Vind aannemers uit Den Bosch

Op zoek naar aannemers uit Den Bosch? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Den Bosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 336 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Den Bosch

 • Maison Bouw en Onderhoud

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews

  Waarom Maison Bouw en Onderhoud. Meer als 15 jaar ervaring in het bouwen en onderhouden van uw huis. Alle vakspecialisten in huis. Altijd garantie op ons werk. Meer dan 2000 tevreden klanten. Gratis en vrijblijvende offerte. Twijfel niet en stel u vraag we helpen u graag.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel en goed geholpen , ondanks moeilijk bereikbaar dak hebben de heren zonder schrik de uitdaging aangegaan. Dmv foto’s laten ze voor en na situatie zien. Garantie op het werk.
 • Wand & Plafond Specialist

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.75129 reviews

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand, verlaagd plafond, koof, geluidswerende wand of voorzetwand in uw huis door of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:

  Garage (ver)bouwen -

  Mario reageerde snel op onze opdracht. Communicatie verliep vanaf begin af aan prettig, geen vraag was teveel. Uiteindelijk met drie man sterk onze volledige garage (40m2 muur en 20m2 plafond) geïsoleerd, muren afgewerkt, voorzien van nieuwe stopcontacten/spots, oude electra opnieuw aangesloten. De mannen werken hard door, zijn prettig in de omgang, komen hun afspraken na. Als we iets extra's vragen is dat ook geen probleem. Ondanks een flinke tegenvaller (per ongeluk electra leiding geraakt) werd dit naar onze wens weer opgelost. Dit heeft ze flink wat extra werk bezorgd, maar ondanks dat bleven ze hard doorwerken totdat alles erin zat! Om 23uur was de klus na 3 dagen geklaard. Wat ons betreft een echte aanrader!
 • Schoorsteenveegbedrijf Van de Ven V.O.F.

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.9 van 54.95381 reviews

  In 2006 heb ik besloten om samen met mijn zoon een eigen Schoorsteenveegbedrijf te starten, wij zijn gespecialiseerd in: -voegen en repareren van uw schoorsteen,-plaatsen van flexibele rookkanalen,-Nokvorst reparaties,-Kanaal bescherming plaatsen,-Vogelwering plaatsen en Coating Dakgoten.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Onze nokvorsten lagen los op het dak, dus ik zocht iemand die dat kon herstellen. We hadden snel reactie, en hij kon snel langskomen. Een vriendelijke man. Heel netjes gewerkt, je ziet een enorm verschil tussen het werk dat een ander bedrijf bij de buren heeft geleverd en wat vd Ven gedaan heeft. Vele malen netter, en ook nog eens in de kleur van de dakpannen. Ideaal. Bovendien is hij de enige die eerlijke prijzen hanteert, en ook nog eens vijf jaar garantie! Ik kan hem van harte aanbevelen!
 • Alert dak- en schoorsteentechniek

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.6 van 54.6583 reviews

  Hallo mijn naam is Eric . Ik ben 49 jaar en kom uit Den Bosch. Inmiddels ben ik ruim 25 jaar actief in de branche dak en schoorsteentechnieken. ( Alleen pannen daken geen platte daken) Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit: - Nokvorst reparatie. - Loodreparaties schoorsteen en dakkappel en overige loodslappen. - Uitvoeren van dak inspecties bijv. opsporen en verhelpen van lekkages. - Slijpen en voegen van schoorstenen. - Schoorsteen vegen en dakgoten reinigen. - Plaatsen schoorsteenkappen en plaatsen vogelweringen. - Cleanen dakkappel.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Eric heeft ons dak gemaakt. Prettige communicatie, houdt zich aan afspraken, resultaat ziet er op foto’s goed uit. Aanrader!
 • Dakwerken Hintham

