Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Arnhem

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85176 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel en keurig geplaatst. Oude scherm meegenomen, super geregeld!
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.85103 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Een nieuw pannendak? Je schoorsteen verwijderen? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Kan de review niet verwijderen... nog geen klus uitgevoerd.
 • Boating Europe
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Ervaren klusser in de buurt van Arnhem en omstreken (straal van 20 km) werkt netjes en precies is betrouwbaar is punctueel is niet al te duur is van alle markten thuis, timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, montagewerk, klein laswerk, terras schoonmaakwerk, is niet te duur, al met al geeft waar voor uw geld.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Vakkundig en prettig. Klus geklaard. Erg fijn.
 • Golden Construction
  Golden Construction
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Ben je op zoek naar een Schilder, Glaszetter? Dan kun je in Arnhem bij Golden Construction terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top!
 • Bouwservice Piek
  Bouwservice Piek
  Beoordeling: 4 van 54518 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Na jaren werkzaam te zijn geweest op de woning bouw als gediplomeerd Allround Timmerman ben ik me gaan oriënteren op nieuwe uitdagingen. Werkzaamheden en gespecialiseerd: -Wand en deur constructies in dieverse soorten met complete afwerkingen zoals kalkzandsteen, ytong, metalstud en houtregel werk. -Stucwerk; -Timmerwerk; -Leidingwerk; -Laminaat, plinten en ondervloeren; -Plafond systeem constructies; -Div. reparaties groot of klein; -Laswerkzaamheden; -Montage, afwerkingen of kit werkzaamheden -Sloten vervangen (ook als u al uw sleutels kwijt bent) Voor elke klus is er een juiste oplossing, deze weet ik samen met u en in goed overleg altijd te vinden, dit staat natuurlijk ook garant voor de prijs en kwaliteit.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima werk afgeleverd.
 • Edwin van de Wardt
  Edwin van de Wardt
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Hallo!, Ik ben Edwin van de Wardt en heb een deurenbedrijf waarbij ik gespecialiseerd ben in deuren op maat maken, afhangen en voorzien van een meerpuntssluiting. Dat doe ik met speciaal gereedschap waardoor wij in staat zijn om de deuren en 3-puntssluitingen preciezer af te hangen/monteren dan een klusbedrijf die wat allrounder is. Alles gaat bij ons via mallen waardoor het altijd super sluit en perfect in uw huidige kozijn past. Alle deuren garanderen wij tochtvrij. Hartelijke groeten, Edwin van de Wardt

  Laatste review:
  DeurEdwin heeft een prachtige achterdeur voor ons op maat gemaakt. Deze deur voldoet aan al onze wensen. Van te voren hebben we met Edwin een vrijblijvend adviesgesprek gehad. Fijn om eerlijk advies te krijgen, Edwin kwam al gelijk erg vakkundig en betrouwbaar op ons over. Hij weet waarover hij praat, voor ons ging er op deur gebied heel wat deuren open. Edwin kon ons goed adviseren over welke deur het beste bij onze woning uit 1920 past en hier een passende deur voor maken. Ook het maken van een kattenluik in de deur was geen enkel probleem. Verder zijn wij ook over de prijs-kwaliteitverhouding zeer te spreken. We zijn heel blij met het eindresultaat en hebben bovenal een tochtvrije deur met driepuntssluiting en een mooie lichtinval. Wij bevelen DeurEdwin aan!
 • Star Bouw en Timmerbedrijf
  Star Bouw en Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Welkom bij Star bouw en timmerbedrijf Verbouw, onderhoud, badkamers renovatie. Dé specialist in al uw timmerwerk!, keuken, kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, screens, rolluiken, het leggen van een vloer, het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakraam en alle ander timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  komt goed over
 • R.Jansen bouwservice
  R.Jansen bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Als je op zoek bent naar een Timmerman , dan kan je verder helpen. Ik leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan de klanten.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk en adequaat.
 • Sunteq Zonwering
  Sunteq Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  SUNTEQ Zonwering, al 25 jaar ervaring in reparaties en onderhoud aan rolluiken en zonwering

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Vakmanschap en Service met hoofdletter S
 • Eco-Raam-Deur
  Eco-Raam-Deur
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Kozijnspecialist in Arnhem

  Heeft u een offerte van een concurrent ? Bel of schrijf en we zullen proberen het te verslaan! Als je op zoek bent naar een Kozijnspecialist in Westervoort, dan kan Eco-Raam-Deur je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Fijne communicatie en sympathieke meneer. Werk conform afspraak netjes uitgevoerd. Zou hem zeker aanbevelen

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 458 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Arnhem

Populaire diensten

Andere vakmensen in Arnhem

Vind vakmensen bij jou in de buurt