Vind gevelspecialisten in Rosmalen

Op zoek naar gevelspecialisten in Rosmalen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Rosmalen

 • Klusbedrijf Sabat
  Klusbedrijf Sabat
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Heb je een Gevelspecialist nodig ? Wij werken landelijk ! Klusbedrijf Sabat kan je helpen met alle klussen die een Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Nadat een klus bij een andere klant niet doorging hadden kwamen ze met 7 ipv 2 en was 40m2 tm 2e verdieping binnen een dag gedaan en alles netjes opgeruimd voordat ze vertrokken.
 • Meerbach Gevelrestauratie
  Meerbach Gevelrestauratie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Ben je op zoek naar een Gevelspecialist? Dan ben je bij Meerbach Gevelrestauratie op het goede adres. We bieden een uitstekende service en garantie aan onze klanten die hulp nodig hebben met de gevel van het huis. Wij reinigen gevels, repareren schoorstenen en voegen gevels op verschillende manieren. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  fast response and professional work
 • Verboord totaal onderhoud
  Verboord totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.65272 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Verboord Totaal Onderhoud is al 25 jaar een betrouwbare partner met een specialisatie die bestaat uit alles wat er rond en op het dak plaats vind. Denk hierbij aan het vervangen dakpannen en alles wat er onder zit , alle soorten zinkwerk ,dakgoot /daken bekleden dmv epdm , bitume daken en pvc , daken isoleren ,lood vervangen/repareren , schoorstenen voegen/opmetselen , rvs rook afvoer kanalen . Maar ook voor advies en informatie mag u ons altijd bellen. Mvg , Stef Verboord

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Wij zijn nog in het offerte stadium, maar dit verloopt tot nu toe professioneel en vlot. Afspraken worden nagekomen en er wordt goed gecommuniceerd. Wij zijn al enige tijd op zoek naar een bedrijf dat de gevel komt onderhouden.
 • Solid Gevelrenovatie
  Solid Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Oom-Nossu kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Dungen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Oom-Nossu om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Vakkundig uitgevoerd. Ik ben heel tevreden over het resultaat. Zeker een aanrader !
 • Charoy Voegwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4569 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Zeer ervaren voeger met 35 jaar werkervaring. Beschikbaar voor alle voorkomende voegwerkzaamheden in een straal van 100 km vanaf Boxtel. Werkt met kant en klare voegmortel of maakt hem zelf met zand en cement.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  2 keer niet komen opdagen, 1 keer zelf contact op moeten nemen vanwege slecht weer (je zou denken dat het in je op komt om contact op te nemen met je klant als je vanwege weer niet kan komen) en 3 keer afgezegd op het laatste moment! John lijkt altijd wel een reden te hebben om niet te komen. Of het is allemaal heel toevallig, of hij is enorm creatief in het verzinnen van redenen. Zo had een collega klemgezeten met zijn hand, bleek die collega kanker te hebben, stond hij in de file, was hij later klaar bij zijn vorige klant of wordt hij spontaan op de ochtend van de klus vader. Allemaal redenen waar je niks van kan/durft te zeggen uiteraard, maar na 6 keer(!!!!!!!!) ben je er wel klaar mee.. Dan maar iemand anders zoeken.
 • Keplin Gevelrenovatie
  Keplin Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Keplin Gevelrenovatie kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Dungen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Keplin Gevelrenovatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Achtergevel laten voegen, ziet er strak uit!
 • De Murendokter
  De Murendokter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Wij zijn de specialist op het gebied van scheuren. Wij zitten door heel Nederland en leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wilt u uw scheur vakkundig hersteld hebben?Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem anders een kijkje op onze facebook @De murendokter. Wij werken ook op verzoek in het weekend tegen een kleine toeslag.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Volgens afspraak,snel met antwoorden op vragen, vriendelijk, alles netjes achtergelaten
 • De Klerk Onderhoud
  De Klerk Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  De Klerk Onderhoud biedt u ruim 12 jaar ervaring in installatie van zinkwerk, het vervangen van bitumen daken en voegwerk. Tevens reparaties van pannendaken, installatie van aluminium, pvc en polyester dakgoten, vervangen van boeiboorden en montage van Trespa. Op de meeste werkzaamheden heeft u 10 jaar schriftelijke garantie.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Meedenkend en behulpzaam. Snelle uitvoering.
 • Dak & vastgoedonderhoud van Gelder
  Dak & vastgoedonderhoud van Gelder
  Beoordeling: 4.6 van 54.65101 reviews
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Dak & Vastgoed Onderhoud van Gelder is dé allround dakdekker in Noord-Brabant en omstreken.Na jarenlange ervaring op het dak en vele mooie renovatieprojecten te hebben uitgevoerd in dienst van een werkgever vonden de heren van Van Gelder het tijd voor een eigen onderneming. Met een team van vakmensen staan zij klaar om diverse werkzaamheden uit te voeren in heel Nederland. Wij verzorgen een breed scala aan diensten op en rond uw dak. Of het nu gaat om dakinspectie, dakisolatie, allerhande soorten dakbedekkingen of compleet nieuwe daken, bij ons bent u aan het juiste adres. Dak werkzaamheden: Pannendaken, Bitumendaken, EPDM, Schoorsteen renovatie of nieuwbouw, Nokvorsten renovatie, Lood en Zink werkzaamheden. Reiniging: Pannen Reinigen en Coaten, Dakgoten en Dakkapellen schoonmaken Bitumen Daken reinigen, Schoorsteenvegen. We gaan netjes te werk en laten na de werkzaamheden ook alles weer schoon achter door het afval direct af te voeren. en geven ook garantie op de door ons gemaakte werkzaamheden. Voor meer info kunt u ook altijd contact met ons opnemen via Werkspot.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Op korte termijn afspraak kunnen maken. Op de dag hebben Frank en collega eerst de situatie opgenomen en een offerte opgesteld. Vervolgens meteen ook het dak kunnen maken.
 • Van zon gevelrestauratie
  Van zon gevelrestauratie
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Gevelspecialist in Rosmalen

  Van zon gevelrestauratie kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen, Schoorsteen repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Van zon gevelrestauratie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.7

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Rosmalen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 198 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Rosmalen

Andere vakmensen in Rosmalen

Vind vakmensen bij jou in de buurt