Vind gevelspecialisten in Den Dungen

Op zoek naar gevelspecialisten in Den Dungen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Den Dungen

 • M-a bouwprojecten
  M-a bouwprojecten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Heb je een Timmerman of dakdekker nodig in heel Nederland hebben wij dagelijks klussen, M-a bouwprojecten kan je helpen met alle klussen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Goed werk, goede communicatie
 • Totaalonderhoud Vlijmen
  Totaalonderhoud Vlijmen
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Jong en dynamisch bedrijf Gespecialiseerd in diverse dakreparaties. Scherpe prijzen en een eerlijk advies. Alles in goed overleg. Een goed dak hoeft niet duur te zijn Mvg ben. Totaalonderhoud Vlijmen

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Opdracht wordt 2 mei uitgevoerd
 • Verboord totaal onderhoud
  Verboord totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.65279 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Verboord Totaal Onderhoud is al 25 jaar een betrouwbare partner met een specialisatie die bestaat uit alles wat er rond en op het dak plaats vind. Denk hierbij aan het vervangen dakpannen en alles wat er onder zit , alle soorten zinkwerk ,dakgoot /daken bekleden dmv epdm , bitume daken en pvc , daken isoleren ,lood vervangen/repareren , schoorstenen voegen/opmetselen , rvs rook afvoer kanalen . Maar ook voor advies en informatie mag u ons altijd bellen. Mvg , Stef Verboord

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Verboord Totaal Onderhoud nam in ieder geval de moeite om te komen kijken. Dat was niet bij iedere belangstellende zo. Eenmaal aangekomen heeft hij de schoorsteen geïnspecteerd maar tevens eens goed om zich heen gekeken. Van de vier belangstellenden die op het dak zijn geweest om een offerte te maken en de boel te inspecteren was Stef de enige die gezien heeft dat er een dakpan geheel was 'doorgesleten' vanwege de ontluchting eronder. Er zat gewoon een gat in! Hij maakte foto's van de schoorsteen en het dak en kwam met een advies. T.a.v de kapotte dakpan adviseerde hij mij een adres waardoor ik zelf de dakpannen kon gaan halen (waarvan 1 met kapje om toekomstige schade te voorkomen) zodat ik wat goedkoper uit zou zijn dan wanneer Stef er voor moest gaan rijden. Top! Op de dag van het herstel van de schoorsteen hebben hij en zijn maatje prima werk geleverd. Nette kerels. Gedegen adviezen zonder zelf op meer werk uit te zijn. Eerlijk, betrouwbaar, netjes gewerkt en prima prijs. Aanrader!
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Fijne duidelijke communicatie en goed werk. Dankjewel!
 • De Murendokter
  De Murendokter
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Wij zijn de specialist op het gebied van scheuren. Wij zitten door heel Nederland en leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wilt u uw scheur vakkundig hersteld hebben?Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem anders een kijkje op onze facebook @De murendokter. Wij werken ook op verzoek in het weekend tegen een kleine toeslag.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goed bedrijf. Heldere communicatie en mooi werk geleverd. Heel tevreden.
 • Van Stiphout onderhoud
  Van Stiphout onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Van Stiphout onderhoud kan je helpen met je Dakspecialist klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Stiphout onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Van Stiphout is eerst komen kijken, snel daarna is de klus (schoorsteenplateau's en nokvorsten) prima uitgevoerd. Prettig contact, alles goed uitgelegd.
 • Meerbach Gevelrestauratie
  Meerbach Gevelrestauratie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Ben je op zoek naar een Gevelspecialist? Dan ben je bij Meerbach Gevelrestauratie op het goede adres. We bieden een uitstekende service en garantie aan onze klanten die hulp nodig hebben met de gevel van het huis. Wij reinigen gevels, repareren schoorstenen en voegen gevels op verschillende manieren. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  mbt renovatie schoorsteen. Zeer prettige communicatie. Klus werd snel ingepland. Goede prijs. Alles netjes achter gelaten. Geen onverwachte zaken. Vriendelijke gasten, zou ze graag nog een keer over de vloer hebben als het nodig is!
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85163 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Meer dan tevreden! Afspraken nagekomen en goed werk geleverd. Mooie prijs en prima kwaliteit! Daarnaast erg vriendelijk en oprecht.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85328 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Tijdens het hele traject goed advies ontvangen en men denkt actief mee! Goed en professioneel uitgevoerd.
 • Keplin Gevelrenovatie
  Keplin Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Gevelspecialist in Den Dungen

  Keplin Gevelrenovatie kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Dungen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Keplin Gevelrenovatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Achtergevel laten voegen, ziet er strak uit!

4.7

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Den Dungen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 501 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Den Dungen

Andere vakmensen in Den Dungen

Vind vakmensen bij jou in de buurt