Vind dakdekkers in Ede

Op zoek naar dakdekkers in Ede? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Ede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 576 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Ede

 • A.J.L.dakbedekking

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  Dakdekkers voor alle uw daken Met mijn nodig ervaring kan ik zeker ook bij u aan de slag om dakwerkzaamheden op te pakken. Ik ben actief in de regio van Ede en omstreken en kan buiten dit gebied ter plaatste komen binnen een straal van 150km. Ik ben nieuw hier via Werkspot dus referenties komen nog. Door deze omstandigheden ben ik via facetime te bereiken om dan op een gepaste afstand de klus te bekijken. Uiteraard kan ik langskomen indien gewenst op gepaste afstand en anders zodra het weer mogelijk is. Ik verneem graag. Ahmad

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Wij zijn heel blij met het werk van Ahmed. Hij was er snel en ook de volgende dag deed hij precies zoals afgesproken. Hij werkt netjes en ruimt alles op. Volgende keer bellen we hem zeker weer. Prijs ook netjes.
 • CC BOUW

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews

  Aannemer

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Deze jongens zijn echt top! We hadden ontzettend veel haast met het plaatsen van het raam. De volgende dag waren ze al ter plaatse, en hebben de klus ontzettend netjes uitgevoerd. Het originele dakraam verwijderd, zo netjes dat je het bijna niet ziet dat er ooit wat heeft gezeten. Het nieuwe dakraam zit er keurig in. Dank je wel mannen! Echt top werk!
 • Dak en klusbedrijf de lelie

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.1 van 54.15136 reviews

  Welkom op het profiel van: Dak en klusbedrijf de lelie Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties . Diensten o.a: - Isolatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een offerte of dakinspectie.ook zijn wij te vinden op google mvg de lelie

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Heerlijk ouderwets betrouwbaar!
 • Klusbedrijf Gerrits

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Klusbedrijf Gerrits Wij streven naar een goede samenwerking met de klant, juiste prijs & kwaliteitsverhouding, met vakwerk. U kunt bij ons terecht voor : Binnen- en buiten schilderwerk. Dakreparaties. Vele klussen in en rond om het huis Wij vervullen graag U wensen en voeren het in de praktijk zo perfect mogelijk uit voor U. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. Offerte gewenst ? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bezichtigen! Graag horen wij van U.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Naar aanleiding van een daklekkage in overleg met Klusbedrijf Gerrits besloten het hele dak te laten reinigen (mos weghalen, pannen schoonmaken en impregneren). Tevens de nok laten nakijken en dicht laten maken. Na afloop v/d werkzaamheden zijn de dakgoten nog even leeggemaakt en hier en daar weer rechtgehangen. Ook de dakkapel aan de achterkant v/d woning is schoongemaakt. Het huis is weer als nieuw :-) Communicatie is duidelijk en ze houden zich netjes aan de gemaakte afspraken. Ze willen goed werk afleveren en doen daar echt hun best voor. Prettige jongens in de omgang. Ik kan ze aanbevelen!
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.4 van 54.45326 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Snel en netjes
 • B.A.V. Voegwerken

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Bas Altena en ik ben de eigenaar van B.A.V. Voegwerken. U kan bij ons terecht voor al uw voeg-en renovatiewerkzaamheden: - voegen; - uithakken; - impregneren; - knip-en snijwerk; - schoorsteen-renovatie; - scheur-reparatie; - metselwerk-herstel; - lood-herstelwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Bas heeft onze schoorsteen gerenoveerd, Bas is een echte vakman, fijn in omgang en denkt met de klant mee. Hij heeft ook nog een muurtje gevoegd en de garage geïmpregneerd. Ik raad iedereen Bas zeker aan.
 • Jan Dak en Wand

