Vind witgoed monteurs in Den Bosch

Op zoek naar witgoed monteurs in Den Bosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Den Bosch

 • Witgoed Reparatie Faouzi
  Witgoed Reparatie Faouzi
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Witgoed monteur in Den Bosch

  Witgoed reparatie Faouzi staat voor reparaties aan al uw witgoed- en huishoudelijke apparatuur aan huis, ongeacht het merk. Wij hebben de kennis in huis op het gebied van alle bovengenoemde apparaten tot en met de nieuwste modellen. Onze dienstverlening bestaat uit het bekijken bij u thuis van de defecte apparatuur. Een korte diagnose leidt tot een prijs indicatie en samen met u bespreken we dan of het rendabel is om de apparatuur te repareren of te vervangen. Wij geven u graag een goed advies! Na een korte inspectie ontvangt u een kosten indicatie en een advies om te repareren of te vervangen. In onderling overleg plannen wij zorgvuldig uw afspraak in! Voor grote apparaten komen wij graag bij u thuis om te repareren. Kleine apparaten (koffie machines, stofzuigers enz.) nemen wij mee en wordt gerepareerd in onze werkplaats. * Regio: Noord-Brabant (max. 40 km rondom Waalwijk) * Meer dan 30 jaar ervaring * Diverse certificeringen zoals van o.a. Miele, Bosch en Samsung

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Heel goed, vakbekwaam, kennis van zaken en prettig in de communicatie.
 • De Beuk Witgoedservice
  De Beuk Witgoedservice
  Beoordeling: 3.9 van 53.956 reviews
  Witgoed monteur in Den Bosch

  Let op ! alleen accepteren en reageren als u een afspraak wilt maken niet voor prijs informatie hiervoor kunt u bellen naar De Beuk De Beuk Witgoedservice kan je helpen met je Witgoed monteur klus van Ede tot Nijmegen en omgeving . Zij staan klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met De Beuk Witgoedservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan vragen Let op ik ben basis monteur

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Klus werd op zaterdag uitgevoerd. Wasmachine niet gerepareerd. BH Beugel er niet uitgehaald.
 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Witgoed monteur in Den Bosch

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Rottende kozijnen moesten gerepareerd worden. ze waren snel op locatie. goed uitgevoerd. alles keurig opgeruimd. in één woord, uitstekend.
 • dallie elektrotechniek
  dallie elektrotechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.45196 reviews
  Witgoed monteur in Den Bosch

  Geachte heer of mevrouw. Ik ben gespecialiseerd in het onderhoud van huishoudelijke, industriële en elektronische elektriciteit en heb meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben beschikbaar op aanvraag.Omvang van de werkzaamheden 50 km van oss .

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Supersnel het probleem kunnen vinden en oplossen. Daarnaast heeft hij nog dezelfde middag, waarop ik de vraag had geplaatst, gereageerd en is langsgekomen. Superfijn, bedankt Mahmoud en zoon!
 • Aker Projects

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Den Bosch

  Aker Projects kan je helpen met je Aannemer klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Aker Projects om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Ivan Dov
  Ivan Dov
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Witgoed monteur in Den Bosch

  Ivan Dov kan je helpen met je elektricien- en loodgieterswerkzaamheden in Den Bosch en omstreken. Ze zijn beschikbaar om al je vragen te beantwoorden over het installeren of vervangen van CV-ketels en warmtepompen, het (ver)plaatsen of vervangen van waterleidingen en riolering, het plaatsen of renoveren van badkamers, het installeren van stopcontacten en schakelaars, en het installeren of uitbreiden van groepenkasten. Neem direct contact op met Ivan Dov om je project te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. heb sertiefikate Vakmanchap CO

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Ivan reageerde snel. Was duidelijk in de communicatie en na een eerste inspectie wist hij precies wat hij moest halen. Kwam kundig over en is flexibel geweest met afspreken om het laatste deel af te maken.
 • AN ONDERHOUD
  AN ONDERHOUD
  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews
  Witgoed monteur in Den Bosch

  Wij zijn een allroundklussen bedrijf. We hebben overal vakmensen voor en de tevredenheid van de klant staat op nummer 1 !

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Aardig, maar daarna niks meer gehoord. Kan op zijn minst zeggen dat je het niet ziet zitten
 • Spock
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Witgoed monteur in Den Bosch

  Wij zijn Spock installatietechniek. Vakkundig, eerlijk, 100% betrouwbaar, en altijd tegen de scherpste prijzen. En nu sinds kort ook op Werkspot. Tot snel!

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Stefan van Spock was snel beschikbaar voor een scherpe prijs. Hij had bij de orriginele afspraak autopech maar melde dat op tijd en een nieuwe afspraak was snel gemaakt. Stefan was ook op tijd klaar en het zag er netjes uit. zeer tevreden
 • F.B.K. Dienstverlening
  F.B.K. Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Den Bosch

  Goedendag, Mijn naam is Feye Pronker, eigenaar van F.B.K. Dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in al uw grond, tuin , sloop en bestratings werkzaamheden. Zoals u ziet een breed scala aan werkzaamheden, waar improvisatie en creativiteit vaak van essentieel belang is. Daarom is Flexibele Betrouwbare dienstverlening van Kwaliteit iets wat bij ons bij ons hoog in het vaandel staat. Maar ook de comunicatie moet Lekker simpel, eerlijk en recht door zee zijn, want dat is waar wij van houden. Vakwerk met een goede dosis humor en nuchterheid is waar wij voor leven, U toch ook?

 • Boujrad huis&tuin onderhoud&sloop
  Boujrad huis&tuin onderhoud&sloop

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Den Bosch

  Boujrad huis&tuin onderhoud of sloop bedrijf zit in denbosch bevestigd U kunt bij me terecht voor uw huis en tuin werkzaamheden en onderhoud . Daarnaast doen wij sloop werkzaamheden in en rond om uw huis gespecialiseerd Wij werken met grote en kleine materialen alles wat nodig is voor uw klusjes Daar bij bieden wij ook garantie voor te duur van 9 jaar hopelijk zie ik u snel Afz M.boujrad

4.6

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Den Bosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Den Bosch

Andere vakmensen in Den Bosch

Vind vakmensen bij jou in de buurt