Vind dakdekkers in Arnhem

Op zoek naar dakdekkers in Arnhem? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Arnhem

 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  Mijn naam is Dominique Meijers en eigenaar van DMB Meijers Bouw Mijn profiel bekeken en geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website. En stuur mij via daar een bericht/mail dan reageer ik zo snel mogelijk terug op uw offerte aanvraag. dakwerk gelderland vindt u de website. Meer dan 10 jaar ervaring en actief sinds 2012 op het dak. Zowel nieuwbouw als renovatie klussen. Ook werken wij in meerdere ploegen, waarin het werkervaring verschilt van 4 tot 12 jaar. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Netjes uitgevoerd en volgens afspraak. Communicatie verliep soepel en vlot. Duidelijke offerte met goede prijs.
 • J Gerrits
  J Gerrits
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  https://www.jopiegerrits.nlmeer dan 25 jaar gespecialiseerd in dak reparatie onderhoud aan onroerend goed

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  De klus is heel goed gegaan. Jopie en zijn team hebben hard gewerkt om de schoorsteen te verwijderen. Het was heel fijn dat Jopie mij erop wees dat ik subsidie aan kon vragen voor deze klus.
 • Roelofse Dakservice
  Roelofse Dakservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  Allround dakspecialist met jaren ervaring. Netjes en secuur, geen 9 tot 5 mentaliteit en werk graag door. Werk word goed en netjes afgeleverd met garantie.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Firma Roelofse heeft het dak van onze oude schuur vervangen. Goede communicatie en afstemming van de werkzaamheden. Heel fijn om mee te werken. Ben tevreden met het resultaat.
 • Onderhoudsbedrijf Centraal
  Onderhoudsbedrijf Centraal
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  Wij zijn een onderhoudbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring een geheel allround bedrijf voor uw huis buiten en binnen geen voorrijkosten specialisten zijn aanwezig groetjes gijs .

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  We hebben Gijs gevraagd onze twee schoorstenen en de nokpannen te herstellen, vanwege een flinke lekkage. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij vakwerk heeft afgeleverd. Hij denkt goed mee met wat binnen ons budget mogelijk was en neemt de tijd om de klus goed uit te voeren. Tijdens de klus was hij erg communicatief over de voortgang en zijn planning, wat wij erg op prijs stelden. Daarnaast is hij niet te beroerd om de dingen op te pakken zodat het helemaal af is - een dakpannetje vervangen, een flapje lood vastzetten en de goot even schoonmaken. Puike service dus, en wat ons betreft warm aanbevolen. We zien de volgende stortbui met vertrouwen tegemoed.
 • Dakgeveltechniek Verburgt
  Dakgeveltechniek Verburgt
  Beoordeling: 4.7 van 54.7586 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  Mijn naam is Manuel Verburgt Ik werk al 18 jaar in de dak gevel techniek En sinds 2017 heb ik dus ook mijn eigen bedrijf opgezet Ons werkterrein is landelijk Wij zijn gespecialiseerd in daken branden, pannendaken renoveren en vernieuwen, voegwerk, zinkwerk, dakreiniging, dakkapellen renoveren en nieuw plaatsen hiervan

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Lekker vlot
 • Vitale Dakwerken
  Vitale Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  Vitale dakwerken is gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw. Platte daken Pannen daken Dak isolatie Nok renovatie Dak reiniging Zink en lood Wij werken uitsluitend met de beste materialen en geven 10 jaar garantie op ons werk!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel contact opgenomen, werkzaamheden zijn goed uitgevoerd,
 • Klusbedrijf C.D.J
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  Ik ben Rinus de jong 23 jaar oud en ik heb sinds bijna 2 jaar mijn Klusbedrijf. Mijn werkzaamheden zijn onder andere dak en tegelwerk als specialisme, wij doen ook houtwerk tuin/straatwerk, kitten voegen schilderen etcetc, Voor alles zou je me kunnen bellen. Ik heb verschillende certificaten etc gehaald voor verschillende vakken. Ik geef op al mijn werkzaamheden garantie, dat spreken we netjes af voor de klus start.

  Laatste review:

  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen -

  Super vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Ga zeker als het mogelijk is, meer gebruik maken van zijn diensten. Bedankt nogmaals Rinus!
 • Klussenbedrijf Extra Extra Large
  Klussenbedrijf Extra Extra Large
  Beoordeling: 4.7 van 54.7568 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  Welkom op het profiel van Klussenbedrijf Extra Extra Large! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken/ adviseren en onderhouden van daken, schoorstenen, zinkwerk. Wij zijn werkzaam in geheel Nederland! Onze werkzaamheden zijn o.a. : • Dakgootreiniging; • Nokvorsten; • Bitumineuze daken •. Epdm daken; • Voegwerk; • Hogedrukreiniging; • Schoorsteenvegen; • Dakgoten plaatsen en solderen ; • Lasogne daken; • Dakreparatie; • Metselwerk; • Dakkapel reiniging; • Sloopwerk; • Timmerwerk; • Schilderwerk Wij staan garant voor kwaliteit en zekerheid die u van een vakman kunt verwachten. Het advies is betrouwbaar, werkzaamheden zijn deskundig en wij zijn bij de nazorg betrokken.. Voor vrijblijvend advies/ offertes kunt u contact met ons opnemen. Wij hanteren overigens GEEN voorrijkosten en bieden GRATIS dakinspectie.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Gewoon vakwerk. Voor en achter complete dakgoot vervangen in anderhalve dag. Netjes even bericht gehad de 1ste dag dat hij wat later was ivm levering van het zink. Een echte maar vooral ook rustige vakman!
 • JLSDAKWERKEN
  JLSDAKWERKEN
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  JLS DAKWERKEN Altijd goede kwaliteit Goed contact Gratis offerte