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben Jan van de Haar, een zelfstandige ondernemer met ervaring op het gebied van het monteren of verwijderen van daken van o.a.: -sandwichpanelen -golfplaten -metalen dakplaten. Ook asbesthoudende dakplaten en plafonds kunt u door mij laten verwijderen. Verder monteer ik wanden, en houten constructies zoals kapschuren en veranda's. Voor de grotere klussen werk ik samen met enkele zelfstandige vakmensen zodat geen opdracht te lang duurt! Neem gerust contact op, ik heb interesse in elke mooie klus binnen mijn vakgebied!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Op 20 juni is de golfplaten dak naar tevredenheid geplaatst..... Ik begreep dat op dat moment door de corona crisis de dakgoot nog niet leverbaar was en dus niet geplaatst kon worden.... Dakgoot en regenpijp zijn alsnog geplaatst....en tevens de onbalans in de houten schuur met stalen verstelbare kabel gecorrigeerd. Dus al met al naar tevredenheid uitgevoerd tegen een goede prijs.....
 • Klusbedrijf Klusprecies

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Welkom bij Klus Precies, Mijn naam is Ibrahim, en sinds Oktober 2020 is mijn bedrijf Klus Precies beschikbaar voor u als specialist in kitwerken en beglazing. Met ruim 11 jaar ervaring in het plaatsen van en afkitten van alle soorten beglazing ben ik niet alleen u glaszetter maar ook u adviseur. Ook ben ik ruim 3 jaar glasmaker geweest bij een gerenommeerd bedrijf, heb in deze periode alle soorten glas gesneden, bewerkt en samengebouwd. Tevens kunt u bij me terecht voor binnen en buiten schilderwerk en het aanbrengen van alle soorten behang. Daarnaast leg ik laminaatvloeren en werk deze strak af met de door u gewenste plinten. Na ruim 8 jaar werk ervaring in Timmerfabrieken als werkplaats timmerman en allrounder ben ik ook beschikbaar voor lichte timmerwerkzaamheden. Heeft u een klus in of om het huis/bedrijf aarzel niet en neem contact op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Mijn werkgebied is binnen een straal van 50 kilometer vanuit Ede. Tot snel bij Klus precies! * VCA VOL gecertificeerd *

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Klus Precies heeft bij ons monumentenglas geplaatst in ons jaren 30 huis en hestelwerkzaamheden aan de deur verricht. Wij kunnen hem zeker aanbevelen! Naast dat het werk netjes is gedaan, valt hij op door zijn prettige manier van communiceren.
 • HeJo Bouwspecialisten

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.2 van 54.2541 reviews

  Ben van huis uit Timmerman en heb een 35 jaar timmer ervaring maar en doe vele andere werken erbij zoals tegelen metselen en stukadoren samen met goede collega, Zijn budget gerelateerd naar ieder zijn draagkracht en bouwen milieu bewust . Houden van een opgeruimd bouw plek dus elke dag schoon achter latend Ben in 2012 gestart met deze klussen bedrijf/aannemersbedrijf HeJo bouwspecialisten Heb een groot netwerk van collega's waar ik meerdere werken mee gemaakt hebt Ben zeer klant gericht en klant is bij mijn nog Koning Doe alle voorkomende werk als het maar bouw gerelateerd is U kunt mijn website zien wat ik allemaal gedaan hebt van klein tot grootwerk. Heb geen 8 tot 5 mentaliteit maakt het laatste stukje ook af En maakt een mooie offerte waar alles in zit dus niks weg gelaten zodat het later meerwerk word U krijg bij mijn ook het calculatie rapport te zien zo kunt u zien hoe ik aan mijn bedragen komt . We nemen voor elke werk de tijd rafelen niks af en geven garantie voor het werk die wij hebben gemaakt. Bij klachten die moeten binnen 24 uur opgelost zijn of het nu de loodgieter of dakdekker is maak niet uit alles binnen de tijd. (Dat is mijn garantie) Neem gerust contact met me op via Werkspot.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  In juni heb ik contact gehad met Henk voor het plaatsen van een verlaagd plafond. Hij is toen bij mij langs geweest en kwam over als een fijne betrouwbare man en hij wilde de klus wel doen. Ik heb hem toen de details gemaild en op dat mailtje werd nooit gereageerd. Na vele malen bellen (hij neemt zelden de telefoon op en reageert niet op voicemails) had ik hem in september te pakken en hij zei dat hij het mailtje wel had gelezen maar niet kon in de aangegeven week. Ook zei hij dat hij niet op alle mails kon reageren wat natuurlijk al raar is. We planden een nieuwe datum en ook toen kwam hij niet opdagen. Hier moest ik zelf ook achteraan want hij geeft dit zelf niet aan. Ik ben toen persoonlijk bij hem thuis langs geweest omdat hij wederom telefonisch niet bereikbaar was. We planden een nieuwe datum in november en ook toen is hij niet komen opdagen. Kortom echt een heel onbetrouwbare aannemer die alleen maar iets van zich laat horen als het hem uitkomt. Jammer want hij leek heel oke.
 • Top-Dak

