Vind sloopbedrijven in Duiven

Op zoek naar sloopbedrijven in Duiven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Duiven

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75450 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Bennie en z’n team zijn echte toppers. Heel zelfstanding en lossen alle problemen op. Ik zou Bennie aan iedereen aanraden!
 • ZW Afbouw & Timmerwerken
  ZW Afbouw & Timmerwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven

  All-round klusbedrijf. Gespecialiseerd in plafonds, wanden, vloeren en renovatie werkzaamheden. Expertise in advies en montage met betrekking tot het isoleren van vloeren, wanden en plafonds conform ISDE subsidie normen en richtlijnen vanuit de overheid.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De klus is goed verlopen. Bedankt voor de hulp en daarbij alle tips en extra tijd die niet was afgesproken. Erg behulpzaam.
 • Akran Infra B.V.
  Akran Infra B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven

  Ervaren in diverse soorten klussen. Grote of kleine klussen zijn allen welkom. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Hij is zijn afspraken nagekomen. Ik had een beeld voor ogen en dat heeft hij gedaan, het was niet makkelijk maar mijn tuinpoortje staat er en voor een hele redelijke prijs incl materiaal geen omkijk naar gehad.
 • E.V. Bouw-, Timmer- en Installatiebedrijf B.V.
  E.V. Bouw-, Timmer- en Installatiebedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.45102 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven

  bouw timmer en installatie bedrijf bv. voor al uw verbouwingen, uitbouwen, aanbouwen, dakkappellen, doorbraken, badkamers, wc, keuken, elektra, behang en schilderwerkzaamheden, plaatsen beglazing, plaatsen draagbalken, ook sloop werkzaamheden met diesel compressor,goed en vakkundig door heel nederland.Ook voor uw kozijnen ramen en deuren.Ook hangen wij serie matig deuren af .evt ook verhuur van bouw materieel. verhuur van dieselcompressoren met hakhamers .24 uurs dienst 7 dagen per week. ook verhuur van bouw materieel. Ook verhuur van autoambulance ook auto transport door heel nederland en buitenland. ook voor het zagen van bomen. verhuur van kloofmachine evt met bediening. verhuur van kettingzagen. levering van haardhout geklooft of stammen van 1200 lang. nu ook in rotterdam en zwolle.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  klein klusje (muur zagen) maar desondanks goede en vlotte communicatie. En goed werk geleverd vlg afspraak. Zeer tevreden.
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Zeer tevreden. De heren waren op tijd. Alles netjes verwijderd en opgeruimd achter gelaten.
 • G. Vermeeren Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Duiven

  Gino Vermeeren Dienstverlening Woonachtig Nijmegen Asbest Verwijderen Handsloop werkzaamheden Tuinen leeg halen , grond terug inbrengen Kruipruimte leeg halen Muren witten ( schilderwerkzaamheden )

 • Arkes Tuin en Grondverzet
  Arkes Tuin en Grondverzet
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven

  De hoofzaak van ons bedrijf is het afgraven van u tuin ,zoals ; het uitgraven van inrit,terras, paden,het rooien van struiken/bomen,uitgraven trampoline,vijvers/zwembaden,het graven van sleuven ,kabels/leidingen,fundering en aanbouwen etc etc Het afvoeren van grond. Het leveren van zand,zwarte grond puingranulaat (voor onder de oprit) Wij maken gebruik van mini gravers en rupsdumper (vanaf een breedte 75 cm tot 130 cm voor de smalle doorgang) Vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast leveren en leggen wij ook de ( sier ) bestrating , leveren en plaatsen van schuttingen , leveren en plaatsen van overkappingen ( op maat gemaakt ) Kortom wij hebben alles onder 1 dak eigen machines en 1 aanspreekpunt. Wij werken zoal voor bedrijven als particulieren. We hebben nu ook container verhuur containers van 10 en 20 m3. Het leveren van zand en zwarte grond meng granulaat hoort tot de mogelijk heden. Ik kom altijd eerst bij u kijken , en bespreken daarna volgt er een zeer scherpe offerte. Uiteraard is de offerte vrijblijvend. Met vriendelijke groet Bert Hupkes Arkes tuin en grondverzet Duiven

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heel blij met de voortuin. Afspraak = uitvoeren. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Als we met de achtertuin beginnen dan weten we wie we moeten hebben! Bedankt!
 • Berendsen Totaal Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven
  Laatste review:
  Berendsen Totaal Bouw voldeed bij mij aan alle verwachtingen ! De keuken is keurig geplaatst, Berendsen Totaal Bouw dacht zelf mee dit heeft er toe geleid dat ik na de keuken besloten heb om de gehele beneden verdieping te laten verbouwen, er is een nieuwe vloer gelegd,er zijn wanden verplaats,kozijnen vernieuwd en het electra is aangepast dit allemaal met super resultaat. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit die er geleverd is en de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Dus zeker een aanrader !
 • Fixie cleans up your mess
  Fixie cleans up your mess
  Beoordeling: 4.9 van 54.95262 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven

  Fixie Cleans up your mess ________________________________________ Wij zijn in te huren voor o.a. - Sloopklussen -Verhuizingen - Schoonmaakklussen ________________________________________ *Klantvriendelijkheid, staat bij ons hoog in het vaandel! *Flexibiliteit, Wij bewegen met de klant mee! *Scherp geprijsd, Wij houden het graag betaalbaar! *Garantie, wij geven garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren! ________________________________________

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Dit bedrijf met vriendelijke mensen heeft bij ons prima sloopwerk geleverd en het puin netjes afgevoerd. Het initieel afgesproken tijdstip werd niet helemaal gehaald, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd!
 • Aannemersbedrijf Megchelenbrink & Zn.
  Aannemersbedrijf Megchelenbrink & Zn.
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Sloopbedrijf in Duiven

  Wij zijn een Aannemersbedrijf dat gaat voor vakmanschap en kwaliteit. Al generaties lang is het vakmanschap overgebracht van vader op zoon. Wij gaan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Wij komen vrijblijvend langs om al uw bouw en verbouwplannen te bespreken en u hierover te adviseren. U kunt contact met ons opnemen via de website, email, telefoon of Facebook.

  Laatste review:
  Ze hebben bij onze dochter een complete uitbouw gedaan en kan niet anders zeggen dan dat het heel netjes en goed gedaan is.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Duiven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 94 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Duiven

Andere vakmensen in Duiven

Vind vakmensen bij jou in de buurt