Vind aannemers uit Oss

Op zoek naar aannemers uit Oss? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Oss

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85345 reviews
  Aannemer in Oss

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Uitstekende service! Carlo reageerde snel op mijn geplaatste klus. Lekkage in de dakgoot/regenpijp. Snel gerepareerd volgens afspraak. Zo zie ik het niet vaak. Erg aan te bevelen.
 • Bos Dakonderhoud
  Bos Dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Aannemer in Oss

  Bos Dakonderhoud kan je helpen met je Dakdekker klus in Heesch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bos Dakonderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ons dakkapel was enorm gedateerd en daardoor lek aan alle kanten. Bos Dakonderhoud ingehuurd om het dakkapel in zijn geheel te slopen en het dak weer te herstellen naar de originele staat. De heren hebben dit binnen 1 dag bewerkstelligt. Het dak is weer dicht en de dakpannen liggen er weer op. Communicatie is helemaal top, ze zijn zeer vakkundig, hebben de klus heel goed afgerond, werken keihard en zijn vooral heel aardig. Bedankt mannen voor het mooie resultaat en de fijne communicatie. Tot wellicht in de toekomst weer­čĄŁ.
 • HV Dak & Onderhoud
  HV Dak & Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Aannemer in Oss

  HV Dak & Onderhoud: ervaren gediplomeerde dakdekker voor al u dak werkzaamheden

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel contact gekregen met dit bedrijf, communicatie verliep goed en komt met oplossingen. We zijn erg tevreden over de klus, zeker aan te raden!
 • Farsam Bouw en Renovatie
  Farsam Bouw en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Aannemer in Oss

  Farsam Bouw en Renovatie voert werkzaamheden uit op het gebied van restauratie, renovatie, onderhoud, sloopwerk, tegel, installatie, vloer en vloerverwarming en nog meer. Wilt u (ver)bouwen? En zoekt u vakkundig bouwbedrijf? Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij graag klaar voor uw wens. Van uw eerste plannen/idee├źn tot en met het eindresultaat waar u tevreden mee bent. Persoonlijk contact van begin tot eind. Wij staan voor ons werk. Creatief meedenkend met uw idee. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Razin en zijn team hebben onze badkamer heel vakkundig gerenoveerd met een prachtig resultaat. De communicatie vooraf en tijdens de klus is altijd goed gelopen, alles werd uitgevoerd volgens afspraak. Ik heb vooral het actieve mee denken erg gewaardeerd. Ik weet zeker dat je geen spijt krijgt wanneer je Razin vraagt voor jouw renovatie!
 • R. van der Doelen vloeren
  R. van der Doelen vloeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews
  Aannemer in Oss

  Gespecialiseerd in zand cement dek vloeren bij mij heeft u altijd 100% garantie op een goede vloer Ook voor het verwijderen van de bestaande/ouden vloer

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Snel gereageerd, snel werk geleverd. begrijpelijk gezien de situatie maar totaal anders als ik verwacht had.
 • H. Van Empel Dakwerken
  H. Van Empel Dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Aannemer in Oss

  Ben je op zoek naar een Dakdekker? Dan kun je in Oss bij H. Van Empel Dakwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Ondanks afspraak niet komen opdagen. Reageert ook nergens meer op. Waardeloos!
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Aannemer in Oss

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer fotoÔÇÖs van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vakman, denkt goed mee, vriendelijk.
 • Sham Vlechter
  Sham Vlechter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Aannemer in Oss

  aftimmeren

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Sham Vlechter heeft ons uitstekend geholpen. De muren zijn keurig glad gestuct maar ook zeker zijn flexibiliteit is echt een aanrader. Ook toen bleek dat we de m2 verkeerd hadden berekend en het veel meer was heeft hij zo geschoven dat het allemaal toch goed en snel geregeld kon worden. De medewerkers en Sham zelf werken erg zelfstandig maar vragen op de juiste momenten bevestiging. Huur je Sham in dan wordt je klus zeker en naar tevredenheid uitgevoerd!
 • A. Kraus Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Oss

  Wij zijn een betrouwbare partij voor al u dak werken van branden tot dakkapel we bestaan nu 5 jaar we komen en maken het en ruimen alles op

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goede communicatie, duidelijke uitleg omtrent kosten. Eerlijk verhaal. De renovatie naar tevredenheid uitgevoerd, super tevreden mee. dermate tevreden dat we hen inmiddels hebben ook hebben gevraagd voor andere werkzaamheden (dakkapel)
 • Qdr Dienstverlening
  Qdr Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Aannemer in Oss

  Ben je op zoek naar een Dakdekker? Dan kun je in Oss bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Keurig geholpen door Quinten en zijn team bij het renoveren van ons dak. Werkzaamheden worden netjes volgens afspraak uitgevoerd, communicatie verloopt prettig en er wordt met je meegedacht in oplossingen.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Oss, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 2249 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Oss

Informatie over aannemers uit Oss

Je huis verbouwen, dat is wat je noemt een groot project. Het vraagt om een kundige aannemer, liefst uit de regio Oss. Want een aannemer dichtbij huis is snel op locatie wanneer er onverhoopt toch wat mis gaat en het scheelt in de voorrijkosten. Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer uit Oss? Wil je iemand die jouw verbouwing professioneel co├Ârdineert en je alle mogelijke zorgen ontneemt? Dan is Werkspot de juiste partij om mee te werken. Op Werkspot vind je eenvoudig een gecertificeerde vakman uit de provincie Noord-Brabant die je renovatie vakkundig oppakt.

Op zoek naar aannemersbedrijven uit Oss?

Onze aannemers uit de regio Oss kunnen de renovatie van een onderdeel van je huis op zich nemen, maar ook als je hele huis op de schop moet, hebben we vakmannen in ons netwerk die jouw woning in Noord-Brabant weer laten stralen. Als je je Oss huis laat verbouwen, wil je natuurlijk een prachtig resultaat dat nog jaren mee kan. Daar zijn professionele vakmannen voor nodig, mensen met jaren ervaring, die weten wat ze doen. Werkspot werkt met Noord-Brabantse vakmannen die al menig omvangrijke verbouwing op hun naam hebben staan, vakmannen die weten hoe ze kosteneffici├źnt en met oog voor detail een topresultaat boeken.

Je woning door een aannemer uit Oss laten verbouwen

Werkspot werkt ten alle tijden met vakkundige aannemers, vakmannen uit de regio Oss die weten hoe ze het tempo erin moeten houden. Professionals die zowel inhoudelijk als plannings-technisch verstand van zaken hebben. Of je nu in Ruwaard of in Berghem woont; onze aannemers maken een succes van je verbouwing. De aannemers uit Noord-Brabant waar wij mee werken, voldoen namelijk aan al onze kwaliteitseisen. En daarnaast houden we de ingezonden reviews ook goed in de gaten. Huur je een vakman in via Werkspot? Dan wordt je huis vakkundig gerenoveerd.

De diensten van onze aannemers uit Oss

Het maakt in principe niet uit wat je vraag is. Of je de badkamer van je huis nu eens aan wil laten pakken of je appartement compleet wil laten opknappen, Werkspot heeft altijd een aannemer uit Oss klaarstaan die de klus voor je kan klaren. Van A tot Z. Een aannemer kan je adviseren mbt de uiteindelijk in te schakelen timmermannen, elektriciens en loodgieters. Een aannemer verzorgt de offerte, de planning en de uitvoering van jouw verbouwing. Twijfel je nog over wat je hoe wil verbouwen? Vraag een van onze aannemers gerust om advies. Ook daar kunnen onze Noord-Brabantse vakmannen je namelijk bij helpen.

Wil je de renovatie van je woning in Oss via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Oss, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je v├│├│r het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Oss

Vind vakmensen bij jou in de buurt