Vind aannemers in Wijchen

Op zoek naar aannemers in Wijchen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Wijchen

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75447 reviews
  Aannemer in Wijchen

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW EN VERVOER SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Enorm tevreden over de algehele service! Heldere manier van communiceren, goed bereikbaar, duidelijke afspraken en een strak resultaat!
 • De Bats Metselwerken
  De Bats Metselwerken
  Beoordeling: 4 van 54535 reviews
  Aannemer in Wijchen

  voor al uw metselwerken en voegwerken. Bel of mail ons voor een vrijblijvende en scherpe offerte

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Net metselwerk, helaas kon hij niet meer voegen
 • Webuco B.V.
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Aannemer in Wijchen

  Wij zijn gespecialiseerd in het keuken gereed maken voor plaatsing nieuwe keuken en de volledige verbouw van oudere woningen en het restaureren en plaatsen van houten balken en sierspanten. Wij realiseren aanbouw- opbouw en verbouwwerkzaamheden van a-z. Ons deskundige team bestaat uit, timmerlieden, elektramonteurs, loodgieters en stukadoors. Wij werken nauw samen met architecten en gemeenten. Wij zijn werkzaam in de regio Nijmegen, met een straal van 15 km. Tevens zijn wij producent van aluminium en kunststof ramen, deuren en schuifpuien.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Vanaf het 1e moment een zeer goed gevoel met Ferdinand gehad. Er werd duidelijk gecommuniceerd en afspraken werden ook na gekomen. Er werd ook mee gedacht over het project. Zeer tevreden over de kwaliteit en vakmanschap. Een aanrader dus. ons project was een keuken verwijderen en aansluitingen naar andere kant verplaatsen de achtergevel eruit en een hele grote schuifpui plaatsen hele kamer gestukt.
 • Minkhorst Onderhoud
  Minkhorst Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6584 reviews
  Aannemer in Wijchen

  Minkhorstonderhoud: Voor al uw Tegelwerk Metselwerk en Stucadoorswerk. Specialist in badkamers. Minkhorstonderhoud is na 30 jaar ervaring in het vak in 2006 een eigen onderneming gestart. Voor loodgieterswerk en werkzaamheden aan elektra schakelen wij gespecialiseerde mensen in. Wat bieden wij u: Onze specialiteit bestaat uit het maken van badkamers, toiletten en tegelvloeren. Maar ook voor stucwerk, sierpleister en metselwerk kunt u bij ons terecht. Inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals stuclijsten plaatsen en aanleggen van vloerverwarming. Tarieven: Wij hanteren geen vaste tarieven maar maken nadat wij de lokatie van de klus bezocht hebben, een vrijblijvende offerte. Dit kan zijn in de vorm van uurloon maar ook dat de klus voor een vast bedrag wordt aangenomen. Wij maken daar met u duidelijke afspraken over. Voorwaarde: Wij leveren standaard het klein materiaal hierbij te denken aan lijm-, voegsel en dergelijke. Het is ook mogelijk dat wij het totaal pakket van de materialen leveren. Natuurlijk krijgt u op al onze werkzaamheden garantie !

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Uitstekend heel goede vakman.Ook alles keurig achtergelaten na de klus.En ook belangrijk heel vriendelijk.
 • jansenverbouw
  jansenverbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Wijchen

  Hallo, Ik heb een klein aannemersbedrijf, ik werk voornamelijk in de buurt van Grave, en omstreken. We doen eigelijk bijna alles, van renovatie tot totalen verbouwingen, van dakkapel tot complete uitbouwen badkamers, tegelwerk ,stucwerk, dakrenovatie, overkappingen, loodgieterswerk, ketels hangen, kitwerk ,straatwerk, tuin aanleg, grondwerk, graafwerkzaamheden, egaliseren enz.. Ik werk al vanaf 2001 voor me zelf, ik begon met badkamertjes, en nu neem bijna alles aan. Ik werk ook met garanties, en de loop tijd hangt een beetje van de werkzaam heden af. Mijn bedrijf is ook verzekerd, ik heb een aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB) en Constructieverzekering voor bouwwerken (CAR),

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goede ideeën en mooie uitvoering. Ook netjes opgeruimd. Blij mee!
 • Michel Wouters Bouw
  Michel Wouters Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Aannemer in Wijchen

  Mijn naam is Michel Wouters een 39 jarige gedreven ondernemer, met inmiddels 25 jaar ervaring op het gebied van verbouwingen, tegelwerk, renovaties en loodgieterswerk, kortom voor al uw verbouwingen in en om het huis ben u bij Michel Wouters bouw aan het juiste adres. Ik werk met het beste materiaal en gereedschap, Mijn werk stem ik af op de wensen van de klant. Voor advies kom ik graag vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  Goed contact, duidelijke afspraken en toen er per ongeluk iets kapot ging werd dat keurig netjes opgelost.
 • MHB
  MHB
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Aannemer in Wijchen

