Vind witgoed monteurs in Veghel

Op zoek naar witgoed monteurs in Veghel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Veghel

 • Cools Holding B.V.
  Cools Holding B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Witgoed monteur in Veghel

  Chris Witgoed . kan je helpen met je Witgoed reparaties Ik sta klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Chris Witgoed reparatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Is uw wasmachine, vaatwasser, koelkast of ander witgoed apparaat defect? kennis van alle merken witgoed, altijd 3 maanden garantie op de reparatie. Na onderzoek zal er een prijsopgaaf gemaakt worden, na overleg zal het probleem verholpen worden. 20 jaar ervaring in reparatie van huishoudelijke apparaten. onder andere reparatie van de volgende witgoed aparaten: -Vaatwasser -Droger -Wasmachine -Oven -Koelkast -Vriezer -kookplaat en alle overige witgoed apparaten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goede vakman, wel prijzig.
 • Welten's Bazar
  Welten's Bazar
  Beoordeling: 4.8 van 54.85192 reviews
  Witgoed monteur in Veghel

  Na jarenlange ervaring in de utiliteit,industrie en onderhoudstechniek ben ik mij meer gaan richten op de publieke sector. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding gecombineerd met vakmanschap zijn de sleutel tot mijn sucses geweest. Een goed onderbouwd advies of ontwerp is daarnaast een van de andere pluspunten om te voldoen aan uw wensen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Super vriendelijke man, goed geholpen, tegen schappelijk tarief.
 • Klusbedrijf ido
  Klusbedrijf ido

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Veghel

  Bouwbedrijf IDO, is van alle markten thuis. Voor al uw kleine klussen maar ook grote klussen kunt u bij ons terecht.

 • Van Zutphen Soundservice

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Veghel

  Specialist op het gebied van licht, geluid en elektro werkzaamheden. Ook inzetbaar voor montage werkzaamheden.

 • MaVaKe Solutions
  MaVaKe Solutions

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Veghel

  MaVaKe Solutions kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Heeswijk-Dinther en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met MaVaKe Solutions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • dallie elektrotechniek
  dallie elektrotechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.45194 reviews
  Witgoed monteur in Veghel

  Geachte heer of mevrouw. Ik ben gespecialiseerd in het onderhoud van huishoudelijke, industriële en elektronische elektriciteit en heb meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben beschikbaar op aanvraag.Omvang van de werkzaamheden 50 km van oss .

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Supersnel het probleem kunnen vinden en oplossen. Daarnaast heeft hij nog dezelfde middag, waarop ik de vraag had geplaatst, gereageerd en is langsgekomen. Superfijn, bedankt Mahmoud en zoon!
 • Service JM van Eijk
  Service JM van Eijk
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Witgoed monteur in Veghel

  Geliefd helemaal te lezen aub Als je gegevens opstuurt dan kost dat bemiddeling koste voor mij soms wel 50 euro dus alleen contact als u me echt nodig hebt bvd Als je op zoek bent naar een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist in nederland dan kan Service JM van Eijk je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Geluidsisolatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen allround service instantie monteur Uw klus mijn job Ik Kom niet gratis en ik ben geen adviesbureau Ik heb ook een huishouden Voor meer informatie contact als u me echt nodig hebt dan doe ik alles met liefde en plezier bvd

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Afspraak gemaakt om om 11 uur de klus te laten uitvoeren. Vervolgens om 10.58 uur een bericht dat de auto bij de garage staat dus pas om 12.30 uur kan komen. Om 12.27 uur bericht dat de klus niet kan worden uitgevoerd. Gebeld om aan te geven dat het prettig zou zijn als hij dit eerder communiceert omdat we al 1,5 uur wachten. Onbeschofte reactie aan de telefoon door meneer dat we maar iemand anders moeten zoeken. Jammer.
 • Norma Elektro & Bouw Service
  Norma Elektro & Bouw Service
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Witgoed monteur in Veghel

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Norbert Csulik en ik ben de eigenaar van Norma Elektro & Bouw Service. Ik ben een gecertificeerd elektromonteur met ruim 15 jaar ervaring. Vanaf april 2018 ben ik als zelfstandig elektromonteur begonnen. Graag focus ik me zoals; -plaatsen van chargers voor elektrische auto's. -Groepenkast. -verlichtingen,schakelaar en WCD(stopcontact). -Elektriche installatie. Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Norbert Csulik Norma Elektro & Bouw Service

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Fijne vent. Net werk zoals afgesproken. Indien nodig bel ik hem opnieuw.
 • Loodgieter Lukas Justynski

  Nieuw op Werkspot

  Witgoed monteur in Veghel

  Ik kom uit Polen. Ik ben meer dan twee jaar geleden naar Nederland gekomen. Ik ben loodgieter met ongeveer 10 jaar ervaring. Ik leer Nederlands, ook al is het niet de makkelijkste taal. Ik hou van verandering en de glimlach op het gezicht van tevreden klanten. Op dit moment vind ik het veel gemakkelijker om in het Engels te communiceren.

 • Hamond Montage
  Hamond Montage

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Veghel

  Mijn naam is Patrick ,ik ben 48 jaar en woonachtig in Schijndel. Ik ben in 1995 begonnen als ZZP-er in het verwerken en lassen van betonstaal. dit heb ik 20 jaar gedaan. later ben ik in loondienst gegaan bij B&G hekwerk als assemblagemedewerker en Lasser.. Dit heb ik 5 jaar gedaan. Momenteel ben ik al 2 jaar werkzaam in de installatietechniek en werk met waterleidingen en installaties. Door de jaren heen heb ik verschillende werk gedaan waar ik veel ervaring mee heb opgedaan.

4.6

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Veghel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Veghel

Andere vakmensen in Veghel

Vind vakmensen bij jou in de buurt