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.75100 reviews

  Welkom op het profiel van Dakwerken Hintham! Uw specialist, voor al uw werkzaamheden op het dak. Wij zullen ons eerst even voorstellen. Dakwerken Hintham is een klein bedrijf met als specialisme alle voorkomende werkzaamheden op de daken. Uiteraard zijn dakwerkzaamheden niet het enige wat we voor u kunnen betekenen, of het nu gaat om klein timmerwerk of het plaatsen van een openhaard, bij ons kunt u terecht. Onderstaand een greep uit onze werkzaamheden : - Klein timmerwerk - Plaatsen van een openhaard - Dakkapel reinigen - Vogelwering aanbrengen - Nokvorst reparaties - Schoorsteen vegen -aanleggen nieuwe rookkanalen - Dakinspectie We luisteren graag naar uw wensen en zullen u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw wensen ten uitvoer te brengen. Goede garanties bieden u de zekerheid dat u jaren vrij van zorgen bent. Ook een goede service behoort tot onze plicht.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Prettige ervaring van bevlogen en vrolijke vakmannen. Het werk is volledig volgens afspraken uitgevoerd en voor een redelijke prijs. Ik kan Bob van harte aanbevelen. (Flexibel rookkanaal aangelegd, kachelpijp vervangen en schoorsteen gerenoveerd.)
 • Klussenbedrijf de Tulp

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.5 van 54.55111 reviews

  Welkom op de Werkspot pagina van Klussenbedrijf De Tulp. Klussenbedrijf De Tulp is een professioneel klussenbedrijf met enthousiaste medewerkers. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met een goed en betrouwbaar advies Door onze flexibele en vakkundige opstelling bieden we voor elke situatie een passende oplossing. Ook kunnen we op uw verzoek dak inspecties. Uiteraard gevolgd door een uitgebreid inspectierapport. Of het nu gaat om een groot of klein project, Klussenbedrijf De Tulp zorgt voor een optimale uitvoering, waarbij de relatie met u altijd van grote waarde is. Klussenbedrijf De Tulp onderscheidt zich van andere klusbedrijven door een compleet pakket aan mogelijkheden en de bijbehorende werkzaamheden aan te bieden. Of het nu gaat over dakbedekking, pannendaken, schoorsteen, lood/zinkwerk, voeg en metsel werken, enzovoorts. Klussenbedrijf De Tulp werkt conform de richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vriendelijke en vakbekwame mensen. Sommige afspraken (voor het langskomen voor de opmaak van een offerte, voorbereidend werk) werden wel vaak verplaatst maar hier werd wel goed over gecommuniceerd. Wellicht niet de goedkoopste maar er is heel net werk geleverd.
 • 1001 Diensten

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.3 van 54.35141 reviews

  Hallo ik ben Sina, Ik heb 9 jaar gewerkt voor een baas en ik ben nu inmiddels voor me eigen begonnen omdat ik werken leuk vind en graag bezig ben met mijn handen. het meeste werk wat ik altijd deed zijn daken, goten, schoorstenen, gevels renoveren/vernieuwen/isoleren. Ik doe ook veel schoonmaak werkzaamheden, schilderwerken rond om huis/dak. En eventueel andere werkzaamheden die nog bespreekbaar zijn zoals loodgieter, sloopwerk, hulp bij tillen, opruimwerkzaamheden, laminaat leggen, en onderhoud aan uw tuin. U kunt mijn ook altijd bellen voor een afspraak dan kom ik vrijblijvend langs voor een offerte. Ik geef duidelijk advies en bespreek de werkzaamheden vooraf zodat we altijd weten waar we over praten. Van al de werkzaamheden maak ik foto's zodat u die achteraf allemaal terug kan zien. Ik werk door heel Nederland.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Draaiden hun hand niet om voor een lastige klus boven de serre waar andere vakmensen afhaakten. Super werk geleverd, bedankt mannen!
 • DAKE totaal montage