  Tuinaanleg/onderhoud. Leveren en plaatsen alle soorten hekwerk, poorten en afrasteringen. Grond/straat/sloop/werk. Kraan/shovel verhuur. Bomen,struiken en heggen rooien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Werk is snel uitgevoerd, geheel volgens afspraak en tot volle tevredenheid.
 • Bouwbedrijf Lucian
  Bouwbedrijf Lucian
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Aannemer in Wijchen

  Ons team van ervaren, allround bouwvakkers helpt u graag bij het realiseren van uw plannen voor woning, bedrijf en interieur. Ons brede spectrum aan specialisaties maakt ons de beste aannemer voor zeer diverse soorten installatie- en constructiewerk. Van badkamer tot complete renovatie van uw woning. Onze specialisten verzorgen: - Beton Cire - Stucwerk - Metselwerk - Timmerwerk - Tegelwerk - Levering en plaatsing kozijnen - Plafonds, wanden en (giet)vloeren Voor een offerte of meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen. KvK – 61141496 Nijmegen

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Wij hebben Lucian gevraagd voor 2 opdrachten binnen de familie. Lucian komt niet opdagen bij afspraken. Bij 1 opdracht heeft hij nooit een offerte gestuurd. Hebben hem er een paar keer naar gevraagd en dan zei hij wanneer de offerte zou komen maar nooit iets ontvangen. Bij de andere oodracht zei hij een hele mooie prijs maar was vervolgens al bijna het dubbele in de offerte. Vergeet tot een paar keer toe dingen in een offerte op te nemen die je wel vraagt en geeft dan vervolgens een schatting. Ervaring is dat het dan zeker het dubbele wordt als hij er eindelijk een offerte voor ging maken. Ook de afspraak voor het eventuele uitvoeren van de opdracht verschoof hij. Al met al niet te vertrouwen. En toen we hem aangaven dat we niet met hem verder gingen omdat we geen vertrouwen hebben in een goede afloop, kregen we allemaal berichten zoals dat we nooit een betere kunnen vinden. We hebben inmiddels gelukkig al een beteren betrouwbaarder klussenbedrijf gevonden.
 • Markus klussenbedrijf
  Markus klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6595 reviews
  Aannemer in Wijchen

  Markus bouw en klus; Gewoon een beschaafde Nederlandse Vakman, met plezier in zijn werk. De afgelopen 10 jaar als ZZP-er werkzaam bij de firma BAM in Utrecht, op de afdeling, onderhoud en renovatie. Wat kan ik voor u betekenen; Loodgieterswerk,timmerwerk,tegelwerk,stucwerk,deuren afhangen,elektra,dakwerk,schilderwerk,vloeren,tuin. Voor de grotere klussen, kan ik een beroep doen op, meerdere vak collega\'s. Trefwoorden: Netjes,v.t.v duidelijke afspraken, betrouwbaar. Graag kom ik kostenloos bij u v.t.v de klus opnemen, om zo een duidelijke en passende offerte voor u te kunnen maken.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Zeer tevreden over de werkwijze van Markus. Zeer vriendelijke man, beleefd en werkt netjes en precies.
 • WG Bouwonderhoud
  WG Bouwonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Aannemer in Wijchen

  Ik ben Wahan Militonian, oprichter en eigenaar van WG Bouwonderhoud. WG Bouwonderhoud is opgericht in 2010 als een allround bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. WG Bouwonderhoud is gespecialiseerd in: -schilderen -stuc- en pleisterwerk -timmerwerk -houtrotreparatie -badkamerrenovatie -betegelen -vloer leggen -(isolatie)glas zetten etc. In de loop van het jaren zijn verschillende opleidingen gedaan en natuurlijk heb ik paar certificaten(aantoonbaar) gehaald o.a. onderhoud en advies, kleur en kennis, houtrotrenovatie, sierlijsten monteren. We bieden verschillende garanties afhankelijk de soort van het opdracht en de huidige stand. Het verstreken van de garantie is erg afhankelijk van meerder factoren welke geven we van tevoren door. De materialen waarmee wordt gewerkt worden uitsluitend aangeschaft in groothandels zoals Sigma Coatings, Bouwmaat, Jongeneel, Pont Meyer etc. Opdrachten worden zorgvuldig uitgevoerd met eigen specialisten. WG Bouwonderhoud heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet voor niets is slogan van WG Bouwonderhoud Passie voor perfectie. Daarom bent u bij WG Bouwonderhoud verzekerd voor de hoge kwaliteit en de professionele aanpak.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Vanaf het begin vond ik de communicatie met Wahan erg fijn. Hij gaf iedere dag een update over het gedane werk en heeft topwerk geleverd.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Wijchen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 439 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Wijchen

Andere vakmensen in Wijchen

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt