Vind Slotenmakers in Den Dungen

Op zoek naar Slotenmakers in Den Dungen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Den Dungen

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55597 reviews
  Slotenmaker in Den Dungen

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Hij was er diezelfde avond nog en vond een andere oplossing voor de deur en kiepraam. Goeie service!
  Kom in contact
 • Van Herk Montage Service
  Van Herk Montage Service

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Den Dungen

  Binnenkort meer informatie

  Kom in contact
 • Woning Verkoopklaar
  Woning Verkoopklaar
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Slotenmaker in Den Dungen

  Woning Verkoopklaar is een creatief en uniek bedrijf dat woningverkopers helpt om hun woning snel en voor een optimale prijs te verkopen. Dit doen we door verkopers te helpen met het verbeteren van hun woningpresentatie en het uitvoeren van rendabele klussen die zorgen voor een hogere verkoopprijs. Op werkspot doen we verschilledende klussen in en om het huis, het is dan ook geen vereiste om je woning te verkopen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer tevreden
  Kom in contact
 • TVG Bouw & Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Den Dungen

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman? Dan kun je in Berlicum bij TVG Bouw & Timmerwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • 't Boothuis Jacht en Huis
  't Boothuis Jacht en Huis
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Slotenmaker in Den Dungen

  Ik ben jachtbouwer met 40 jaar ervaring niet alleen daarin maar zeker in de bouw en onderhoud van huizen en het maken van ondermeer meubels . Door het vak jachtbouwer heb ik ruime ervaring in alle facetten daarvan . Hoogwaardig schilder, timmer, installatie , Maar dus ook kozijnen vervangen en restoratie , glas, etc is mogelijk. Een alleskunner zegt men. Maar boven alles is de Jachtbouw mijn specialiteit. Klanten waarvoor ik gewerkt heb geef ik niet omdat ik de privacy respecteer . Als u met mij overlegd weet u meteen dat ik het vak begrijp.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Fred is een echte vakman die netjes werkt en prettig in de communicatie is. Tijdens de klus heeft hij meerdere andere mankementjes aan ons huis gesignaleerd en na overleg aangepakt. Hieraan merkten we dat hij het eindresultaat en een tevreden klant belangrijk vindt. Een geschil in de offerte zijn we samen naar tevredenheid uitgekomen.
  Kom in contact
 • Mennink afbouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Den Dungen

  Beste klant, Ik ben een echte klusjesman die ervaring heeft op meerdere gebieden in de bouw (slopen, schilderen, eenvoudige timmerwerkzaamheden) en tuinieren (voornamelijk klein onderhoud zoals snoeien, planten en bomen verplaatsen, planten etc) geen hele tuinen. Reparaties van wanden is ook mogelijk.

  Kom in contact
 • Emora Wood
  Emora Wood
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Slotenmaker in Den Dungen

  Na jarenlang naast mijn gewone werk als hobby allerlei soorten meubels gemaakt en gerestaureerd te hebben, nu besloten om dat nu als beroep te gaan doen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  I had a very good experience with Jan. My request was to sand and to protect with oil my wooden dining table. Jan was responsive, communicative, clear, punctual and flexible both with regards to time and with regards to the request. Because I also added one more request to also fix a closet that was damaged. Jan was open to helping out. What I also liked very much was his attention to detail and to making sure his work does not damage my floor or my other furniture. Highly recommend!
  Kom in contact
 • Niels van Lokven Bouw en Onderhoud
  Niels van Lokven Bouw en Onderhoud

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Den Dungen

  Wij zijn een algemeen bedrijf in verschillende werkzaamheden voor rond en in het huis. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

  Kom in contact
 • Klusbedrijf Gestel
  Klusbedrijf Gestel
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Slotenmaker in Den Dungen

  Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de bouwsector werd het 3 jaar geleden tijd om zelfstandig te starten als Klusbedrijf Gestel. Ons Klusbedrijf voert alle voorkomende werkzaamheden uit in en om het huis. of het nou om een muur stuccen of een aanbouw plaatsen gaat, wij gaan geen klus uit de weg. Ons specialisme ligt bij: * Keuken gereed maken voor plaatsing * Badkamer en/of toiletruimte renovatie * Complete aanbouw * Vloer, wand en plafondafwerking * Timmerwerken * Stuc en texwerken * Renovatie en verbouw * Airco * Installatiewerken Wij werken met een vast team van ondernemers, die wij voor speciale werkzaamheden inzetten. Dus wilt u een vrijblijvend offerte ontvangen van uw aangeboden werkzaamheden, twijfel dan niet en neem contact met ons op, wij proberen altijd mee te denken voor een passende uitwerking van uw klus

  Laatste review:
  via werkspot in contact gekomen met dit bedrijf. we wilde een nieuwe keuken laten plaatsen, maar we moesten zelf voor de aanpassingen zorgen. dit bedrijf heeft ons zeer goed geadviseerd en de werkzaamheden goed uitgevoerd. waterleidingen en afvoeren verlegt en aangepast, stopcontacten en extra groepen aangelegd, nieuw kozijn geplaatst ivm nieuwe keuken, daarnaast hebben ze ook een complete laminaatvloer in het hele huis gelegd omdat de vloer eruit moest om extra electragroepen te maken in de keuken. de mannen werken netjes en komen afspraken na, ook het meer werk werd eerst in overleg uitgevoerd. prima bedrijf.
  Kom in contact
 • Toolman Thijs
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Den Dungen

  Algemeen klusbedrijf. Werktuigbouwkundig Ingenieur. Ervaring met houtbewerking, staalbewerking, Elektra, waterleiding en montage.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Mijn ervaring met Thijs is dat hij erg bekwaam is , zijn afspraken nakomt en dat hij goed werk heeft geleverd. Dus heeft uw een vakman nodig die netjes en correct werkt dan bent uw bij Thijs aan het juiste adres.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Den Dungen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Den Dungen

Andere vakmensen in Den Dungen

Vind vakmensen bij jou in de buurt