Vind aannemers in Sint-Michielsgestel

Op zoek naar aannemers in Sint-Michielsgestel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Sint-Michielsgestel

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85327 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Prima snelle service!
 • Vloerenbedrijf R. Stolzenbach
  Vloerenbedrijf R. Stolzenbach
  Beoordeling: 4.8 van 54.85109 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Welkom op het profiel bij Vloerenbedrijf R. Stolzenbach! Sinds 1983 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers vloer projecten uit. Een greep uit onze projecten: - Beton Vloeren; - Giet Vloeren; - Betonlook vloeren en wanden Kortom, uw allround specialist op gebied van vloeren en decoratieve wandafwerking op beton look basis. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken. Wij staan voor kwaliteit, stiptheid, klant - en servicegericht en komen onze afspraken na! Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Ik hoop dat je een goed idee hebt gekregen hoe je een goede bedrijfsomschrijving kunt opmaken.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Ruud is een vriendelijke vakman die weet waar hij over praat. Ik werd gebeld en er werd duidelijk uitgelegd hoe het kostenplaatje verdeeld was. Ruud was optijd en ging secuur te werk. De vloer was toch nog slechter dan gedacht maar dat was geen probleem. We hoefte hierbij alleen de meerprijs voor de zakken egaline te betalen wat een super service is! Ik zou Ruud zeker aanraden voor een volgende keer! Dankjewel
 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55595 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Heel fijn en snel gereageerd en geregeld goed en vakkundig advies zeker een aanrader!
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De communicatie en reacties waren snel. Marvin vond ook een aantal andere problemen met mijn dak waar ik me bewust van was, maar waar ik niets aan kon doen. Ik wacht, zoals geadviseerd, ongeveer twee weken om de kamer opnieuw te schilderen. We moeten gewoon afwachten of het probleem nu is opgelost.
 • Ramerman dakbedekking
  Ramerman dakbedekking
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Ramerman dakbedekking is een toonaangevend bedrijf met ruim 15 jaar expertise in het vakgebied van platte daken. Wij bieden een garantie van maar liefst 10 jaar op al onze dakrenovaties. waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit in al het werk dat wij verrichten.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Very professional service and good work. Clear communication and quality work. Very satisfied.
 • Van Stiphout onderhoud
  Van Stiphout onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Van Stiphout onderhoud kan je helpen met je Dakspecialist klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Stiphout onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Quick respond
 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Binnen een dag geregeld. Top netjes zoals afgesproken. Aanrader!
 • Dakservice Totaal 17181959
  Dakservice Totaal 17181959
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Ben je op naar een ervaren dakdekker en schoorsteenveger. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor een kleine of grote klus mag u altijd contact met ons opnemen . Ons bedrijf bestaat al 20 jaar . Tevens geven wij altijd minimaal 5 jaar garantie . Ons werk bestaat uit alle soorten klussen op het dak . Van een pannendak vervangen , schoorsteen voegen , lood schoorsteen en lood van dakkapel vervangen . Nokvorsten vervangen en reparatie, schoorsteen vegen , dakgoot reiningen , bitumen daken vervangen . Kortom wij zien van alle markten thuis.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Prima. Snel een afspraak gemaakt en mijn schoorsteen is weer geveegd. Tevens een nieuwe kap geplaatst. Deze moest ik nog zelf vervangen maar dat was service van dakservice totaal. Tot volgend jaar (vegen) en er komt nog een klus voor na het vogelbroedseizoen.
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Fijne duidelijke communicatie en goed werk. Dankjewel!
 • Klussenbedrijf Rolin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Sint-Michielsgestel

  Wij zijn gespecialiseerd in metal stut wanden en plafonds (gipsplaten) En aftimmeren

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Sint-Michielsgestel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1792 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Sint-Michielsgestel

Andere vakmensen in Sint-Michielsgestel

Vind vakmensen bij jou in de buurt