Vind Gevelreinigers in Den Dungen

Op zoek naar Gevelreinigers in Den Dungen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Den Dungen

 • Sandy Commerce
  Sandy Commerce
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Gevelreiniger in Den Dungen

  Gespecialiseerd in dakreiniging Dakcoating Verf/graffiti verwijderen Gevel reiniging Gevel chemisch reinigen Terras reiniging Voeg herstel bij reiniging Softwash Impregneren Hakken Voegen

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Aaron is vriendelijk en beleefd. Helaas heb ik niet de beste gevel waardoor het stralen niet lukte en de muur er niet beter op is geworden, maar dat lag niet aan Aaron en we zijn er goed uitgekomen met elkaar. Zou hem zeker inhuren als je op zoek bent naar iemand om je gevel aan te pakken.
  Kom in contact
 • Dak en gevel onderhoud
  Dak en gevel onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Gevelreiniger in Den Dungen

  Beste opdrachtgever, Bent u opzoek naar een vakman met uitgebreide expertise, uitstekende klantenservice en een betaalbare prijs, dan bent u bij Dak en Gevel onderhoud aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief en komen graag bij u langs om de klus tot een mooi resultaat te brengen. Heeft uw dak of gevel weer een frisse blik, of onderhoud nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Dak en Gevel onderhoud komt voor een betaalbare prijs uw dak of gevel reinigen of softstralen. Mocht u een lekkage of onderhoud nodig hebben dan kunnen we dat op kort termijn voor u oplossen. Vakkundig werk afleveren staat bij ons hoog in het vaandel. Duidelijke communicatie met de klant is een belangrijke onderdeel in het proces om de klus tot een goed einde te brengen. U kan bij ons ook terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden tot aan voegwerkzaamheden. Voor vrijblijvend advies komen wij graag bij u langs. Met vriendelijke groet, Dak en Gevel onderhoud

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  De werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd. Goede service en ook het contact met de uitvoerder verliep prima. We zijn dik tevreden. Aanbeveling waard.
  Kom in contact
 • Dak & Gevel Service
  Dak & Gevel Service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Den Dungen

  Bij Dak&Gevel Renovaties is onze missie het leveren van topkwaliteit dak- en gevelrenovaties. Ons bedrijf is gebouwd op het fundament van vakmanschap, integriteit en toewijding. Wij begrijpen dat elk huis uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Ons doel is niet alleen om de esthetiek van uw woning te verbeteren, maar ook om de duurzaamheid en functionaliteit te verhogen. Met een scherp oog voor detail en een passie voor renovatie, streven we ernaar elke klant een thuis te geven waar ze trots op kunnen zijn.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Klus bestaat uit 2 delen: schoon spuiten, en voegen bijwerken en impregneren, dat laatste is nog niet uitgevoerd! Inmiddels volgens afspraak het tweede gedeelte van de opdracht na alle tevredenheid uitgevoerd. Ben zeer tevreden over dit bedrijf, een aanrader.
  Kom in contact
 • Heddum
  Heddum
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelreiniger in Den Dungen

  Heddum kan je helpen met je Klus. Van sloopwerkzaamheden tot hogedrukreiniging en tuinonderhoud. Neem direct contact op met Heddum om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  De mannen hebben prima werk geleverd, op tijd, volgens afspraak en zelfs nog iets extra's.
  Kom in contact
 • Van Herk Montage Service
  Van Herk Montage Service

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Den Dungen

  Binnenkort meer informatie

  Kom in contact
 • Keplin Gevelrenovatie
  Keplin Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Gevelreiniger in Den Dungen

  Keplin Gevelrenovatie kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Dungen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Keplin Gevelrenovatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Achtergevel laten voegen, ziet er strak uit!
  Kom in contact
 • Het Brabants Pronkjuweel

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Den Dungen

  Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het reinigen/behandelen van gevels, daken,bestrating etc met biologisch afbreekbare producten met lage druk. Wij komen vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken.

  Kom in contact
 • Charoy Voegwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4576 reviews
  Gevelreiniger in Den Dungen

  Zeer ervaren voeger met 35 jaar werkervaring. Beschikbaar voor alle voorkomende voegwerkzaamheden in een straal van 100 km vanaf Boxtel. Werkt met kant en klare voegmortel of maakt hem zelf met zand en cement.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Werkelijk nog nooit meegemaakt. Klus voor 4 huizen overeengekomen met John. John zou begin maart beginnen en is tot vandaag 3 uurtjes geweest. De volgende smoezen heb ik voorbij zien komen waardoor hij die dag niet kon komen. Dit is slechts een selectie. 1. Hakhamers in onderhoud 2. Hakhamers konden niet gemaakt worden 3. Slecht weer 4. Auto kapot 5. Leenauto had geen trekhaak 6. Auto nog niet klaar 7. Ligt in ziekenhuis met hartkloppingen 8. Regen 9. Crematie 10. Band aanhanger leeg 11. Problemen op school kleindochter 12. Tandarts, gebit gebroken Onbegrijpelijk dat deze man 4 sterren heeft op werkspot. Trap hier niet in...
  Kom in contact
 • GreCar

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Den Dungen

  Schoonmaak van kantoren scholen hotels opleveringen evenementen. Binnenkort bij ons stoomreiniging In en exterieur van autos,boot,Caravan Sanitair Horeca Gevels Graffiti verwijdering

  Kom in contact
 • Giel Heesbeen Klus & Timmerwerken
  Giel Heesbeen Klus & Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Gevelreiniger in Den Dungen

  Hallo, Welkom op het profiel van Giel Heesbeen Klus & Timmerwerken. Ik ben Giel Heesbeen en heb al 15 jaar ervaring in dit vak. Mijn specialiteiten zijn: + Timmerwerken (all-round) + Overkappingen + Op maat gemaakte inbouwkasten Ik ben 5 jaar geleden begonnen met mijn eigen onderneming, waar ik garant voor kwaliteit sta. Ik heb mijn VCA certificaat, hoogwerkers, betontimmerman en all-round timmermans diploma's behaald. Ik lever altijd al mijn klussen netjes op. Ik ben net begonnen op Werkspot, vandaar dat er nog weinig reviews staan. Met vriendelijke groet, Giel Heesbeen Klus & Timmerwerken Kijk ook op gielheesbeenklusentimmerwerk

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  goed proffesioneel werk.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Den Dungen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Den Dungen

Andere vakmensen in Den Dungen

Vind vakmensen bij jou in de buurt