Vind sloopbedrijven in Arnhem

Op zoek naar sloopbedrijven in Arnhem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Arnhem

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75450 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Bennie en z’n team zijn echte toppers. Heel zelfstanding en lossen alle problemen op. Ik zou Bennie aan iedereen aanraden!
 • ZW Afbouw & Timmerwerken
  ZW Afbouw & Timmerwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  All-round klusbedrijf. Gespecialiseerd in plafonds, wanden, vloeren en renovatie werkzaamheden. Expertise in advies en montage met betrekking tot het isoleren van vloeren, wanden en plafonds conform ISDE subsidie normen en richtlijnen vanuit de overheid.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De klus is goed verlopen. Bedankt voor de hulp en daarbij alle tips en extra tijd die niet was afgesproken. Erg behulpzaam.
 • Akran Infra B.V.
  Akran Infra B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Ervaren in diverse soorten klussen. Grote of kleine klussen zijn allen welkom. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Hij is zijn afspraken nagekomen. Ik had een beeld voor ogen en dat heeft hij gedaan, het was niet makkelijk maar mijn tuinpoortje staat er en voor een hele redelijke prijs incl materiaal geen omkijk naar gehad.
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Weghalen van tussenmuur. Konden al snel beginnen. Ze werken erg netjes en laten alles netjes achter.
 • E.V. Bouw-, Timmer- en Installatiebedrijf B.V.
  E.V. Bouw-, Timmer- en Installatiebedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.45102 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  bouw timmer en installatie bedrijf bv. voor al uw verbouwingen, uitbouwen, aanbouwen, dakkappellen, doorbraken, badkamers, wc, keuken, elektra, behang en schilderwerkzaamheden, plaatsen beglazing, plaatsen draagbalken, ook sloop werkzaamheden met diesel compressor,goed en vakkundig door heel nederland.Ook voor uw kozijnen ramen en deuren.Ook hangen wij serie matig deuren af .evt ook verhuur van bouw materieel. verhuur van dieselcompressoren met hakhamers .24 uurs dienst 7 dagen per week. ook verhuur van bouw materieel. Ook verhuur van autoambulance ook auto transport door heel nederland en buitenland. ook voor het zagen van bomen. verhuur van kloofmachine evt met bediening. verhuur van kettingzagen. levering van haardhout geklooft of stammen van 1200 lang. nu ook in rotterdam en zwolle.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  klein klusje (muur zagen) maar desondanks goede en vlotte communicatie. En goed werk geleverd vlg afspraak. Zeer tevreden.
 • Wij Werken Lekker
  Wij Werken Lekker
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Hallo, Ons bedrijf biedt schoonmaakdiensten, huishoudelijke hulp zoals tuinonderhoud, binnen- en buitenreparaties. Hulp bij verhuizing en andere soortgelijke werkzaamheden.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goed contact, op afgesproken tijd aanwezig, werken netjes alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Prettige ervaring om met ze te werken👌
 • BST Milieutechniek
  BST Milieutechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85101 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  BST Milieutechniek is een jong bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het saneren van alle voorkomende asbesttoepassingen.Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Asbest is conform de eisen verwijderd in de afgesproken dagen! dank. aanrader
 • Wilco Rozenboom Dienstverlening
  Wilco Rozenboom Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Klein groeiend bedrijf dat zich richt op grond/sloop en straatwerk. Door alle machines en middelen in eigen beheer kan ik u een nette prijs bieden en goede kwaliteit.

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Wilco is een vakman! Hij reageert snel, heeft veel kennis in huis, en zorgt dat de klus snel geklaard wordt! Hij werkt netjes en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met zijn werk en zouden hem zeker nog eens inhuren voor een klus.
 • G. Vermeeren Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Gino Vermeeren Dienstverlening Woonachtig Nijmegen Asbest Verwijderen Handsloop werkzaamheden Tuinen leeg halen , grond terug inbrengen Kruipruimte leeg halen Muren witten ( schilderwerkzaamheden )

 • Sloopsnel
  Sloopsnel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Sloopsnel . nl is een jong en dynamisch bedrijf en hebben met succes al vele sloopprojecten uitgevoerd in de regio. U moet hierbij denken aan het strippen van badkamers, keukens en tuinen maar ook gehele woningen. Daarnaast gaan wij graag aan de slag met allerlei andere sloopklussen. Na het gedane werk, kan het opbouwen weer beginnen en is alles gereed voor de volgende professionals om aan de slag te gaan. Wij zijn geen rauwdouwers maar hebben oog voor uw bezittingen. Na het door ons gedane werk leveren wij alles bezemschoon op. Referenties zijn aanwezig.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Marc heeft bij ons een afdakje aan de schuur gesloopt, dit naar volle tevredenheid. Hij reageerde snel, liet ‘s ochtends nog even weten dat hij onderweg was en hoe laat hij aan zou komen en kwam stipt op de afgesproken tijd. Hij voerde de klus snel, professioneel en heel netjes uit en komt aardig over. We bevelen hem zeker aan.

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 119 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Arnhem

Andere vakmensen in Arnhem

Vind vakmensen bij jou in de buurt