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews

  Beste, Mijn naam is Ron, mijn werkgebied varieert van Limburg tot aan Noord Holland, Flevoland en Gelderland. Ik zelf zit gevestigd in `s-Hertogenbosch Noord Brabant. Ik heb al meer als 10 jaar werkervaring als: timmerman, elektricien, hovenier, stratenmaker en gespecialiseerd in dakwerken. In de afgelopen 14 jaar als vakman heb ik vele projecten mogen realiseren, onder andere van complete dakrenovaties, zolderverbouwingen tot het plaatsen van complete veranda`s, carport`s, serre`s, aanbouwen en complete tuinen opleveren. Kijkt u daarom ook eens naar de foto`s die hier op mijn portfolio staan. Op diverse projecten kan ik ook een waardige garantie bieden van 10 jaar. Daarom ook mijn kreet: "DAKE denkt en werkt met u mee" Ik biedt u ervaring en perfectie tot in de kleine details en kom mijn afspraken na. Heeft u vragen en of opmerkingen hoor ik dat altijd graag. Hopend u als klant te mogen aanspreken. Met vriendelijke groet, DAKE totaal montage

  Laatste review:

  Veranda aanleggen of vervangen -

  Mooie overkapping bij voordeur gemaakt. Voor een volgende klus zal ik zeker weer contact opnemen met Ron
 • Klusbedrijf H.C.

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.75163 reviews

  Mijn naam is Henri Craane van Klusbedrijf H.C. Gespecialiseerd in vloeren. Het Bedrijf bestaat inmiddels 25jaar. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van betonvloeren, het leggen van zandcementdekvloeren en pleistervloeren en het egaliseren van vloeren Het leggen van badkamervloeren met afschot naar drain Het leveren en leggen van zwaluwstaartplaten(lewisplaten) En het leveren en aanleggen van vloerverwarming Het ombouwen van houtenvloer met kruipruimten naar een goede geïsoleerde vloer met vloerverwarming Combinatie vloer (broodjesvloer) Duofor combinatievloer Betonlook vloeren Schuimbeton Sloopwerkzaamheden Draagmuren slopen en stalendraagbalk plaatsen Badkamer renovatie Ik werk door heel Nederland. Met vriendelijke groet, Klusbedrijf H.C. Henri Craane

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Nadat de opdracht op werkspot was gezet, belde Henri binnen 10 minuten op. Hij was in de buurt en vroeg of hij mocht komen kijken. Dat heeft hij gedaan en wij hebben samen onze wensen besproken. Binnen een half uur hadden wij erg veel vertrouwen en hebben hem de opdracht gegeven. Tot aan de start van de verbouwing hebben we middels Whatsapp contact gehad en dat was heel plezierig. Op de dag van beginnen kwam Henri met zijn zwager, schoonzoon en diens broer de klus klaren en hierover zijn wij zeer tevreden! Als Henri zegt dat hij er om 07:00u is, dan staat hij om 06:45u al in de straat te popelen om te kunnen beginnen. Hij straalt rust en overzicht uit en communiceert erg goed. Als je om uitlegt vraagt, dan krijg je het. Al met al zéér tevreden en wij bevelen H.C. Klusbedrijf zeker aan!
 • Van Gestel Dienstverlening

  Aannemer in Den Bosch

  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews

  U heeft een dak nodig ? of heeft uw dak nood aan een opfrisbeurt ? dan bent u bij ons aan het juiste adres ! Veelzijdig in ONDERHOUD & RENOVATIE Voor al uw Grote en kleine projecten. Onze Dienstverlening biedt u steeds: -eerlijk advies -perfecte afwerking -100%klantgericht. - -Goede service. www.vanGestelDaksupport.nl dankzij jarenlange ervaring , zoeken we samen met u naar een pasklare en juiste oplossing voor al uw klus en/of onderhoud problemen. We streven naar perfectie en echte oplossingen "onderhoud is behoud" Onze werkzaamheden. O.A : gevel-plat/hellend Dak dakkapel-schoorsteen-EPDM - reiniging- lood & zink/soldeer werk ' opsporen en verhelpen van lekkage BELLEN &of WHATSAPPEN MAG voor een afspraak - ***(*gratis dak en/of lekkage inspectie) ***(mits de afstand binnen 40 Km ) -24/7beschikbaar - Werkt landelijk. Vraag naar de voorwaarde.. *(VCA).gecertificeerd . !! LET OP GOED LEZEN er kan mogelijk voorijkosten gevraagd worden ivm afstand mits er een opdracht akkoord is word het terug verrekend !! +-35,€ excl. btw. Of anders besproken let op afspraak is afspraak ook hier zitten kosten aan vast ivm berichten via site ... voor enkel een bericht

