Vind verhuisbedrijven in Den Dungen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Den Dungen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Den Dungen

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95230 reviews
  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Top kerel! Goed geregeld…. Dikke 10 voor de uitvoering en meedenken.
 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Aardige mannen sterk en snel ik zou ze zo weer inhuren ze reageren snel je weet waar je aan toe bent dus echt zeer tevreden
 • Découvrir capitale B.V.
  Découvrir capitale B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Ik heb inmiddels al zoveel gedaan voor zoveel mensen, dat iedereen tegen mij zei, GA HIER MEER MEE DOEN! Inderdaad, je moet doen wat je leuk vindt, dan geniet je iedere dag.. Zover mijn geschiedenis... Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik ben er voor al uw kleinere klusjes. Van badkamerkraan vervangen, lampen ophangen, muren of deurposten schilderen (eerdere carrière), timmerwerk tot douche vervangen, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! Ik reken een vast laag tarief van €30,- inclusief BTW per uur wat begint als ik vertrek vanaf een adres. Ik zal dit altijd vooraf aan u doorgeven en voor elke klus vooraf een schatting maken. Heeft u een grotere klus, dan betaalt u 25% kosten vooraf en krijgt u van mij een schatting van het aantal te verwachten uren! Als de klus meer dan 15 uur omvat, betaalt u tussentijds alvast 50% aan voor de tot dan toe gemaakte uren. Aan het einde rekenen we alles meteen af. Materialen kan ik voor u kopen en dienen door u betaald te worden Parkeerkosten, kosten voor Werkspot etc worden aan u doorberekend. Alleen regio: 's-Hertogenbosch ~ Oss ~ Uden ~ St Oederode ~ Boxtel ~ Helvoirt ~ Vught ~ Drunen LET OP Tarief is inclusief BTW, maar exclusief wervingskosten Werkspot (ter voorbeeld schilderwerk is altijd €34,- ex Btw opslag). Deze wervingskosten van Werkspot worden altijd als opslag in rekening gebracht op het totaal, houd hier rekening mee!

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Heel aardig team, ze voerde de klus snel en soepel uit, ik raad ze aan!
 • O. Amiri
  O. Amiri

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Klusbedrijf O. Amiri Gespecialiseerd in: Timmerwerken, loodgieterswerk, electra, sloopwerken, stuc&schilderwerken, vloer&laminaat, afmonteren. Na een aantal jaar actief in de bouw gewerkt te hebben Als zzp’er begonnen. Uiteraard biedt ik u mijn garanties en verzekeringen in hoeverre dat nodig is.

 • Heddum
  Heddum
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Heddum kan je helpen met je Klus. Van sloopwerkzaamheden tot hogedrukreiniging en tuinonderhoud. Neem direct contact op met Heddum om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  De mannen hebben prima werk geleverd, op tijd, volgens afspraak en zelfs nog iets extra's.
 • Woning Verkoopklaar
  Woning Verkoopklaar
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Woning Verkoopklaar is een creatief en uniek bedrijf dat woningverkopers helpt om hun woning snel en voor een optimale prijs te verkopen. Dit doen we door verkopers te helpen met het verbeteren van hun woningpresentatie en het uitvoeren van rendabele klussen die zorgen voor een hogere verkoopprijs. Op werkspot doen we verschilledende klussen in en om het huis, het is dan ook geen vereiste om je woning te verkopen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer tevreden
 • VOF Sterks-Martens
  VOF Sterks-Martens
  Beoordeling: 4.2 van 54.2517 reviews
  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en zijn pas tevreden als dat de klant ook is. Al u wensen kunnen met ons besproken worden Ons bedrijf doet alles in eigen beheer van grond afvoeren tot bestratingsmaterialen leveren. Onze werkzaamheden bestaan veelal uit grondwerk bestratingen sloopwerk conatiners plaatsen van 2 tot met 40 m3 aanleg en onderhoud van tuinen sloopwerk in beperkte ruimte van badkamer tot verdieping bomen rooien ook moeilijk te rooien bomen geen probleem aan en afvoer grond en zand enz bestratingsmatrialen leveren onderhoud en aanleg gazons tuinhout leveren zowel schuttingen als tuinhuizen ook plaatsen

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heel veel gedoe in de aanloop tot de klus. Uiteindelijk werd te prijs met bijna 50% verhoogd, één dag voor het werk zou worden gedaan. Alles is te wijten aan slechte voorbereiding. Heb de klus uiteindelijk niet laten uitvoeren door Sterks, met alle gevolgen van dien......
 • movexpress
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, zoek dan niet verder. Movexpress is een team van professionals die begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn. Wij werken door heel Nederland, maar doen ook internationale verhuizingen. We hebben meerdere locaties, onder andere in Oirschot en Den Haag. Onze prioriteit is om u een stressvrije verhuiservaring te bieden, van begin tot eind. Wij kunnen alles voor u verzorgen, inclusief in- en uitpakken, demonteren en monteren (ook lampen etc.), laden, transport en uitladen, zodat al uw bezittingen veilig op uw nieuwe bestemming aankomen. Verhuizen binnen hetzelfde gebouw of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we u kunnen helpen en u van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Heel tevreden. Goede en snelle communicatie over prijs en werktijden. Twee professionele verhuizers, die met aandacht en zorgvuldigheid hun werk hebben uitgevoerd.
 • Mennink afbouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Beste klant, Ik ben een echte klusjesman die ervaring heeft op meerdere gebieden in de bouw (slopen, schilderen, eenvoudige timmerwerkzaamheden) en tuinieren (voornamelijk klein onderhoud zoals snoeien, planten en bomen verplaatsen, planten etc) geen hele tuinen. Reparaties van wanden is ook mogelijk.

 • M. den Ouden Spackspuitbedrijf
  M. den Ouden Spackspuitbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Verhuisbedrijf in Den Dungen

  Hallo ik ben michel den ouden ben al 37 jaar jaar als spackspuiter bezig ,op kleine zoals bij particulieren en grote zoals in gorichem lage dalem 2000 won alsmede houten 3800 woningen dus over ervaring kan ik zeker meespreken Wij houden van een stukje vakwerk zoals gaas in de hoeken is bij ons standaard en dus gratis . Ook spuiten wij op kleur met de nieuwste technieken wat spuiten betreft en wij leveren ook wanden sausklaar met verf en behang van brander . Bij interesse of vragen mag U altijd bellen mvrgr michel den ouden

  Laatste review:
  Stucen overige-
  wij zijn heel tevreden met M. den Ouden Spackspuitbedrijf , ze hebben prima werk afgeleverd, geheel volgens afspraak en prijs. Ze kwamen netjes op tijd , het werk werd prima en netjes afgeleverd. M. den Ouden heeft ook ons ook nog geholpen om een nieuwe stucadoor te vinden omdat de stucadoor die we oorspronkelijk hadden op het laatste moment af liet weten. een prima en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Den Dungen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 96 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Den Dungen

Andere vakmensen in Den Dungen

Vind vakmensen bij jou in de buurt