Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakdekkers in Arnhem

Op zoek naar dakdekkers in Arnhem? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Dakspecialist

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Arnhem

 • Dakgeveltechniek Verburgt

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7577 reviews

  Mijn naam is Manuel Verburgt Ik werk al 13 jaar in de dak gevel techniek En sinds 2017 heb ik dus ook mijn eigen bedrijf opgezet Wij zijn gespecialiseerd in daken branden, pannendaken renoveren en vernieuwen, alle soorten voegwerk, En zinkwerk, dakreiniging

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Dak en gevel/lekkage laten repareren. Goed, vriendelijk en servicegericht. Goed geholpen. Mochten er nog problemen voorkomen dan kunnen we het laten weten. Vertrouwd gevoel.
 • Xada Dakwerken

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.9 van 54.95139 reviews

  Xada Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken & dakconstructies. Met al ruim 20 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Xada Dakwerken is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte of dakinspectie. Met vriendelijke groet , D. Bartels Xada dakwerken

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Zeer snel vriendelijk en kwaliteit! Fijn!
 • Delta B Constructions

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews

  Delta B Constructions bv is al vijftien jaren specialist in regio Gelderland op het gebied van (nieuwbouw en renovatie) dakbedekking.Wij bieden u verschillende oplossingen,van bitumineuze,-en kunstofdakbedekking totzinken koperdaken en van losange daken tot shingle daken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Mijn complimenten aan dit bedrijf. Echte vakmensen, goudeerlijk, vriendelijk en heel duidelijk in communicatie. Ik zou zeggen zoek niet verder en kies voor dit bedrijf.
 • Barth dak-enonderhoudsbedrijf

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

  Hallo, Ik ben Jeffrey Barth en zit al 15 jaar in dit vak. En doe dit met veel passie. Ik streef er na om perfect werk te leveren en de klant tevreden te maken. Werkzaamheden die wij uit voeren zijn: - Dakbedekkingen - Pannendaken - Nok reparatie - Zink en lood renovatie - Schoorsteen reparatie - Voegwerk - Schoorsteenvegen - Dakgoten reinigen - Ook plaatsen wij schoorsteen kappen -dak en gevel reinigen Tevens doen wij gratis dakinspecties Prijsopgave vooraf Geen voorrijkosten Met vriendelijke groeten, Jeffrey Barth

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Contact gehad via werkspot, afspraak gemaakt, kon op (ons geluk) zeer korte termijn. Werkzaamheden zijn keurig netjes uitgevoerd conform afspraak. Jeffrey en z'n team zijn naar mijn ervaring zeker een aanrader!
 • FB Dakservice

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.6 van 54.6527 reviews

  Mijn naam is Fred Burgers, eigenaar van FB Dakservice te Huissen. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de meest uiteenlopende dak- en zinkwerkzaamheden, waarbij ik vooral gespecialiseerd ben in het vakkundig aanbrengen van bitumineuze- en kunststof dakbedekking, dakshingles, stalen dakpanelementen, dakpannen en zinkwerk zoals dakgoten. Ook voor uiteenlopende soorten isolatie, lichtkoepels en groendaken kunt u bij mij terecht. Ik heb vele jaren als (voorman) dakdekker gewerkt en ben sinds mei 2012 als ZZPér aan de slag in met name de particuliere sector. Nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden voer ik graag voor u uit. Doordat ik mijn eigen tijd kan inplannen, ben ik zeer flexibel en op korte termijn inzetbaar. Graag adviseer ik u wat voor u dak de beste oplossing is. Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op voor een op maat gemaakt offerte. Kijk graag naar de reviews op werkspot( niet alle opdrachten staan hierop) Met vriendelijke groet, Fred Burgers

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snelle service, helemaal tevreden!
 • Dakspecialist PK

