de serre schoongemaakt. Erg tevreden
 • Anir Cleaning Service
  Anir Cleaning Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  -schoonmaak kantoren -schoonmaak oplevering/nieuwbouw/ renovatie -schoonmaak gebouwen -schoonmaak sanitair

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  They did a good job
 • Caatje dienstverlening
  Caatje dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Sint-Oedenrode bij Caatje dienstverlening terecht voor echt vakwerk voor bedrijven Heeft u een spoed klus dan kunt u bellen

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Accuraat, ziet werk liggen en het huis ruikt lekker schoon
 • BouwklussenMA

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  Ervaren bouwopruimer

 • Glazenwasserij D. Notting
  Glazenwasserij D. Notting
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Den Bosch, dan kan Glazenwasserij D. Notting je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Helemaal hoed
 • Dak en gevel onderhoud
  Dak en gevel onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  Beste opdrachtgever, Bent u opzoek naar een vakman met uitgebreide expertise, uitstekende klantenservice en een betaalbare prijs, dan bent u bij Dak en Gevel onderhoud aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief en komen graag bij u langs om de klus tot een mooi resultaat te brengen. Heeft uw dak of gevel weer een frisse blik, of onderhoud nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Dak en Gevel onderhoud komt voor een betaalbare prijs uw dak of gevel reinigen of softstralen. Mocht u een lekkage of onderhoud nodig hebben dan kunnen we dat op kort termijn voor u oplossen. Vakkundig werk afleveren staat bij ons hoog in het vaandel. Duidelijke communicatie met de klant is een belangrijke onderdeel in het proces om de klus tot een goed einde te brengen. U kan bij ons ook terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden tot aan voegwerkzaamheden. Voor vrijblijvend advies komen wij graag bij u langs. Met vriendelijke groet, Dak en Gevel onderhoud

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Wat een goed werk levert deze man!! Hij komt snel langs, werkt keihard en is ook nog eens vriendelijk. Probleem opgelost met onze schoorsteen! Top job!!
 • Alpha-Chem Nederland B.V.
  Alpha-Chem Nederland B.V.
  Beoordeling: 3.8 van 53.851 review
  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  Professionele gevelreiniging in 3 fases met een perfect resultaat! Intensieve reiniging, dieptereiniging en impregneren. Al meer dan 22 jaar ervaring!

  Laatste review:
  Algemene indruk van dit bedrijf is goed net zoals de service en de prijs/kwaliteit verhouding is naar tevredenheid.
 • Delgado's Glazenwasserij en schoonmaakdiensten
  Delgado's Glazenwasserij en schoonmaakdiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  ZORG VOOR EEN HELDERE EN FRISSE OMGEVING. Een klantvriendelijke bedrijf met 23+jaren ervaring in de Glazenwasserij. Gespecialiseerd in: hoogwerkers(gecertificeerd) gondel werk Glasbewassing Tucker Pool systeem Hogedruk Reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  perfect service and really fast as well
 • Nienke Brouwer
  Nienke Brouwer
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  ‘’Ik breng orde in de chaos. Stap voor stap werk ik met mijn klant aan een logische nieuwe indeling en een selectie van spullen die kunnen blijven. Met name obsessieve verzamelaars (hoarders) hebben baat bij mijn duidelijke aanpak.’’ Opdrachtgevers: gemeenten, zorginstellingen, wooncorporaties en particulieren. Opruimcoach - hoarderspecialist - verhuishulp Voor zowel 1-op-1 consults, als verhuizingen, ontruimingen, opruimservice etc., alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt voor de klant.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goede communicatie, Prima bereikbaarheid, Super vriendelijk!
 • Outdoorcleaners

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Veghel

  Outdoorcleaners staat voor reinigen, onderhouden van alles wat buiten aandacht nodig heeft om een betere uitstraling te krijgen . Denk aan een gevelreiniging, verharding die gereinigd diend te worden , opstallen reinigen, verzakkingen ophalen , belijning aanbrengen , groenonderhoud , onkruidbestrijding, aanslagverwijdering , rooien van bomen maar ook het wassen van voertuigen op locatie! Wij wassen al jaren geldtransport auto's door heel Nederland, voor een interieurbouwer met 100+ werknemers verzorgen wij alles wat maar op ons pad komt zoals hierboven genoemd. Voor een middelgroot hoveniersbedrijf nemen we regelmatig opdrachten over of huren ze ons in . Een transportbedrijf wassen wij alle vrachtwagens op locatie en voeren we regelmatig reinigingsklussen uit . Particulieren komen vaak met gevelreiniging naar ons of andere kleine klusjes . Kortom , brede aanpak en schakelen van groot naar klein en terug ,is ons sterke punt . Iedereen is belangrijk!!

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Veghel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 98 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Veghel

Andere vakmensen in Veghel

Vind vakmensen bij jou in de buurt