Vind dakdekkers in Arnhem

Op zoek naar dakdekkers in Arnhem? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 310 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Arnhem

 • Delta B Constructions

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews

  Delta B Constructions bv is al vijftien jaren specialist in regio Gelderland op het gebied van (nieuwbouw en renovatie) dakbedekking.Wij bieden u verschillende oplossingen,van bitumineuze,-en kunstofdakbedekking totzinken koperdaken en van losange daken tot shingle daken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Delta B Constructions nam snel contact op en kwam langs om het werk te beoordelen en een vrijblijvende offerte op te maken. Vakkundig werd uitgelegd wat er diende te gebeuren en men was snel beschikbaar om de klus te klaren (was ook nodig ivm slechte staat van het dak). De klus is zeer netjes uitgevoerd en de communicatie was perfect, een bedrijf die zich aan zijn woord houdt!
 • V.O.F. Het Oude Ambacht Schoorsteenvegersbedrijf

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews

  Geen dak is ons te hoog en geen klus is ons te klein, ons bedrijf bestaat al zins 1991. het bedrijf is van een vader en zoon genaamd Peter en Leonard jansen. Wij besteden veel zorg en aandacht bij het uitoefenen van ons vak en verrichten dit volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Wij onderscheiden ons niet enkel met onze ervaring en vakkennis maar ook middels de inzet van een grote hoeveelheid bedrijfsmiddelen. Zo zijn wij wekelijks 50 uur p.p ons werk aan het uitoefenen, om er zorg voor te dragen dat wij altijd snel ter plaatse zijn en problemen aan het oplossen. ​ 90% van onze klussen zijn wij aan het werk bij partuculieren en zijn wij ingesteld op die gang van zaken. Het Oude Ambacht voert de reparaties aan uw dak natuurlijk het liefst uit op vooraf met u afgesproken tijdstippen. Wij werken met vaste en duidelijke prijsafspraken, zodat uw verwachtingen over tijd, geld en prestatie worden nagekomen door Het Oude Ambacht. Vaak ligt er aan de dakreparatie een vooraf met u besproken dakinspectie waar kunt u Het oude ambacht voor gebruiken. Schoorsteenonderhoud, lood en zink werken, platte daken, helende daken, dak groten, isolatie, nok onderhoud, kort gezegd alle soorten dak onderhoud.

  Laatste review:

  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen -

  Helaas zijn de gemaakte afspraken niet nagekomen en is de beste man niet op komen dagen. Als er netjes was gecommuniceerd dat de klus niet uitgevoerd kon worden i.p.v. je te laten zitten, dan had ik nog wel begrip voor kunnen opbrengen. Nu heb ik nog steeds een klus te klaren.
 • Klussenbedrijf Extra Extra Large

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.6 van 54.6562 reviews

  Welkom op het profiel van Klussenbedrijf Extra Extra Large! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken/ adviseren en onderhouden van daken, schoorstenen, zinkwerk. Wij zijn werkzaam in geheel Nederland! Onze werkzaamheden zijn o.a. : • Dakgootreiniging; • Nokvorsten; • Bitumineuze daken •. Epdm daken; • Voegwerk; • Hogedrukreiniging; • Schoorsteenvegen; • Dakgoten plaatsen en solderen ; • Lasogne daken; • Dakreparatie; • Metselwerk; • Dakkapel reiniging; • Sloopwerk; • Timmerwerk; • Schilderwerk Wij staan garant voor kwaliteit en zekerheid die u van een vakman kunt verwachten. Het advies is betrouwbaar, werkzaamheden zijn deskundig en wij zijn bij de nazorg betrokken.. Voor vrijblijvend advies/ offertes kunt u contact met ons opnemen. Wij hanteren overigens GEEN voorrijkosten en bieden GRATIS dakinspectie.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Mijn ervaring met klussenbedrijf XXL is extreem positief! Snelle, duidelijke en behulpzame communicatie. De klus kon snel worden opgepakt en alles werd voor me geregeld, bestellen van materiaal en de afvoer. Super vriendelijke mensen die met je meedenken :-) Wij zijn enorm tevreden met ons nieuwe dak! Hartelijk dank heren! Tot de volgende keer!
 • Onderhoudsbedrijf Centraal

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij zijn een onderhoudbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring een geheel allround bedrijf voor uw huis buiten en binnen geen voorrijkosten specialisten zijn aanwezig groetjes gijs .