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ik zal van Gestel Daksupport aan iedereen aanraden. Communicatie springt eruit t.a.v. veel andere vakmensen.

Populaire lokale aannemers in Den Bosch

Informatie over aannemers uit Den Bosch

Wil je je huis in Den Bosch uitbouwen of de badkamer wat moderner laten ogen? Ga je je keuken updaten of je zolder compleet verbouwen? Zelfs wanneer je hele huis op de schop gaat en je voor een complete woningrenovatie gaat, kunnen onze aannemers uit de omgeving Den Bosch je helpen. Je hoeft je, met een professionele aannemer aan het roer, geen zorgen te maken over de levering van materiaal, een eventuele vertraging in de planning of misschien zelfs scheeflopende kosten. Want een vakman uit Den Bosch houdt dit met een vakkundig oog allemaal in de gaten voor je. En bij Werkspot werken we alleen met zorgvuldig gecontroleerde aannemers die hun vak verstaan. Een professionele aannemer inschakelen via Werkspot is dus een goed idee. Onze vakmannen laten jouw huis in het fijne Den Bosch binnen no time weer stralen.

Werkspot werkt met de volgende aannemers uit Den Bosch

Of je nou je complete huis renoveert of alleen je toilet op de schop gaat? Via Werkspot staan er verschillende aannemers uit Den Bosch klaar om de klus voor je te klaren. Het is fijn om met een aannemer uit de regio Den Bosch te kunnen werken. Waarom? Zo’n regionale aannemer spreekt al snel dezelfde taal en rekent bovendien weinig voorrijkosten. Daarnaast is hij snel ter plekke, mocht dat eens nodig zijn. De Bossche aannemers waar Werkspot mee werkt, zijn vakmannen die weten wat ze doen. Ze hebben oog voor detail en zorgen dat elk project op een professionele manier wordt afgerond. En het fijne aan het inhuren van een aannemer uit Den Bosch? Dat bespaart je tijd, energie en zorgen!

Huur een aannemer in via Werkspot, ook in Den Bosch

De vakmannen die op Werkspot te vinden zijn, voldoen allemaal aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast worden hun reviews goed in de gaten gehouden. We zorgen er dus voor dat we, waar het op de aannemers uit Den Bosch aankomt, een oogje in het zeil houden. We werken echt alleen met professionele vakmannen; Bossche aannemers die met veel plezier jouw project op zicht nemen. Dus huur een aannemer uit Den Bosch in via Werkspot en je kunt uitgaan van een vakkundige renovatie en een ontzettend mooi resultaat.

Hier zet je een aannemer uit Den Bosch voor in

Een aannemer uit Den Bosch en omgeving kun je inzetten voor diverse verbouwingsprojecten. Van kelder tot zolder en van toilet tot keuken; Werkspot koppelt je graag aan een Bossche aannemer die de klus moeiteloos voor je oppakt. Het is overigens ook heel verstandig om zo’n vakman in huis te halen. Hij heeft vaak namelijk een vakkundig netwerk, verstand van zaken en jaren en jaren ervaring. En hoewel jij misschien over één van deze drie beschikt, is het bezit van alledrie deze kwaliteiten toch wel even een ander verhaal. Zet een vakman via Werkspot in en werk met een vakkundige aannemer die jouw huis in een mooiere versie van zichzelf omtovert.

Als je je huis in Den Bosch wil laten verbouwen door een aannemer via Werkspot...

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Den Bosch, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Den Bosch? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Den Bosch

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur