Aannemers in Rosmalen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Rosmalen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Rosmalen

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Rosmalen

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85347 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Vandaag Zaterdag 13 jullie via werkspot karwei aangevraagd. Binnen 30 minuten contact en hebben de opdracht nog dezelfde dag met tevredenheid uitgevoerd.. shapoo. Op naar de volgende klus mastgoot vervangen. Waalre,
  Kom in contact
 • GDO Vastgoed onderhoud
  GDO Vastgoed onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Betrouwbare kwaliteit, eerlijke prijs! Gratis Dakinspectie, direct een nette offerte! VCA gecertificeerd. Dagelijks zet Gdo Vastgoed Onderhoud zich in om uw dakwerken correct en goed uit te voeren volgens afspraak. Wij voeren alle dakwerkzaamheden uit en zijn gespecialiseerd in pannendaken /platte daken. Bovendien hebben we door de jaren heen een netwerk opgebouwd van uiterst betrouwbare leveranciers, zij staan, samen met ons, garant voor het leveren van kwaliteitsproducten voor de perfecte afwerking van uw dak! U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, prima prijsopgave, goeie service, open en eerlijke communicatie!
  Kom in contact
 • Mk dakonderhoud
  Mk dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5576 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Ons werkgebied is door heel Nederland we zijn een innovatief en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in diverse werkzaamheden rondom daken en schoorstenen. Met enthousiaste jonge werknemers. Die altijd paraat staan.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Kom in contact
 • Dakservice Totaal 17181959
  Dakservice Totaal 17181959
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Ben je op naar een ervaren dakdekker en schoorsteenveger. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor een kleine of grote klus mag u altijd contact met ons opnemen . Ons bedrijf bestaat al 20 jaar . Tevens geven wij altijd minimaal 5 jaar garantie . Ons werk bestaat uit alle soorten klussen op het dak . Van een pannendak vervangen , schoorsteen voegen , lood schoorsteen en lood van dakkapel vervangen . Nokvorsten vervangen en reparatie, schoorsteen vegen , dakgoot reiningen , bitumen daken vervangen . Kortom wij zien van alle markten thuis.Nu pas de 11e vestiging geopend.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Prettige en vriendelijke communicatie. Reageren snel op berichten en zijn ook snel gestart met de werkzaamheden. Uitgevoerd werk ziet er netjes uit. Lood is verwijderd en epdm geplaatst. Dank voor de prettige service.
  Kom in contact
 • SHS Dakwerken
  SHS Dakwerken
  Beoordeling: 4.1 van 54.1533 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Ben je op zoek naar een Dakdekker/klusbedrijf? Dan kun je bij SHS Dakwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met isolatie, Dakrenovatie / -vervanging, reinigen van daken of dakgoten... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Reparatie is niet succesvol, lichtstraat lekt nog steeds. Ook na een tweede reparatie is gebrek niet verholpen. Ook na herhaaldelijk contactverzoek krijg ik geen reactie. Vandaag stuur ik nogmaals een verzoek de gebreken binnen twee weken alsnog te herstellen.
  Kom in contact
 • By Brandt
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Wij verbouwen u keuken tot uw droomkeuken. Van A tot Z

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Vakman! Kan niet anders zeggen, het afbouwen van mijn keukeneiland heeft hij heel netjes gedaan. Fijne rustige man, goed in communicatie en werkt netjes.
  Kom in contact
 • Hwm onderhoud
  Hwm onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85129 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. Let op: Geen garantie op reparatie. Mits anders aangegeven.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  We hadden na noodweer lekkage van het platte dak. Gebruik gemaakt van de 24 uur dienst. Snel een afspraak gemaakt en binnen een uur was Jason ter plekke. Lekkage beoordeelt en ons de laten zien dat het dak echt vervangen moest worden. Volgende dag hebben ze het volledige dak al vervangen inclusief nieuwe trimmen, waterafvoer en demontage van de airco unit. Kundig advies, goed overleg en supersnelle service. Hwm onderhoud is absoluut een aanrader !!
  Kom in contact
 • Ramerman dakbedekking
  Ramerman dakbedekking
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Ramerman dakbedekking is een toonaangevend bedrijf met ruim 15 jaar expertise in het vakgebied van platte daken. Wij bieden een garantie van maar liefst 10 jaar op al onze dakrenovaties. waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit in al het werk dat wij verrichten.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Fijne samenwerking met Dyon. Zeer duidelijk in zijn communicatie, werkt netjes en is zeer professioneel. Aanrader!
  Kom in contact
 • Van Stiphout onderhoud
  Van Stiphout onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  Van Stiphout onderhoud kan je helpen met je Dakspecialist klus in Den Bosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Stiphout onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snel, meedenkend en voor zover we tot nu toe kunnen beoordelen, goed gedaan. De tijd moet natuurlijk leren of het langdurig goed blijft.
  Kom in contact
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7572 reviews
  Aannemer in Rosmalen

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Bedrijf kwam later dan aangegeven. Maar heeft dat netjes doorgegeven. Na inspectie bleek dat diverse nokvorsten los lagen, en de lekkage veroorzaakte, niet de vermeende rioolbeluchter. Na prijsopgave en geven v akkoord herstelwerkzaamheden meteen uitgevoerd. Fijn dat deze opgave vrijblijvend was. Ik schrok wel van de bedragen voor (per meter) deugelijk vastzetten nokvorsten. Het bleek dat het geoffreerde tarief marktconform is. Verder fijn dat het eea op zon korte termijn geregeld kon worden. Er van uit gaande dat de eerdere lekkage via doorvoer in dakbeschot nu opgelost is: prima ervaring met dit bedrijf.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Rosmalen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 2329 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Rosmalen

Andere vakmensen in Rosmalen

Vind vakmensen bij jou in de buurt