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Super blij met de werkzaamheden. Hele scherpe prijs en prima werk afgeleverd. Fijn in communicatie en komt afspraken na. Ik raad Onderhoudsbedrijf Centraal zeker aan.
 • W.B Daktechniek

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.4 van 54.4511 reviews

  Beste opdrachtgevers, Wij van W.B Daktechniek zijn gespecialiseerd in het aanbrengen/plaatsen van -Bitumen,kunstof en EPDM Daken -Zink,lood en koperwerk -pannendaken -overkappingen Wat kunt u van W.B Daktechniek verwachten? Een vakman met jaren ervaring. 10 jaar garantie op het door ons uitgevoerde werk. Gratis dakinspectie. Vrijblijvende offerte. De garantie dat het werk wordt uitgevoerd binnen de gestelde termijn. Service gerichte afhandeling van de opdracht. Wij vinden het belangrijk u goed te informeren. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens. Met vriendelijke groet, W. Baumann W.B Daktechniek

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Willem van W.B Daktechniek is een echte vakman. Hij denkt mee in de werkzaamheden en bespreekt eerst alles netjes van te voren. Hij heeft wat ons betreft een goede prijs kwaliteit verhouding.
 • ADR Dakbedekking

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.2 van 54.2514 reviews

  Hoi, ADR Dakbedekking is een onderneming met ruim 28 jaar ervaring op het gebied van dakrenovaties, dak onderhoud, dak reparaties en nieuwbouw. Wij bieden: - 24 uur service, vrijblijvende offerte aanvraag, een scherp tarief en 15 jaar garantie op al onze dak werkzaamheden. GEEN voorrij kosten binnen een straal van ca. 25 km. Platte daken : Bitumen, kunststof en EPDM daken etc. Pannendaken: Dakgoten, koper en zink werk en timmerwerken etc.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle reactie na het plaatsen van de werkspot klus. Na overleg duidelijke offerte ontvangen met de geplande werkzaamheden. Tijdstip van uitvoering is rekening gehouden met wensen van de klant. Plaatsen van de trespa boeiboorden en de de dakbedekking vakkundig geplaatst. Goede communicatie met de monteur, alles netjes opgeruimd en afval meegenomen. Tijdens gesprek met monteur aangegeven dat er aan de voorkant van het huis waarschijnlijk een lekkage aan de dakgoot is.( andere kant van de woning, niets met de werkspot klus te maken) Na een aantal dagen de lekkage plek door het bedrijf aangepakt (service) Bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.
 • Barth dak-enonderhoudsbedrijf

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews

  Hallo, Ik ben Jeffrey Barth en zit al 15 jaar in dit vak. En doe dit met veel passie. Ik streef er na om perfect werk te leveren en de klant tevreden te maken. Werkzaamheden die wij uit voeren zijn: - Dakbedekkingen - Pannendaken - Nok reparatie - Zink en lood renovatie - Schoorsteen reparatie - Voegwerk - Schoorsteenvegen - Dakgoten reinigen - Ook plaatsen wij schoorsteen kappen -dak en gevel reinigen Tevens doen wij gratis dakinspecties Prijsopgave vooraf Geen voorrijkosten Met vriendelijke groeten, Jeffrey Barth

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ze kwamen snel kijken en deden een goed voorstel. Netjes aan de afspraken gehouden en goed werk geleverd.
 • Renovatie en Daktechniek Engels

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.4 van 54.4520 reviews

  welkom op het profiel van Renovatie en Daktechniek Engels In 2009 startte K. Engels zijn eigen bedrijf binnen de daktechniek, renovatie en reparatie branche, maar al zeker 4 generaties zit het werk in en rond om het huis in het bloed. Wij staan garant voor kwaliteit en zekerheid die u van een vakman kunt verwachten. Het advies is betrouwbaar, werkzaamheden zijn deskundig en wij zijn bij de nazorg betrokken. Inmiddels zijn we werkzaam in heel Nederland en gaan we geen uitdaging uit de weg. Onze werkzaamheden zijn o.a. : • Bitumineuze daken; • Pannen daken; • Dakreparatie; •Isolatie • Dakkapel Plaatsen; • Gevelrenovatie; •Voegwerk; • Sloopwerk; • Timmerwerk; • Schilderwerk; • Metselwerk; • Schoorsteen reparatie en renovatie; • Dakgoten vernieuwen/repareren; Indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend langs voor kennismaking en om de klus te beoordelen. ter plaatsen geven we een prijs opgave zodat u weet waar u aan toe bent alvorens u met ons in zee gaat. Renovatie & Daktechniek Engels "Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit"

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prima werk geleverd,vriendelijk, dacht mee, reageerde snel
 • Top-Dak

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.4 van 54.4582 reviews

  Topdak Gespecialiseerd in pannen en bitumen daken en dakgoten. Top-dak onderhoudswerk biedt verschillende diensten, die door onze vakbekwame medewerkers worden uitgevoerd. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. ... en nemen we de voorgeschreven hygiëneregels in acht.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  We hebben Top-dak ingehuurd i.v.m. lekkage van een dakkapel. Michael heeft begin 2021 een nieuwe bitumen laag aangebracht. Omdat de lekkage bleef hebben we hem maanden lang gevraagd dit op te lossen. Na steeds beloven zonder dat hij op kwam dagen, hoorden we niets meer van hem. Inmiddels was er door de lekkage schade ontstaan aan de vloer. Na 6 maanden bellen, mailen en appen nog geen oplossing. Uiteindelijk een andere loodgieter in moeten huren om het op te lossen. Deze benoemde het werk van top-dak als prutswerk van iemand die geen loodgieter is: snel een laag bitumen ondeugdelijk. over te oude zinklaag geplakt. Bitumen zat los en was niet volledig aangebracht. Gewoon oplichterij: geld pakken en wegwezen. De door top dak aangebrachte bitumen was zo slecht gedaan dat alles verwijderd moest worden en alles opnieuw moest. Top dak blijkt niet bereid betaalde bedrag terug te geven, laat staan extra schade door wanprestatie te vergoeden.
 • Dakgeveltechniek Verburgt

  Dakspecialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7583 reviews

  Mijn naam is Manuel Verburgt Ik werk al 16 jaar in de dak gevel techniek En sinds 2017 heb ik dus ook mijn eigen bedrijf opgezet Wij zijn gespecialiseerd in daken branden, pannendaken renoveren en vernieuwen, alle soorten voegwerk, En zinkwerk, dakreiniging

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Positief, na opname dezelfde dag uitgevoerd. Dakgoten en regenpijpen weer prima in orde

Populaire lokale dakspecialisten in Arnhem

Informatie over dakdekkers in Arnhem

Als je dak gerepareerd moet worden, zoek je een vakman die je kunt vertrouwen, een dakspecialist die zijn vak verstaat en de klus met al zijn kennis en kunde uitvoert. Liefst ga je voor een betrouwbare dakdekker uit de regio Arnhem. Zo’n lokale dakwerker is namelijk snel ter plekke en dat kan zeer zeker handig zijn. Werkspot werkt met kwalitatieve krachten die jouw dak in de provincie Gelderland maar wat graag opknappen. Ben je dus op zoek naar een regionale dakdekker die exact weet hoe je lekkage te verhelpen of iemand die zijn hand niet omdraait voor een complete dakrenovatie? Plaats je klus op Werkspot en je wordt gekoppeld aan een dakdekker uit Arnhem die je klus op zich neemt.

Enkele dakdekkers uit Arnhem voor je op een rij

Als je dak gerepareerd moet worden of wanneer je huis in Arnhem toe is aan een totaal nieuw dak, is Werkspot de geschikte partij. We werken met diverse goede dakspecialisten uit de regio. Wanneer je een vakkundige dakdekker inzet om een lek in je dak te repareren of om je complete dak te vervangen, doe je er goed aan om een dakdekker uit Arnhem via Werkspot in te zetten. Onze dakdekkers staan voor keurig afgewerkt, snel uitgevoerd, duurzaam resultaat. Bovendien loont het om een dakspecialist uit de regio in te zetten. Wanneer je met een dergelijke dakdekker werkt, bespaar je namelijk enkele Euro’s op de voorrijkosten, maar belangrijker nog: De betreffende dakdekker staat in een mum van tijd bij je op de stoep. Kies dus voor een Werkspot-dakdekker uit de regio. Dan betaal je relatief minder en je probleem is sneller opgelost.

Handel je klus effectief en efficiënt af met dakdekkers uit Arnhem

Bij Werkspot vinden we kwalitatief werk, een goed resultaat dat weer tijden mee kan erg belangrijk. Verlaat een Werkspot dakdekker je woning? Dan is het de bedoeling dat je deze met een glimlach op het gezicht uitzwaait. We zien er dan ook streng op toe dat werkzaamheden die via Werkspot uitgevoerd worden van een bepaald niveau zijn. We zorgen ervoor dat iedere dakspecialist waarmee we werken, ingeschreven staat bij de KvK. Elke Werkspot vakman uit Arnhem en omstreken beschikt over een goede verzekering en tot slot houden we de kwaliteit van onze vakmannen goed in de gaten via ons transparante reviewsysteem. In dit reviewsysteem kunnen klanten zowel positieve als negatieve beoordelingen achterlaten. Deze zien we allemaal. Bij negatieve opmerkingen springen we in. Zo bewaken we de kwaliteit van het werk dat via Werkspot wordt uitgevoerd. Huur dus gerust een dakdekker uit Arnhem in via ons en je kunt rekenen op kwaliteit.

Voor diverse klussen kun je dakdekkers uit Arnhem inzetten

Dakdekkers uit Arnhem en omgeving zijn voor meer in te zetten dan enkel het repareren, renoveren of vervangen van daken. Wist je dat je met een dakspecialist bijvoorbeeld ook een servicecontract aan kan gaan? Zo’n servicecontract houdt in dat een professionele dakdekker eens in de zoveel tijd bij je langskomt. Deze professional bekijkt je dak dan zorgvuldig en controleert of er geen beschadiging of slijtage te vinden is. Is dit er wel, dan knapt de dakwerker in kwestie je dak direct op. Op deze manier voorkom je ernstig ongemak in de toekomst. Ga preventief te werk en je bespaart je op de lange termijn ook nog eens enkele Euro’s.

Wil je je dak in Arnhem via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Arnhem, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Arnhem? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Arnhem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur