Vind witgoed monteurs in Lieshout

Op zoek naar witgoed monteurs in Lieshout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Lieshout

 • Cools Holding B.V.
  Cools Holding B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Witgoed monteur in Lieshout

  Chris Witgoed . kan je helpen met je Witgoed reparaties Ik sta klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Chris Witgoed reparatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Is uw wasmachine, vaatwasser, koelkast of ander witgoed apparaat defect? kennis van alle merken witgoed, altijd 3 maanden garantie op de reparatie. Na onderzoek zal er een prijsopgaaf gemaakt worden, na overleg zal het probleem verholpen worden. 20 jaar ervaring in reparatie van huishoudelijke apparaten. onder andere reparatie van de volgende witgoed aparaten: -Vaatwasser -Droger -Wasmachine -Oven -Koelkast -Vriezer -kookplaat en alle overige witgoed apparaten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goede vakman, wel prijzig.
 • Welten's Bazar
  Welten's Bazar
  Beoordeling: 4.8 van 54.85192 reviews
  Witgoed monteur in Lieshout

  Na jarenlange ervaring in de utiliteit,industrie en onderhoudstechniek ben ik mij meer gaan richten op de publieke sector. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding gecombineerd met vakmanschap zijn de sleutel tot mijn sucses geweest. Een goed onderbouwd advies of ontwerp is daarnaast een van de andere pluspunten om te voldoen aan uw wensen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Super vriendelijke man, goed geholpen, tegen schappelijk tarief.
 • At your service allround klusbedrijf
  At your service allround klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Witgoed monteur in Lieshout

  At your service allround klusbedrijf is zoals de naam al zegt tot uw dienst voor alle klussen in en rondom u huis. Ook kan ik na jarenlang ervaring advies geven waar nodig.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
 • K & R Electro en Installatietechniek + K & R Welding
  K & R Electro en Installatietechniek + K & R Welding
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Witgoed monteur in Lieshout

  2 mans bedrijf in electra en installatietechniek. Wij zijn gediplomeerd en werken volgens de norm NEN 3140VP.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Manchet van de wasmachine vervangen. Ze konden dezelfde dag zelfs al komen. Erg tevreden!
 • Antoni Installatie Techniek.
  Antoni Installatie Techniek.

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lieshout

  Neem gerust contact met mij op, snelle levertijden.

 • Installatietechniek van de belgh.
  Installatietechniek van de belgh.
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Witgoed monteur in Lieshout

  Ben je op zoek naar een betrouwbare Installatiebedrijf, Elektricien of Loodgieter of heb je een noodgeval? Met onze spoeddienst 24/7 terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, elektrische storingen oplossen, meterkast vervangen, ... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Niet te vergeten u krijgt altijd garantie erbij !

  Laatste review:
  Diagnose van elektrische systemen-
  Verliep prima
 • Yaha Klusbedrijf
  Yaha Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Witgoed monteur in Lieshout

  Yaha klusbedrijf is inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis of pand. Denk hierbij aan klussen voor de badkamer, keuken en woonkamer. Wij staan voor hoogstaand schilderwerk, stucwerk, renovatie en andere werkzaamheden. Wij denken met u mee en vullen uw ideeën aan met ons creatieve inzicht en onze ervaring. Met ons team staan wij garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Van nieuwbouw tot restauratie, van grotere onderhoudsprojecten tot specialistisch en decoratief werk. Zoekt u een vakkundig klusbedrijf die voor een scherpe prijs snel en schoon werk aflevert ? Dat bent u bij Yaha klusbedrijf aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  zeer goede suggesties en bespreken zaken in detail. Heb de neiging om het te druk te hebben met te veel klussen tegelijk, maar de afwerking is uitstekend
 • MCK Service
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Lieshout

  MCK Service kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met MCK Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Great results and great team! Highly recommend
 • Maros AM

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lieshout

  Maros AM klusjes bedrijf voor alle klusje

 • Richardson Vastgoed Service

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Lieshout

  Specialist in het verhuur en verkoop-klaar maken van woningen. Denk daarbij aan het uitvoeren van reparaties aan en het vervangen van sanitair, uitvoeren van slotenmaker werkzaamheden, meubileren, en het oplossen van problemen met uw elektrische installatie. Groepenkast vervangen, groepen toevoegen of wilt u overstappen van gas naar elektrisch koken? Geen enkel probleem! Onze gediplomeerde elektrotechnicus zorgt ervoor dat alle aanpassingen volgens de NEN1010 norm worden uitgevoerd. en dat uw elektrische installatie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Lieshout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 33 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Lieshout

Andere vakmensen in Lieshout

Vind vakmensen bij jou in de buurt