Vind verhuisbedrijven in Sint-Michielsgestel

Op zoek naar verhuisbedrijven in Sint-Michielsgestel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Sint-Michielsgestel

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ze waren super snel. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de aankomst tijd. Ze hebben ook mijn kast netjes in elkaar gezet. Niets dan lof voor deze verhuizers!!
 • Découvrir capitale B.V.
  Découvrir capitale B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  Ik heb inmiddels al zoveel gedaan voor zoveel mensen, dat iedereen tegen mij zei, GA HIER MEER MEE DOEN! Inderdaad, je moet doen wat je leuk vindt, dan geniet je iedere dag.. Zover mijn geschiedenis... Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik ben er voor al uw kleinere klusjes. Van badkamerkraan vervangen, lampen ophangen, muren of deurposten schilderen (eerdere carrière), timmerwerk tot douche vervangen, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! Ik reken een vast laag tarief van €30,- inclusief BTW per uur wat begint als ik vertrek vanaf een adres. Ik zal dit altijd vooraf aan u doorgeven en voor elke klus vooraf een schatting maken. Heeft u een grotere klus, dan betaalt u 25% kosten vooraf en krijgt u van mij een schatting van het aantal te verwachten uren! Als de klus meer dan 15 uur omvat, betaalt u tussentijds alvast 50% aan voor de tot dan toe gemaakte uren. Aan het einde rekenen we alles meteen af. Materialen kan ik voor u kopen en dienen door u betaald te worden Parkeerkosten, kosten voor Werkspot etc worden aan u doorberekend. Alleen regio: 's-Hertogenbosch ~ Oss ~ Uden ~ St Oederode ~ Boxtel ~ Helvoirt ~ Vught ~ Drunen LET OP Tarief is inclusief BTW, maar exclusief wervingskosten Werkspot (ter voorbeeld schilderwerk is altijd €34,- ex Btw opslag). Deze wervingskosten van Werkspot worden altijd als opslag in rekening gebracht op het totaal, houd hier rekening mee!

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Heel aardig team, ze voerde de klus snel en soepel uit, ik raad ze aan!
 • movexpress
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, zoek dan niet verder. Movexpress is een team van professionals die begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn. Wij werken door heel Nederland, maar doen ook internationale verhuizingen. We hebben meerdere locaties, onder andere in Oirschot en Den Haag. Onze prioriteit is om u een stressvrije verhuiservaring te bieden, van begin tot eind. Wij kunnen alles voor u verzorgen, inclusief in- en uitpakken, demonteren en monteren (ook lampen etc.), laden, transport en uitladen, zodat al uw bezittingen veilig op uw nieuwe bestemming aankomen. Verhuizen binnen hetzelfde gebouw of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we u kunnen helpen en u van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Heel tevreden. Goede en snelle communicatie over prijs en werktijden. Twee professionele verhuizers, die met aandacht en zorgvuldigheid hun werk hebben uitgevoerd.
 • TZ-Group
  TZ-Group
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  Allround verhuizer. Iedere verhuizing is uniek. Zo gaan we ook met je spullen om.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Good choice for price, service and value. Also, Joost is a nice guy.
 • Emora Wood
  Emora Wood
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  Na jarenlang naast mijn gewone werk als hobby allerlei soorten meubels gemaakt en gerestaureerd te hebben, nu besloten om dat nu als beroep te gaan doen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  I had a very good experience with Jan. My request was to sand and to protect with oil my wooden dining table. Jan was responsive, communicative, clear, punctual and flexible both with regards to time and with regards to the request. Because I also added one more request to also fix a closet that was damaged. Jan was open to helping out. What I also liked very much was his attention to detail and to making sure his work does not damage my floor or my other furniture. Highly recommend!
 • M. den Ouden Spackspuitbedrijf
  M. den Ouden Spackspuitbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  Hallo ik ben michel den ouden ben al 37 jaar jaar als spackspuiter bezig ,op kleine zoals bij particulieren en grote zoals in gorichem lage dalem 2000 won alsmede houten 3800 woningen dus over ervaring kan ik zeker meespreken Wij houden van een stukje vakwerk zoals gaas in de hoeken is bij ons standaard en dus gratis . Ook spuiten wij op kleur met de nieuwste technieken wat spuiten betreft en wij leveren ook wanden sausklaar met verf en behang van brander . Bij interesse of vragen mag U altijd bellen mvrgr michel den ouden

