Vind Interieur ontwerpers in Den Dungen

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Den Dungen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Den Dungen

 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Den Dungen

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
  Kom in contact
 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Den Dungen

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
  Kom in contact
 • SAAM Interieur
  SAAM Interieur
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Interieur ontwerper in Den Dungen

  is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Gameren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  SAAM heeft een mooie ombouwkast om onze elektrische haard gemaakt. Het overleg ging via de e-mail en er is goed geluisterd naar onze wensen. Het resultaat is echt een plaatje. Het afleveren en monteren aan de muur ging ook heel netjes. Corstiaan is een vakman!
  Kom in contact
 • Struijk Interieur
  Struijk Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Den Dungen

  Bent u opzoek naar maatwerk interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van keukens, tot kasten. Bij ons kunt u het allemaal op maat laten maken! Ook maken wij zelf een ontwerp van het project en een vrijblijvende offerte + 3d tekening! Wie weet tot snel!

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Hij kwam ter plaatse even kijken hoe de situatie was. Hele goede ideeën! Maakt nu een plan en offerte
  Kom in contact
 • Joris Timmer- en Interieurwerken

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Den Dungen

  interieur en timmerwerken

  Kom in contact
 • StylingBaas

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Den Dungen

  StylingBaas kan je helpen met je Ontwerper klus in Berlicum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met StylingBaas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Jean Paul Jennen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Den Dungen

  Hallo, ik ben JeanPaul Jennen. In 2012 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen met voornamelijk het maken van decors. Tegenwoordig is dit uitgebreid met het maken van meubels en interieurbouw, die ik kan maken ik mijn eigen houtwerkplaats in 's-Hertogenbosch. Ik kan werken naar een ontwerp van de opdrachtgever, maar denk ook graag met u mee. Met opleidingen afgerond in interieur vormgeving en de kunstacademie heb ik altijd een creatieve kijk.

  Kom in contact
 • Woningzorg Nederland
  Woningzorg Nederland

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Den Dungen

  Welkom op ons profiel! Over ons: Woningzorg Nederland. Mijn naam is Michael Vorstenbosch, Geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch. Geschoold in een allround bouw opleiding met praktijk. Na mijn school verder gegaan op de bouw waar ik ben begonnen met renovatie werkzaamheden. Daarna overgestapt in de wereld van de afbouw, waar ik nieuwe opleidingen heb gedaan om mijn vakgebied te vergroten. Uiteindelijk ben ik geworden waar ik vroeger al van droomde om van begin tot eind iets moois te maken in bijna elk vakgebied. In 2006 ervoor gekozen om de stap te maken voor mezelf te beginnen waar ik heden nog met veel plezier mee bezig ben. Uiteindelijk zelfstandigen leren kennen waar ik een mooi team mee heb en nauw mee samen werk om op elk vakgebied een vakman in huis te hebben. Ik werkt samen met tegelzetters, loodgieters, elektriciens, stukadoors, schilders en bitumen dak branders om de klant alles aan te kunnen bieden waar de vraag is. Verder streven wij erna om de klant waar voor zijn geld te geven door netjes te werkt te gaan, de klant te geven wat gevraagd word en daarbij de prijzen zo klein als mogelijk te houden. Bent u opzoek naar een vakman op elk gebied? Dan staan wij voor u klaar! Woningzorg Nederland Zorgt voor uw woning

  Kom in contact
 • Van Den Akker Bouw- & Timmerwerken
  Van Den Akker Bouw- & Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Den Dungen

  Heeft u (ver)bouw plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We werken samen met verschillende vakkundige onderaannemers (denk aan: stucadoor,elektricien, loodgieter, metselaar etc. ) Waardoor uw aanbouw, verbouw of nieuwbouw van A tot Z gerealiseerd wordt! Facebook & Instagram; @ Van Den Akker Bouw- & Timmerwerken Contact via: vandenakkerbt. nl Klanten reviews staan op: vandenakkerbt. nl Met vriendelijke groet, Niels van den Akker vandenakkerbt. nl

  Laatste review:
  Fijne timmerman. Goede afspraken en snelle dienstverlening.
  Kom in contact
 • MJT
  MJT

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Den Dungen

  MJT kan je helpen met je Ontwerper klus in Sint-Michielsgestel en omgeving. Ik ben zelfstandige en neem maatwerk projecten aan in kleine of wat grotere vorm, vervaardigd uit staal en/of hout. Het uitrekenen, bedenken, vervaardigen en plaatsen doe ik allen zelf, of hier een deel van mits gewenst natuurlijk. Ik hou van korte lijnen en duidelijke afspraken. Daag mij uit! Martijn Jonkers

  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Den Dungen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Den Dungen

Andere vakmensen in Den Dungen

Vind vakmensen bij jou in de buurt