Sloopbedrijven in Arnhem

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Arnhem. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Arnhem

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Arnhem

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75497 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Prima communicatie/planning en de klus vlot geklaard
  Kom in contact
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Klus is super gedaan! Wilco werkt nauwkeurig en denkt goed mee en alles gaat in overleg. Hij heeft ons ook nog gewezen op een mankement aan de buitenmuur, wat wij zelf niet hebben gezien maar wat wel aangepakt moest worden. Wij bevelen Wilco van harte aan.
  Kom in contact
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Een nieuw pannendak? Je schoorsteen verwijderen? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Prima en vakkundige vakman Mijn schoorsteen lekte met gevolg waterschade binnen Hij was druk maar kwam speciaal op een zaterdag Erg bedankt daarom
  Kom in contact
 • Golden Construction
  Golden Construction
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Ben je op zoek naar een Schilder, Glaszetter? Dan kun je in Arnhem bij Golden Construction terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Aardige vakmannen die hun afspraken nakomen. Wij zijn tevreden!
  Kom in contact
 • SSG Bouwservice
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  SSG Bouwservice is je ideale partner als Allround Klusbedrijf! Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Kitten-
  De beste man heeft zich voorgedaan als een vakman die een douchebak van nieuwe kit kan voorzien. De hele badkamer zit onder de kit behalve in de voeg waar het hoort. Slecht en ondeskundig werk. Niet inhuren, geen vakman
  Kom in contact
 • PRO@WORK maintenance & technical service
  PRO@WORK maintenance & technical service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Mijn visie is dat ik het belangrijk vind te weten wat je NIET kan en als ik tegen een klus aankijk wil ik dat vanuit een professioneel oogpunt bekijken en aanpakken. Ik werk vaker samen met echte professionals en heb ook toegang tot veel kennis en met de eigen ervaring en kundigheid die ik bezit maakt mij tot een vertrouwelijke technisch monteur in betonwerken en staal. Lassen, staal en constructie is mijn basis en ben verder heel handig geworden in beton werkzaamheden. Denk hierbij aan vochtwering, injecteren en preventief behandelen van betonnen muren tot aan vloer/betonreparaties. Balkonnen coaten e.d is mij ook niet vreemd plus de huis ,tuin en keukenklusjes. Onlangs nog 1 houten overkapping gemaakt en wil de verschillende technieken ook graag leren betreft houtbewerking. Al met al zie ik me zelf als best wel allround en klantvriendelijk met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid als t gaat over mijn werk en het opleveren ervan. Natuurlijk heb ik ook mijn voorkeuren wat werk betreft en zal alleen de klussen aannemen die mij motiveren of mij liggen. Bij evt.interresse hoor ik t graag of we wat voor elkaar kunnen betekenen. MVG Melvin. Pro@work

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Bamboe verwijderd, groen/afval afgevoerd. Netjes werk geleverd 😀. Aanrader.
  Kom in contact
 • NH Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Huissen, dan kan NH Bouwservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Nick reageerde meteen op mijn advertentie, met een half uur hadden we zelfs al een afspraak dat hij langs kwam diezelfde middag om de situatie te bekijken. Ik had al een idee in mijn hoofd, maar het was heel fijn dat Nick met zijn professionaliteit ook met ideeën kwam. Een week later kwam hij al de opdracht uitvoeren, hij werkt netjes, secuur en is daarnaast open en eerlijk. Het was plezierig om met hem te werken en voor een volgende klus zal ik zeker weer aan hem denken om zijn expertise in te roepen.
  Kom in contact
 • ZW Afbouw & Timmerwerken
  ZW Afbouw & Timmerwerken
  Beoordeling: 4.1 van 54.1524 reviews
  Sloopbedrijf in Arnhem

  All-round klusbedrijf. Gespecialiseerd in plafonds, wanden, vloeren en renovatie werkzaamheden. Expertise in advies en montage met betrekking tot het isoleren van vloeren, wanden en plafonds conform ISDE subsidie normen en richtlijnen vanuit de overheid.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Serieuze en vriendelijke vakmensen die helpen ook met advies en oplossingen buiten de opdracht.
  Kom in contact
 • G. Vermeeren Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Arnhem

  Gino Vermeeren Dienstverlening Woonachtig Nijmegen Asbest Verwijderen Handsloop werkzaamheden Tuinen leeg halen , grond terug inbrengen Kruipruimte leeg halen Muren witten ( schilderwerkzaamheden )

  Kom in contact
 • Verfijning
  Verfijning

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Arnhem

  Hallo mijn naam is Hans van de Beek, 32 jaar jong en ik ben werkzaam als schilder sinds 2015, dit doe ik als zzp-er met mijn eenmanszaak 'Verfijning', echter u zult voornamelijk de contactgegevens aantreffen van 'MeneerVerf'; dit is mijn andere onderneming en dit heeft te maken met de realisatie van eigen producten gesplitst van het schildersbedrijf zelf. Daarnaast worden er regelmatig andere zzp-ers ingehuurd, elk met zijn eigen specialisatie. Wij zijn voornamelijk werkzaam in regio Arnhem + 30 km. Wij houden ons bezig met het onderhoud van woningen aan zowel de binnen- als de buitenzijde, daaronder vallen dus het lakken, verven, sausen, zowel rollen als spuiten en behangen enz enz. Wij werken voornamelijk met de producten van Sikkens, Wyzonol, Sigma en Trimetal.

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 240 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Arnhem

Andere vakmensen in Arnhem

Vind vakmensen bij jou in de buurt