Vind vloerspecialisten in Duiven

Op zoek naar vloerspecialisten in Duiven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Duiven

 • Dopsplace
  Dopsplace
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Dopsplace kan je helpen met vloeren leggen woning isolatie bedrijf in Zutphen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over, Vloer verwijderen, vloeren leggen pvc laminaat visgraat isoleren van u woning te beantwoorden. Neem direct contact op met Dopsplace om je klus te bespreken,en de prijs

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Hij heeft geweldig werk geleverd bij mij thuis. In mijn woon- en slaapkamer het visgraatlaminaat geplaatst. De communicatie was supergoed en hij was binnen korte tijd beschikbaar. Ik vond dat leuk alleen het min punt is de plint. Het is niet so pro-done. De rest perfect.
 • Mdkb
  Mdkb
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Mdkb is een Vloerspecialist, Badkamer specialist, Tegelzetter en Klusbedrijf in Arnhem en omgeving. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met Mdkb om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Ik heb waterschade gehad door lekkage losgesprongen afvoerbuis in keukengootsteenkast. Schade had ik aan laminaat en 1 keukenkast. Na mijn melding kwam Marten direct na werktijd om lekkage te repareren. Mijn bestelling voor laminaat was foutief. Marten was zeer scherp en liet bestelling op tijd zelf annuleren na onderling overleg. Laminaat in woonkamer en keuken werd deels verwijderd en vervangen door nieuw en bestaand laminaat. Met oog voor detail (kleur) werd laminaat gelegd. Bij lichten laminaatplanken bleek deel ondervloer te ontbreken of niet goed aan te sluiten. Marten vulde gaten op met nieuwe stukken ondervloer. Na laminaat leggen checkte Marten mijn dakbedekking. De loszittende dakbedekking van hoekdelen werden vastgezet. Marten is prettig in de omgang, denkt mee in oplossingen, is geduldig en voerde de werkzaamheden uitstekend uit. De offertes zijn heel goed gespecificeerd. Ik kan Marten volledig aanraden uw klussen uit te voeren.
 • Fattoumklusbedrijf
  Fattoumklusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Fattoumklusbedrijf kan je helpen met alle klussen, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, tuineren ... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Top gozer, veel werk in weinig tijd
 • DecorMat
  DecorMat
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Heeft u een mooie PVC-vloer op het oog of al gekocht maar niemand om het te leggen? Wij staan voor u klaar! Wij kunnen diverse soorten vloeren voor u leggen, o.a. PVC, vinyl, laminaat of tapijt. Wanneer je een vloer wilt leggen is een goede ondergrond van groot belang. Mocht dit niet het geval zijn zal de ondergrond eerst geëgaliseerd moeten worden. Hierdoor zullen hoogteverschillen en oneffenheden verholpen worden. Eerst isolerende vloerplaten plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Om het werk af te maken plaatsen wij ook met plezier plinten, dit voor een mooie overgang tussen vloeren en wanden. Natuurlijk bedoelt om beschadigingen aan de wand te voorkomen, maar ook een stijlvolle aanvulling in het interieur. Om het plaatje compleet te maken kunnen wij ook een schoonloopmat aanbrengen, het visitekaartje bij binnenkomst van je woning. Vloeren & plinten kunnen ook geleverd worden, vraag naar de mogelijkheden. Prijzen: · Plak PVC (dryback recht) €12 p/m2 · Plak PVC (dryback visgraat) €17 p/m2 · Plak PVC (dryback visgraat bies+band) €20 p/m2 · Tapijttegels €6 p/m2 · Egaliseren (3mm incl. mortel & primer obv zandcement) €12 p/m2 · Plinten plaatsen: 5 p/m (incl. motagekit) · Afkitten: €1.5 p/m (incl. kit) · Traprenovatie: maatwerk o.b.v. Inspectie Prijzen exclusief BTW Afhankelijk van de werklocatie worden er eventueel reis- en/of parkeerkosten doorberekend. Hartelijke groet DecorMat visgraat pvc, dryback pvc, tegel pvc, klik pvc, laminaat, vinyl, egaliseren, traprenovatie & schoonloopmat.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  60m2 laten leggen inclusief plinten. Komt afspraken na en werkt keurig. Zeer tevreden!
 • Berendsen Montage
  Berendsen Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Berendsen Montage voor al uw renovatie werk, Tegelwerk Timmerwerk

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Klus is erg snel en netjes gedaan. Communicatie kon soms wat beter en er waren een paar slordige foutjes, maar over de klus zeker tevreden.
 • Klusbedrijf J. Vonk
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Klusbedrijf J. Vonk is je ideale partner als je een Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Loodgieter nodig hebt in Duiven en omgeving. We zijn gespecialiseerd Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Laminaat leggen, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten die wij als Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Hij was net wat later, maar ging daarna snel aan de slag. Vakkundig het laminaat gelegd en geeft goed advies over de details. Tevreden over de prijs/kwaliteit
 • Kashit Tegelzettersbedrijf
  Kashit Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Kashit Tegelzettersbedrijf Ongeveer 20 jaar ervaring als tegelzetter Bent u op zoek naar een tegelzetter? Dan zou ik hierin kunnen helpen. Dus wilt u de badkamer, woonkamer, keuken, WC of een andere ruimte betegeld hebben?!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  We hebben ons toilet, keukenwand en bijkeuken laten tegelen, voegen en kitten door Kashit. Ook het plafond stucen. Een fijne kerel en goede vakman! Alles met de laser en zeker het kitten TOP 👍
 • JR Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Duiven

  JR Hoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Zevenaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met JR Hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. we hebben weer een strakke oprit.
 • N.Alofs Bestrating Grondwerken
  N.Alofs Bestrating Grondwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Alofs bestratingen en grondwerken. Wat doen wij: Leeghalen/opschonen Tuin Sierbestratingen. Grondwerk (ontgraven achtertuin, zwembaden en vijfvers). Rioolwerkzaamheden. Schuttingen plaatsen. Wij zijn jong en gedreven en hebben plezier in ons werk. Wij gaan voor kwaliteit. Die prijs die is afgesproken is ook de prijs die je betaald. Bij ons Geen onverwacht extra kosten. Alofs bestratingen en grondwerken, Sterk in efficiënt werk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus is netjes uitgevoerd. Het heeft wat vertraging opgelopen ivm het regelen van het zand echter is het resultaat er niet minder om. De jongens denken goed met je mee en hebben de terrassen bij ons er keurig ingelegd!
 • A.T. Smits Restauratie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Vloerspecialist in Duiven

  Ik ben al vanaf 1986 werkzaam in de bouw .Ik heb bij 3 bedrijven gewerkt en een zeer goede naam opgebouwd.Sinds 3 jaar werk ik zelfstandig en heb ik mij verhuurt aan een paar grote bedrijven als projectleider.Maar omdat de kwaliteit van het personeel steeds slechter wordt,wil ik alleen nog maar projecten alleen doen samen met mijn zoon.Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerk ,stucwerk en gevelrestauratie.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Heel tevreden! Soepele communicatie en veel aandacht voor details:) super blij mee!

4.6

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Duiven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 485 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Duiven

Andere vakmensen in Duiven

Vind vakmensen bij jou in de buurt