  Dakspecialist in Ede

  Beoordeling: 4.4 van 54.4582 reviews

  Topdak Gespecialiseerd in pannen en bitumen daken en dakgoten. Top-dak onderhoudswerk biedt verschillende diensten, die door onze vakbekwame medewerkers worden uitgevoerd. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. ... en nemen we de voorgeschreven hygiëneregels in acht.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  We hebben Top-dak ingehuurd i.v.m. lekkage van een dakkapel. Michael heeft begin 2021 een nieuwe bitumen laag aangebracht. Omdat de lekkage bleef hebben we hem maanden lang gevraagd dit op te lossen. Na steeds beloven zonder dat hij op kwam dagen, hoorden we niets meer van hem. Inmiddels was er door de lekkage schade ontstaan aan de vloer. Na 6 maanden bellen, mailen en appen nog geen oplossing. Uiteindelijk een andere loodgieter in moeten huren om het op te lossen. Deze benoemde het werk van top-dak als prutswerk van iemand die geen loodgieter is: snel een laag bitumen ondeugdelijk. over te oude zinklaag geplakt. Bitumen zat los en was niet volledig aangebracht. Gewoon oplichterij: geld pakken en wegwezen. De door top dak aangebrachte bitumen was zo slecht gedaan dat alles verwijderd moest worden en alles opnieuw moest. Top dak blijkt niet bereid betaalde bedrag terug te geven, laat staan extra schade door wanprestatie te vergoeden.

Populaire lokale dakspecialisten in Ede

Informatie over dakdekkers in Ede

Ben je op zoek naar een betrouwbare dakdekker die precies weet wat hij doet? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Wij werken namelijk met vakmannen uit de regio Ede die jarenlange ervaring en de juiste papieren hebben. Plaats je klus op Werkspot en we koppelen je graag met een dakdekker uit de provincie Gelderland die je dak kan repareren of renoveren. Onze vakmannen staan voor je klaar.

Diverse dakdekkers uit Ede

Moet je dak gerepareerd worden of is je woning in Ede toe aan een compleet nieuw dak? Werkspot werkt met diverse dakspecialisten die je hierbij kunnen helpen. Het is een goed idee om je klus uit te besteden aan een vakman uit de regio. Deze heeft vaak een reputatie hoog te houden en zal daarom zijn best doen om de klus tot in de puntjes te klaren. Bovendien is een dakdekker uit de regio snel ter plaatse bij een eventuele spoedklus en kent hij de omgeving op zijn duimpje. Dat scheelt behoorlijk in de voorrijkosten.

Je klus wordt effectief en efficiënt afgehandeld met dakdekkers uit Ede

Wanneer je een dakdekker inhuurt, reken je op vakwerk. Daarom staan al onze vakmannen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ze goed verzekerd en beschikken ze over de nodige branchegerelateerde certificaten. En ons reviewsysteem houden wij de openbare reviews van onze vakmannen goed in de gaten. Komt er een negatieve review binnen? Dan pakken we dit direct bij de bron aan. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op een dakdekker van kwaliteit.

Dakdekkers uit Ede zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Van een kleine lekkage tot een complete dakrenovatie of zelfs het vervangen van een dak; Onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Maar ook wanneer je beschadigingen, verstoppingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen, zit je bij onze dakspecialisten uit Ede goed. Met de meeste dakdekkersbedrijven kun je namelijk een servicecontract afsluiten. Informeer hierover bij de vakman naar je keuze. Onze vakmannen helpen je graag verder.

Wil je je dak in Ede via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Ede, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Gelderland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Ede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur