Vind Grondwerkers in Den Dungen

Op zoek naar Grondwerkers in Den Dungen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Den Dungen

 • Burgers Bedrijfsservice
  Burgers Bedrijfsservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Grondwerker in Den Dungen

  Bij Burgers Groen-Grond-Agro kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Wij zijn in het bezit van een 2 tons minigraver en een kleine Loader, waarbij we in staat zijn om in kleine ruimtes te opereren. Ons werkgebied bestaat uit heel Noord-Brabant, voor grotere (meerdaagse) klussen zijn wij ook bereid om verder af te reizen. U kunt bij ons terecht voor: -Uitgraven van tuinen of funderingen. -Afgraven van grondwerk en aanvullen met zand (en aantrillen) -Rooien van beplantingen en afvoeren -Graven van sleuven -Grond egaliseren -Stallen uitmesten We zijn altijd zeer enthousiast en hebben veel plezier in ons vak.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goeie communicatie, snel actief ondernomen en uiteindelijk ligt het terras er goed in.
 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Grondwerker in Den Dungen

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Binnen een dag geregeld. Top netjes zoals afgesproken. Aanrader!
 • BvL Grondverzet
  BvL Grondverzet
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Den Dungen

  BvL Grondverzet Uw partner voor alle werkzaamheden in het aanpakken van tuin, riool, straatwerk en betonwerkzaamheden. Een jonge ambitieuze ondernemer die graag vooruit wil.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Top, alles volgens afspraak en eerlijke prijs
 • J. van den Biggelaar Grondwerken
  J. van den Biggelaar Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Grondwerker in Den Dungen

  J. van den Biggelaar Grondwerken kan je helpen met: tuin spitten, sleuven graven, hovenier- en sloopklussen in Liempde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over bomen en struiken verwijderen, tuinaanleg, bestrating aanleggen, sloopwerk algemeen, vijver uitgraven, gras leggen of zaaien, grond afgraven of egaliseren, aanbouw uitgraven, bestrating verwijderen/afvoeren. Neem direct contact op met J. van den Biggelaar Grondwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Klus snel en op korte termijn al uitgevoerd, goed contact en erg tevreden met het resultaat.
 • Prinsevandeven Projecten
  Prinsevandeven Projecten
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Grondwerker in Den Dungen

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, bestrating, Sloopbedrijf in Rosmalen dan kan Prinsevandeven Projecten je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig gras aanleg . struiken en heggen verwijderen, Bomen of stronken verwijderen, Tuin egalisatie Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Ook Wij hebben eigen containers! en een vrachtwagen voor de verzorging van de transporten. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Rosmalen en bieden u een ruim aanbod van werkzaamheden. Ook zijn wij u partner in sloop werken en het ontruimen van panden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Ruud en collega’s hebben het werk zoals afgesproken uitgevoerd. Prima mensen die je best kunt inhuren voor een klus!
 • Van der Heijden Diensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Den Dungen

  Werkzaam met verschillende maten minigravers en loaders Diverse containers voor afvoeren van materialen in overleg beschikbaar

 • Martijn Richters
  Martijn Richters
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Grondwerker in Den Dungen

  Hallo Ik ben martijn richters ik doe met mijn minigraver graag klusjes in tuinen oa spitten.boom kontjes rooie .sleuven graven. Vijvers graven enz . Oprit en bouw putten kunnen we ook met wat zwaarder materiaal maken voor u ook voor aan en afvoer van zand/grond/puin en diverse kan ik regelen voor u ik ben werkzaam in de gemeente Oss

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Het is super netjes gedaan. Snel en goed werk afgeleverd.op na de rest van de tuin 👌🏽
 • Mijn Bouwcoach
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Den Dungen

  Bouwbedrijf/adviesbureau werkzaam regio den bosch en omstreken. Gespecialiseerd in nieuwbouw verbouw en grondwerk/straatwerk alles onder 1 dak. Eigen werkplaats waar wij ook veranda's etcetera op maat maken. Onze werkzaamheden bestaan van een muurdoorbraak t/m luxe villa's Onze vaklieden zijn gediplomeerd en minimaal 15 jaar ervaring in de bouwwereld. U droom onze zorg Afspraak is afspraak. Kies zekerheid en transparantie. 1 vast aanspreekpunt.

 • Heddum
  Heddum
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Den Dungen

  Heddum kan je helpen met je Klus. Van sloopwerkzaamheden tot hogedrukreiniging en tuinonderhoud. Neem direct contact op met Heddum om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  De mannen hebben prima werk geleverd, op tijd, volgens afspraak en zelfs nog iets extra's.
 • Smits Bestrating
  Smits Bestrating
  Beoordeling: 4.3 van 54.3517 reviews
  Grondwerker in Den Dungen

  wij verzorgen alle soorten bestrating van sierwerk ,chinees hardsteen van complete woonwijken ook verzorgen we veel straatwerk in particuliere tuinen en kunnen we alle soorten bestrating concurrerend aanbieden

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Geert Smits heeft onze klus keurig afgehandeld. (108m2 voorwerk, leveren tegels en betegelen onder afschot met een putje, grondkabel). Hij is vriendelijk, snel en denkt goed mee. Wij bevelen hem aan.

4.9

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Den Dungen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 47 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Den Dungen

Andere vakmensen in Den Dungen

Vind vakmensen bij jou in de buurt