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.5 van 54.5556 reviews

  De Dakspecialist PK is een betrouwbare dakaannemer met meer dan 20 jaar ervaring. Dakspecialist PK levert niet alleen vakkundig werk, maar hanteert ook de materialen en de technieken passend bij iedere klus. Ook reinigen en vervangen wij dakpannen. Verder kunnen wij alles van fundament tot nok. En verzorgen wij dakbedekking, loodwerk, zinkwerk en voegwerk voor een zeer concurrerende prijs. Tevens geven wij 10 jaar lang een waterdichte garantie!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Netjes alle afspraken nagekomen. En goed werk geleverd. Blij met het resultaat!
 • ADR Dakbedekking

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Hoi, ADR Dakbedekking is een onderneming met ruim 28 jaar ervaring op het gebied van dakrenovaties, dak onderhoud, dak reparaties en nieuwbouw. Wij bieden: - 24 uur service, vrijblijvende offerte aanvraag, een scherp tarief en 15 jaar garantie op al onze dak werkzaamheden. GEEN voorrij kosten binnen een straal van ca. 25 km. Platte daken : Bitumen, kunststof en EPDM daken etc. Pannendaken: Dakgoten, koper en zink werk en timmerwerken etc.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  De mannen van ADR hebben prima werk geleverd. Aangezien het toch een noodklus was, hebben zij snel gereageerd en ook snel het werk uitgevoerd. Afspraken zijn goed nagekomen en het werk is vakkundig ( zoals het hoort) binnen de prijsafspraak uitgevoerd. Zij mogen beslist de volgende klus bij mij uitvoeren. Ben zeer tevreden. Aanrader!!
 • Renovatie en Daktechniek Engels

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.3 van 54.3519 reviews

  welkom op het profiel van Renovatie en Daktechniek Engels In 2009 startte K. Engels zijn eigen bedrijf binnen de daktechniek, renovatie en reparatie branche, maar al zeker 4 generaties zit het werk in en rond om het huis in het bloed. Wij staan garant voor kwaliteit en zekerheid die u van een vakman kunt verwachten. Het advies is betrouwbaar, werkzaamheden zijn deskundig en wij zijn bij de nazorg betrokken. Inmiddels zijn we werkzaam in heel Nederland en gaan we geen uitdaging uit de weg. Onze werkzaamheden zijn o.a. : • Bitumineuze daken; • Pannen daken; • Dakreparatie; •Isolatie • Dakkapel Plaatsen; • Gevelrenovatie; •Voegwerk; • Sloopwerk; • Timmerwerk; • Schilderwerk; • Metselwerk; • Schoorsteen reparatie en renovatie; • Dakgoten vernieuwen/repareren; Indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend langs voor kennismaking en om de klus te beoordelen. ter plaatsen geven we een prijs opgave zodat u weet waar u aan toe bent alvorens u met ons in zee gaat. Renovatie & Daktechniek Engels "Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit"

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  De mannen van Engels zijn keurige mannen die hart hebben voor hun werk! Ze gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit! Wij raden ze zeker aan!
 • Klussenbedrijf Extra Extra Large

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.6 van 54.6556 reviews

  Welkom op het profiel van Klussenbedrijf Extra Extra Large! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken/ adviseren en onderhouden van daken, schoorstenen, zinkwerk. Wij zijn werkzaam in geheel Nederland! Onze werkzaamheden zijn o.a. : • Dakgootreiniging; • Nokvorsten; • Bitumineuze daken •. Epdm daken; • Voegwerk; • Hogedrukreiniging; • Schoorsteenvegen; • Dakgoten plaatsen en solderen ; • Lasogne daken; • Dakreparatie; • Metselwerk; • Dakkapel reiniging; • Sloopwerk; • Timmerwerk; • Schilderwerk Wij staan garant voor kwaliteit en zekerheid die u van een vakman kunt verwachten. Het advies is betrouwbaar, werkzaamheden zijn deskundig en wij zijn bij de nazorg betrokken.. Voor vrijblijvend advies/ offertes kunt u contact met ons opnemen. Wij hanteren overigens GEEN voorrijkosten en bieden GRATIS dakinspectie.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Xxl heeft een groot pannendak vervangen en twee dakramen gezet. Alles helemaal volgens offerte, goede prijs. Bram was erg goed bereikbaar, hij reageerde bij elk bericht meteen. Betrouwbaar. Het duurde iets langer dan van te voren ingeschat. Maar er is goed gewerkt en kwaliteit geleverd. Daarom erg tevreden.
 • Top-Dak

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.5 van 54.5575 reviews

  Topdak Gespecialiseerd in pannen en bitumen daken en dakgoten. Top-dak onderhoudswerk biedt verschillende diensten, die door onze vakbekwame medewerkers worden uitgevoerd. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. ... en nemen we de voorgeschreven hygiëneregels in acht.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Zeer professionele en vriendelijke meneer. Waren zeer blij met het uitgevoerde werk

Populaire lokale dakspecialisten in Arnhem

Informatie over dakdekkers in Arnhem

Enkele dakdekkers uit Arnhem voor je op een rij

Als je dak gerepareerd moet worden of wanneer je huis in Arnhem toe is aan een totaal nieuw dak, is Werkspot de geschikte partij. We werken met diverse goede dakspecialisten uit de regio. Wanneer je een vakkundige dakdekker inzet om een lek in je dak te repareren of om je complete dak te vervangen, doe je er goed aan om een dakdekker uit Arnhem via Werkspot in te zetten. Onze dakdekkers staan voor keurig afgewerkt, snel uitgevoerd, duurzaam resultaat. Bovendien loont het om een dakspecialist uit de regio in te zetten. Wanneer je met een dergelijke dakdekker werkt, bespaar je namelijk enkele Euro’s op de voorrijkosten, maar belangrijker nog: De betreffende dakdekker staat in een mum van tijd bij je op de stoep. Kies dus voor een Werkspot-dakdekker uit de regio. Dan betaal je relatief minder en je probleem is sneller opgelost.

Handel je klus effectief en efficiënt af met dakdekkers uit Arnhem

Bij Werkspot vinden we kwalitatief werk, een goed resultaat dat weer tijden mee kan erg belangrijk. Verlaat een Werkspot dakdekker je woning? Dan is het de bedoeling dat je deze met een glimlach op het gezicht uitzwaait. We zien er dan ook streng op toe dat werkzaamheden die via Werkspot uitgevoerd worden van een bepaald niveau zijn. We zorgen ervoor dat iedere dakspecialist waarmee we werken, ingeschreven staat bij de KvK. Elke Werkspot vakman uit Arnhem en omstreken beschikt over een goede verzekering en tot slot houden we de kwaliteit van onze vakmannen goed in de gaten via ons transparante reviewsysteem. In dit reviewsysteem kunnen klanten zowel positieve als negatieve beoordelingen achterlaten. Deze zien we allemaal. Bij negatieve opmerkingen springen we in. Zo bewaken we de kwaliteit van het werk dat via Werkspot wordt uitgevoerd. Huur dus gerust een dakdekker uit Arnhem in via ons en je kunt rekenen op kwaliteit.

Voor diverse klussen kun je dakdekkers uit Arnhem inzetten

Dakdekkers uit Arnhem en omgeving zijn voor meer in te zetten dan enkel het repareren, renoveren of vervangen van daken. Wist je dat je met een dakspecialist bijvoorbeeld ook een servicecontract aan kan gaan? Zo’n servicecontract houdt in dat een professionele dakdekker eens in de zoveel tijd bij je langskomt. Deze professional bekijkt je dak dan zorgvuldig en controleert of er geen beschadiging of slijtage te vinden is. Is dit er wel, dan knapt de dakwerker in kwestie je dak direct op. Op deze manier voorkom je ernstig ongemak in de toekomst. Ga preventief te werk en je bespaart je op de lange termijn ook nog eens enkele Euro’s.

Wil je je dak in Arnhem via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Arnhem, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Arnhem? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Arnhem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur