Vind Tuinarchitecten in Den Dungen

Op zoek naar Tuinarchitecten in Den Dungen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Den Dungen

 • Groen Ontworpen
  Groen Ontworpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinarchitect in Den Dungen

  Op zoek naar een nieuw ontwerp voor de tuin? Met mijn ontwerpstudio Groen Ontworpen maak ik tuinontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn uitgangspunt is een groene toekomstbestendige tuin die voor iedereen te onderhouden is en het gehele jaar aantrekkelijk is. Een mooie groene oase waar je je fijn voelt. Of je nu van modern en strak houdt of van natuurlijk en organisch (of een leuke mix daarvan), ik vertaal jullie wensen naar en mooi ontwerp die helemaal op jullie is afgestemd. Maar ook als je al een fijne tuin hebt maar je bent niet helemaal tevreden over de beplanting kan ik je helpen. Ik maak dan een nieuw fris beplantingsplan die helemaal toekomstbestendig is en die helemaal bij jouw smaak en stijl past. Kijk voor meer informatie en referenties op de website. groenontworpen punt nl

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Linda denkt goed mee en geeft ook de mogelijkheden en onmogelijkheden aan. Fijne en duidelijke communicatie. Ontwerp is super en eigenwijs. Veel verschillende dingen in een kleine tuin.
  Kom in contact
 • Vdplastuinprojecten
  Vdplastuinprojecten
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Tuinarchitect in Den Dungen

  VD Plas Tuinprojecten. Wij streven naar 100% tevredenheid en wij staan klaar voor al uw wensen. Wilt u graag een exclusief tuinontwerp laten maken of heeft u andere plannen met uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u van het ontwerpen tot aan de aanleg van uw tuin. bent u geïnteresseerd? neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Lion heeft ons snel geholpen aan een mooi tuinontwerp voor onze voor en achtertuin. Tevens was de communicatie erg prettig, vriendelijk en professioneel. Wij raden hem zeker aan!
  Kom in contact
 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Den Dungen

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
  Kom in contact
 • BvL Grondverzet
  BvL Grondverzet
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinarchitect in Den Dungen

  BvL Grondverzet Uw partner voor alle werkzaamheden in het aanpakken van tuin, riool, straatwerk en betonwerkzaamheden. Een jonge ambitieuze ondernemer die graag vooruit wil.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes bestraat en goede communicatie
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers
  Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Den Dungen

  Hoveniersbedrijf Eric Kuijpers is een hoveniersbedrijf met ruim 30 jaar ervaring. We hebben een team van vakkundige medewerkers. We staan garant voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw ideale tuin. Of het nu gaat om een kleine achtertuin of de aanleg van een groenvoorziening rondom uw bedrijf of instelling, Eric Kuijpers biedt maatwerk van klein tot groot. Wilt u uw tuin eens aanpakken of heeft u plannen voor uw groenomgeving? Wordt het onderhoud van uw tuin u teveel? Wij kunnen u op allerlei manieren van dienst zijn.

  Laatste review:
  Eric is rustig verstaat zijn vak, fijne man in omgang heeft uitstekend werk geleverd.
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Niek van den Heuvel

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Den Dungen

  Het hoveniersbedrijf voor al uw vragen en service. Gespecialiseerd in Regenwater afkoppelen. Daarnaast verrichten wij ook nog anderen diensten zoals graafwerkzaamheden, tuinontwerpen, regentonnen plaatsen en regenpijp werkzaamheden. We hopen graag van u te horen. Wij staan klaar voor al uw vragen.

  Kom in contact
 • Retrotuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Den Dungen

  Retrotuinen houdt zich bezig met klant samenwerkingen, hergebruik van materialen en planten . Aanleg onderhoud en alles daar omheen duurzaamheid staat voorop ik werk volledig electrisch van machines tot vervoer .

  Kom in contact
 • Huibelco Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Den Dungen

  Huibelco Tuinen is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Sint-Michielsgestel en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Deze klus (het uithakken van een oude boomstronk) was veel meer werk dan initieel ingeschat. De mannen hebben het tóch voor elkaar gekregen en zeer netjes opgelost! Fijn ook in communicatie, heldere afspraken, flexibel en meedenkend. Absolute aanrader!
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Zondag
  Hoveniersbedrijf Zondag
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Tuinarchitect in Den Dungen

  Hoveniersbedrijf Zondag is opgericht door Mike Zondag. Missie: Hoveniersbedrijf Zondag biedt hoogwaardige service en is klantgericht in het denken en doen. Wij streven ernaar om uw toegevoegde waarde te bieden om uw tuinwensen te vervullen. Gebaseerd op deskundigheid, betrouwbaarheid en groendenkend. Visie: Hoveniersbedrijf Zondag gaat voor efficiënt werken en aandacht voor de klant en het eindproduct door creativiteit en passie willen wij de persoonlijke identiteit naar voren brengen in uw tuin, zodat u voor de volle 100% tevreden bent. Wij streven niet alleen voor onze klant naar het meest maximale, maar ook voor ons zelf. Wij hebben een winnaarsmentaliteit en willen de beste hovenier uit het verzorgingsgebied zijn, die voor jarenlang tuinplezier zorgt

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Mike weet wat hij doet. Hij heeft een onuitputtelijke kennis van planten en dieren. Hij kent het samenspel van beide en hun afhankelijkheid van elkaar. Ik vroeg om een gevarieerde tuin waar vogels en vooral bijen zich thuis voelen. Mijn verwachtingen werden overtroffen. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een plantenoase. Hij heeft mij (en ondertussen mijn buurman) ook een groen dak bezorgd dat niet zomaar een eenvoudig sedumdak is, maar een kleurrijke eettafel voor vlinders en andere insecten dankzij bloeiende planten die niet te hoog zijn. Bovendien leert hij mij, een zeer onervaren tuinier in het begin, bij elk van zijn bezoeken meer over het onderhoud van mijn tuin, zodat ik ook vaak klein voorbereidend werk kan doen en zo nog meer van mijn tuin kan genieten. Elke dag kijk ik met plezier vanuit mijn werkkamer en vanuit mijn woonkamer de tuin in. Ik kan hem echt meer dan aanbevelen.
  Kom in contact
 • de klusbakfiets den bosch
  de klusbakfiets den bosch
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Tuinarchitect in Den Dungen

  de klusbakfiets den bosch komt groen op de fiets snel naar je toe om je klus te klaren! een klein maar ervaren groepje klussers aangestuurd door een vrouwelijke ondernemer. staan voor je klaar om dat gordijntje op te hangen maar betegelen en installeren ook je nieuwe keuken. we kunnen vaak binnen 2 weken een klusser inplannen om je klus te klaren. 1. we zitten op een vaste uurprijs van 43 ex btw. we ronden af op een kwartier, dus bij 2,5uur werk factureren we GEEN 3 volle uren, vinden we oneerlijk! 2. probeer ons even op te zoeken op internet en stuur me via die weg een mail met info voor deze klus. zo betalen wij geen kosten aan werkspot en kunnen we de prijzen laag houden! 3. we denken graag mee in slimme, zuinige oplossingen dus vinden het geen probleem om eerst je klus even door te spreken. ik zie graag je mail via onze website ;-) groeten joyce, klusbakfiets den bosch

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Snel, goed en reële prijs.
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Den Dungen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 8 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Den Dungen

Andere vakmensen in Den Dungen

Vind vakmensen bij jou in de buurt