  Laatste review:
  Stucen overige-
  wij zijn heel tevreden met M. den Ouden Spackspuitbedrijf , ze hebben prima werk afgeleverd, geheel volgens afspraak en prijs. Ze kwamen netjes op tijd , het werk werd prima en netjes afgeleverd. M. den Ouden heeft ook ons ook nog geholpen om een nieuwe stucadoor te vinden omdat de stucadoor die we oorspronkelijk hadden op het laatste moment af liet weten. een prima en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen.
 • H Willems bouwtotaalservice
  H Willems bouwtotaalservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Hans Willems. H Willems bouwtotaalservice is een bedrijf dat zich al 20 jaar op de particuliere markt richt. Ik kom uit st Michielsgestel. Met ruim 35 jaar ervaring als timmerman/uitvoerder in de bouwbranche zijn we gespecialiseerd in aanbouw/verbouw van uw gehele woning. Wij nemen graag alles bij u uit handen. Vanaf sloop- en grondwerk tot oplevering en alles wat erbij komt kijken. Graag kom ik met u in contact om een goede eerste indruk af te geven en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Hans Willems H Willems bouwtotaalservice H Willems timmerwerken

  Laatste review:
  Geweldige persoon en werker! Hij hielp ons het droomhuis te bouwen. Heel professioneel. Ik raad jullie aan om met hem samen te werken. Dankjewel!
 • Bouwservice BSW
  Bouwservice BSW

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  BOUWSERVICE BSW is een bedrijf die zelf maar ook samen met een groep andere zzpers een klus van a tot z af maakt. In 2006 ben ik begonnen als zzpr en heb ik al vele mooie klussen mogen maken, je moet dan denken aan het realiseren van een aanbouw tot het repareren van uw stoelpoot en ook voor winkels kantoren en bedrijfspanden draaien wij niet om. Ik hoop hier nog veel meer mooie klussen te mogen maken. Ik maak altijd voor u een richtprijs om daarna (als het nog niet helemaal duidelijk is voor u of voor mij) eens langs te komen om een passende offerte voor u op te stellen voor de verrichte werkzaamheden die daarbij horen. Door onze duidelijke offertes weet de klant precies wat er gemaakt gaat worden en wat de prijs daarvoor is. Mocht er wijzigingen plaats vinden tijdens de werkzaamheden dan zal dit doorbelast worden als zijnde meer/of minder werk met dezelfde prijzen als vooraf afgesproken. Zo weet de klant altijd waar hij financieel aan toe is. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is dan ook een goude spreuk van BOUWSERVICE BSW.

 • Ronald van Vught Tegelwerken
  Ronald van Vught Tegelwerken

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  Als flexibel tegelzet bedrijf heb ik reeds een aantal mooie projecten mogen realiseren. Zowel bij bedrijven als het bekende Sanidrỡme en Particolare, en Loetino als ook bij particulieren. Door mijn ruime ervaring ben ik in staat om iedere ruimte te voorzien van mooi en strak tegelwerk. Denk aan het betegelen van uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of toilet. Maar niet alleen zet ik tegels binnen in huis, dit kan zelfs buiten. Uw terras kan immers ook worden voorzien van mooi tegelwerk. Ik plaats alle denkbare vloer- en wandtegels.

 • van Schijndel totaalservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Sint-Michielsgestel

  van Schijndel totaalservice kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Sint-Michielsgestel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met van Schijndel totaalservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Sint-Michielsgestel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 66 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Sint-Michielsgestel

Andere vakmensen in Sint-Michielsgestel

Vind vakmensen bij jou in de buurt