Aannemers in Ede

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Ede. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Ede

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Ede

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Aannemer in Ede

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Ik ben er erg voor tevreden. Hij werkt heel netjes en keurig. Kortom, 100% aanrader
  Kom in contact
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75499 reviews
  Aannemer in Ede

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  goede werk voor een goede preis
  Kom in contact
 • Ultra duurzaam B.V.
  Ultra duurzaam B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Aannemer in Ede

  Als je op zoek bent naar een goede dakdekker, dan kan Ultra duurzaam B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of vervanging? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Vakkundige jongens, keurig werk geleverd en uiterst vriendelijk
  Kom in contact
 • Van Putten Dienstverlening
  Van Putten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.3541 reviews
  Aannemer in Ede

  Van Putten Dienstverlening. Voor alle soorten bestrating en hoveniersopdrachten. Werkomgeving lunteren+ 50 km Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via werkspot. Dan helpen wij u graag verder. Niks is onmogelijk.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Toppers
  Kom in contact
 • Q.p gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Aannemer in Ede
  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  We zijn erg tevreden met het werk en de werkwijze van Quincy en z'n collega's. Het contact was fijn, het zijn nette en aardige mensen die hun afspraken na komen. Ze werken hard, denken goed mee en leveren goed werk voor een goede prijs. Binnen één week na akkoord van de opdracht waren alle werkzaamheden al uitgevoerd!
  Kom in contact
 • Maximilian bouw & renovatie
  Maximilian bouw & renovatie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Aannemer in Ede

  Wij hebben 10 jaar ervaring, en kunnen met tot 4 personen tegelijk uw project van begin tot eind op ons nemen. Bij Maximilian bent u bij het juiste adres als u betrouwbare vakmensen zoekt! Wij ontzorgen u en leveren alle diensten om een project tot een goed einde te brengen. We hebben ervaring in het renoveren en nieuw opleveren van badkamers, wc’s maar ook het verven en stucen van woningen. Alle voorbereidende werken zoals loodgieterswerk en electra die daarbij komt kijken kunnen wij ook voor u oppakken zodat u 1 aanspreekpunt houdt.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Hard werkende mannen, denken mee en komen met suggesties indien nodig. Wat ik heel mooi vind is dat mannen door gaan tot dat de klant tevreden is, niks is te veel.
  Kom in contact
 • Sena Onderhoud
  Sena Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Aannemer in Ede

  Goeiedag, Laat ik mezelf even aan u voorstellen. Ik ben Umut en ik ben de eigenaar van Sena Onderhoud. Sena Onderhoud is een ervaren bedrijf die zich specialiseert in het renoveren van badkamers en toebehorenden, zoals wc's aanleggen en tegelwerk. Daarnaast doen we ook aan werkzaamheden van verlichting/elektriciteit, sanitair plaatsen en alles wat je kan bedenken wat betreft badkamerwerkzaamheden. Ik ben werkzaam in regio Amersfoort, Ede, Arnhem, Apeldoorn, Barnveld, Zeist, Veenendaal, Utrecht

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Onze complete badkamer is gerenoveerd door Sena onderhoud. Vanaf het eerste contact moment was het professioneel, direct en duidelijk. Vanaf de start was de communicatie goed en werden tegenvallers direct besproken en opgelost. Ik raad Sena onderhoud aan voor iedere badkamer renovatie!
  Kom in contact
 • Jurman Sloopwerken
  Jurman Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Ede

  Jurman Sloopwerken, uw partner voor: - Totaalsloop - Renovatiesloop Met jarenlange ervaring en professionele apparatuur garanderen wij een vlotte en veilige uitvoering van uw project. Wij zorgen voor een efficiënte afvoer van materialen en een schone werkomgeving.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Tom heeft vooraf de klus opgenomen en een goede inschatting gemaakt van tijd. Tevens heeft hij een vervolg opdracht met het opbouwen van een schutting opgenomen en door een partner uit laten voeren. Tom is capabel, accuraat en kan ook meedenken als dingen anders zijn als het lijkt.
  Kom in contact
 • B.A.V. Voegwerken
  B.A.V. Voegwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Aannemer in Ede

  Beste opdrachtgever, B.A.V.Voegwerken. U kan bij ons terecht voor al uw voeg-en renovatiewerkzaamheden: - voegen; - uithakken; - impregneren; - knip-en snijwerk; - schoorsteen-renovatie; - scheur-reparatie; - metselwerk-herstel; - lood-herstelwerkzaamheden. - steigerwerk.

  Laatste review:
  Gevels en muren overige-
  Enige tijd geleden laten uitvoeren. Nel tevreden
  Kom in contact
 • A.J.L.dakbedekking
  A.J.L.dakbedekking
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Aannemer in Ede

  Dakdekkers voor alle uw daken Met mijn nodig ervaring kan ik zeker ook bij u aan de slag om dakwerkzaamheden op te pakken. Ik ben actief in de regio van Ede en omstreken en kan buiten dit gebied ter plaatste komen binnen een straal van 150km. Ik ben nieuw hier via Werkspot dus referenties komen nog. Door deze omstandigheden ben ik via facetime te bereiken om dan op een gepaste afstand de klus te bekijken. Uiteraard kan ik langskomen indien gewenst op gepaste afstand en anders zodra het weer mogelijk is. Ik verneem graag. Ahmad

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Prima ervaring. Snelle afspraak, snelle communicatie en snelle oplossing. (dakpan opnieuw schikken ivm storm)
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Ede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2298 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Ede

Andere vakmensen in Ede

Vind vakmensen bij jou in de buurt