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Heel netjes gewerkt. Keurig de haard in huis afgeplakt. Ook een krant om het as op te vangen. De beste, netste schoorsteen veger die we in de afgelopen 10 jaar hebben gehad. Dank Kobus. Tot volgend jaar!
 • Delta B Constructions
  Delta B Constructions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Dakdekker in Arnhem

  Delta B Constructions bv is al vijftien jaren specialist in regio Gelderland op het gebied van (nieuwbouw en renovatie) dakbedekking.Wij bieden u verschillende oplossingen,van bitumineuze,-en kunstofdakbedekking totzinken koperdaken en van losange daken tot shingle daken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Delta B is een vakkundige organisatie. Hebben ons oude dak afgevoerd en een nieuw dak aangelegd. Er bleek nog een kleine lekkage te zijn na de werkzaamheden, maar deze hebben ze direct aangepakt. Hardwerkende mannen met kennis van zaken.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 417 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Arnhem

Informatie over dakdekkers in Arnhem

Als je dak gerepareerd moet worden, zoek je een vakman die je kunt vertrouwen, een dakspecialist die zijn vak verstaat en de klus met al zijn kennis en kunde uitvoert. Liefst ga je voor een betrouwbare dakdekker uit de regio Arnhem. Zo’n lokale dakwerker is namelijk snel ter plekke en dat kan zeer zeker handig zijn. Werkspot werkt met kwalitatieve krachten die jouw dak in de provincie Gelderland maar wat graag opknappen. Ben je dus op zoek naar een regionale dakdekker die exact weet hoe je lekkage te verhelpen of iemand die zijn hand niet omdraait voor een complete dakrenovatie? Plaats je klus op Werkspot en je wordt gekoppeld aan een dakdekker uit Arnhem die je klus op zich neemt.

Enkele dakdekkers uit Arnhem voor je op een rij

Als je dak gerepareerd moet worden of wanneer je huis in Arnhem toe is aan een totaal nieuw dak, is Werkspot de geschikte partij. We werken met diverse goede dakspecialisten uit de regio. Wanneer je een vakkundige dakdekker inzet om een lek in je dak te repareren of om je complete dak te vervangen, doe je er goed aan om een dakdekker uit Arnhem via Werkspot in te zetten. Onze dakdekkers staan voor keurig afgewerkt, snel uitgevoerd, duurzaam resultaat. Bovendien loont het om een dakspecialist uit de regio in te zetten. Wanneer je met een dergelijke dakdekker werkt, bespaar je namelijk enkele Euro’s op de voorrijkosten, maar belangrijker nog: De betreffende dakdekker staat in een mum van tijd bij je op de stoep. Kies dus voor een Werkspot-dakdekker uit de regio. Dan betaal je relatief minder en je probleem is sneller opgelost.

Handel je klus effectief en efficiënt af met dakdekkers uit Arnhem

Bij Werkspot vinden we kwalitatief werk, een goed resultaat dat weer tijden mee kan erg belangrijk. Verlaat een Werkspot dakdekker je woning? Dan is het de bedoeling dat je deze met een glimlach op het gezicht uitzwaait. We zien er dan ook streng op toe dat werkzaamheden die via Werkspot uitgevoerd worden van een bepaald niveau zijn. We zorgen ervoor dat iedere dakspecialist waarmee we werken, ingeschreven staat bij de KvK. Elke Werkspot vakman uit Arnhem en omstreken beschikt over een goede verzekering en tot slot houden we de kwaliteit van onze vakmannen goed in de gaten via ons transparante reviewsysteem. In dit reviewsysteem kunnen klanten zowel positieve als negatieve beoordelingen achterlaten. Deze zien we allemaal. Bij negatieve opmerkingen springen we in. Zo bewaken we de kwaliteit van het werk dat via Werkspot wordt uitgevoerd. Huur dus gerust een dakdekker uit Arnhem in via ons en je kunt rekenen op kwaliteit.

Voor diverse klussen kun je dakdekkers uit Arnhem inzetten

Dakdekkers uit Arnhem en omgeving zijn voor meer in te zetten dan enkel het repareren, renoveren of vervangen van daken. Wist je dat je met een dakspecialist bijvoorbeeld ook een servicecontract aan kan gaan? Zo’n servicecontract houdt in dat een professionele dakdekker eens in de zoveel tijd bij je langskomt. Deze professional bekijkt je dak dan zorgvuldig en controleert of er geen beschadiging of slijtage te vinden is. Is dit er wel, dan knapt de dakwerker in kwestie je dak direct op. Op deze manier voorkom je ernstig ongemak in de toekomst. Ga preventief te werk en je bespaart je op de lange termijn ook nog eens enkele Euro’s.

Wil je je dak in Arnhem via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Arnhem, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Arnhem? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Arnhem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur