Vind vloerspecialisten in Didam

Op zoek naar vloerspecialisten in Didam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Didam

 • Willemsen klusbedrijf
  Willemsen klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van houten kozijnen, u kunt ons ook bellen voor het leggen van een laminaat vloer, schilderwerk en stuck werk. Wij werken samen met echte vakmensen. kijk gerust eens bij de recensies om meer te weten te komen over ons. 06 moet ervoor 19353095

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Was een spoedklus en ze konden heel snel aan de slag. Professionele en snelle communicatie en erg aardige mannen. Super gelegd en snel werk geleverd. Bedankt heren!
 • Terlouw Parket
  Terlouw Parket
  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  Een kennismaking met Terlouw Parket: In 1981 LTS bouwtechniek afgerond, ook die tijd was recessie en na een korte tijd in de bouw, als modelmaker op een ijzergieterij terechtgekomen. Dit precisiewerk was een goede voorloper toen de overstap in 1990 naar het parketleggen werd gemaakt. Nadat ik bij 2 werkgevers veel ervaring heb opgedaan, ben ik in 2007 voor mezelf begonnen. Maar regelmatig kom je in deze branche, nog dingen tegen die je nog nooit eerder heb meegemaakt. Vindt u het fijn, wanneer er aandacht aan een eindresultaat wordt gegeven, dan kunnen we misschien wat voor elkaar betekenen. Patronen vind ik nog altijd erg mooi om te doen, een visgraat , Hongaarse punt , vlechtpatronen of een blokpatroon. De systeem plank van tegenwoordig is over het algemeen ook een fijn product. En een nette randafwerking door middel van een MDF plint in diverse uitvoeringen leverbaar. Bestaande vloeren schuren en oliën of lakken. U leest het goed Terlouwparket kan u op diverse fronten behulpzaam zijn. Met vriendelijke groet Kees Terlouw

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Kees heeft ons uitstekend geholpen met het leggen van laminaat inclusief hoge plinten op de gehele benedenverdieping. Bij alles waar even een beslissing nodig was legde hij ons uitstekend en helder uit welke keuzes wij hadden. Het was voor ons een zeer prettig ervaring, we kunnen zijn diensten alleen maar sterk aanbevelen.
 • DecorMat
  DecorMat
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  Heeft u een mooie PVC-vloer op het oog of al gekocht maar niemand om het te leggen? Wij staan voor u klaar! Wij kunnen diverse soorten vloeren voor u leggen, o.a. PVC, vinyl, laminaat of tapijt. Wanneer je een vloer wilt leggen is een goede ondergrond van groot belang. Mocht dit niet het geval zijn zal de ondergrond eerst geëgaliseerd moeten worden. Hierdoor zullen hoogteverschillen en oneffenheden verholpen worden. Eerst isolerende vloerplaten plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Om het werk af te maken plaatsen wij ook met plezier plinten, dit voor een mooie overgang tussen vloeren en wanden. Natuurlijk bedoelt om beschadigingen aan de wand te voorkomen, maar ook een stijlvolle aanvulling in het interieur. Om het plaatje compleet te maken kunnen wij ook een schoonloopmat aanbrengen, het visitekaartje bij binnenkomst van je woning. Vloeren & plinten kunnen ook geleverd worden, vraag naar de mogelijkheden. Prijzen: · Plak PVC (dryback recht) €12 p/m2 · Plak PVC (dryback visgraat) €17 p/m2 · Plak PVC (dryback visgraat bies+band) €20 p/m2 · Tapijttegels €6 p/m2 · Egaliseren (3mm incl. mortel & primer obv zandcement) €12 p/m2 · Plinten plaatsen: 5 p/m (incl. motagekit) · Afkitten: €1.5 p/m (incl. kit) · Traprenovatie: maatwerk o.b.v. Inspectie Prijzen exclusief BTW Afhankelijk van de werklocatie worden er eventueel reis- en/of parkeerkosten doorberekend. Hartelijke groet DecorMat visgraat pvc, dryback pvc, tegel pvc, klik pvc, laminaat, vinyl, egaliseren, traprenovatie & schoonloopmat.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Dit ging heel goed! Heel blij met de vloer, ligt er heel netjes in. Aanrader!
 • Ruiter vloeren
  Ruiter vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.85165 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  Ruiter Vloeren is een eenmanszaak gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in PVC, laminaat en parketvloeren. Wij zijn actief in heel Nederland.  De zaak is opgericht door Sylvia. Na 6 jaar voor parketbedrijven gewerkt te hebben, inmiddels ruim 6 jaar zelfstandig werkzaam. Naast mijn kinderenben ik parttime werkzaam in de vloerenbranche. Tijdens mijn studie ooit begonnen met het doen van de administratie bij familie die al velen jaren in de vloerenbranche zaten. Uiteindelijk de stap gezet zelf fysiek aan het werk te gaan. Ik vind het heerlijk aan het eind van een werkdag resultaat te zien en moe maar tevreden naar huis te gaan Goede communicatie en totaalontzorging is waar ik voor sta en u krijgt altijd:  - Een offerte op maat - Betaling na installatie - 1 jaar leg garantie Bent u nieuwsgierig naar onze diensten? Neem dan contact met ons op.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Sylvia heeft samen met haar partner de laminaatvloer gelegd in ons appartement. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en het contact. Sylvia denkt met je mee en neemt de tijd dingen uit te leggen. Ik zou Sylvia zeker vaker aanraden!
 • DBW Hendriks Multidiensten
  DBW Hendriks Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  Hendriks multidiensten, voor al uw huis en tuin bezigheden! Daarbuiten verhuur ik mezelf ook uit als algemeen machinist!

  Laatste review:
  Goed straatwerk tegen een nette prijs.
 • W.H.D Alround Montage
  W.H.D Alround Montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.65154 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  W.H.D. Allround Montage is gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten vloeren. Wij hebben ruim 9 jaar ervaring binnen het vak en gaan zeer vakkundig te werk. Wij hechten waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit, service en het bieden van een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee en staan altijd open voor uw eigen ideeën. W.H.D. Allround Montage rekent geen voorrijkosten en is actief in het leggen van vloeren door heel Nederland. Daarnaast bieden wij altijd garantie op uw gelegde vloer. Wilt u zeker zijn van een mooi en duurzaam resultaat, dan kiest u voor W.H.D. Allround Montage voor het laten leggen van uw vloer. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  WHD kon bij ons terecht, waar we bij anderen nog paar weken moesten wachten. We zijn dus voor de snelle beschikbaarheid gegaan. Over grote plaatje genomen, tevreden met de uitkomst. Heb een mooi strak vloertje liggen. Had achteraf explicieter zaken moeten afstemmen, daarin zal ik hand in eigen boezem steken
 • Budget Stoffering
  Budget Stoffering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85214 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  Beste opdrachtgevers, In het kort een kleine beschrijving over wie ik ben, wat ik doe en wat u van mij mag en kan verwachten zodat u goed op de hoogte bent van alle voordelen van Budget Stoffering. Mijn naam is Oscar en ik ben 15 jaar werkzaam geweest bij meerderde vloeren speciaal zaken. Zowel als vloerenlegger/stoffeerder, maar ook als verkoper bij o.a. Hofmans Tapijthal Cuijk en bij Carpet Right Arnhem/Nijmegen. Door mijn arbeidsverleden en ervaring merkte ik dat er veel vraag was naar vakkundige stoffeerder die voor een budgetprijs een vloer kan leggen of een trap kan stofferen. Door mijn deskundigheid en perfectionisme voor het leggen van onder andere laminaat, parket, pvc,vinyl,tapijt en trap leggen kan ik u garanderen dat ik altijd keurig werk aflever. Uw vloer leg ik snel en voordelig voor een budgetprijs. Met deze legservice bespaart u tijd en ik lever alles stofvrij en netjes op. Omtrent mijn achtergrond als verkoper kan ik u adviseren over een aankoop van een vloer, ondervloer, lijm en afwerking van o.a. plinten en strips. 10 redenen waarvoor U voor Budget Stoffering kiest: 1. Gratis offerte. 2. Gratis meten. 3. Gratis vakkundig advies. 4. Benodigheden/materialen 5. Eventueel meubels verplaatsen 6. U koopt uw vloer, transport in overleg mogelijk 7. Oude vloeren verwijderen 8. Stoffering in het weekend mogelijk (ook op zondag) 9. Standaard Leg-garantie 10. Altijd een Budget-prijs! Naast het leggen van vloeren ben ik ook inzetbaar voor de meeste klussen in uw woning. Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen dan kom ik graag bij u aan voor een vrijblijvende offerte. U kunt foto’s en/of plattengrond samen met uw wensen naar mij mailen. U ontvangt dan z.s.m. een reactie. Ik sta voor veel suggesties/vragen open. Persoonlijk contact heeft de voorkeur maar ik ben per mail 24 uur per dag bereikbaar.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Vooraf zowel via mail als telefonisch goed contact met een vriendelijke man Op de dag zelf op tijd,werkt vlot en netjes. Ben zeer tevreden over het eind resultaat. Een aanrader
 • Jorick Banning Tegelwerken
  Jorick Banning Tegelwerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Vloerspecialist in Didam

  Heb je een Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter nodig in Middag 6 A of omgeving? Jorick Banning Tegelwerken kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Bouwbedrijf Tom Jansen
  Bouwbedrijf Tom Jansen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  Bouwbedrijf Tom Jansen is gestart in 1999 en voert sindsdien opdrachten uit voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een aanbouw bij een woning, opknappen van bijvoorbeeld zolders, realiseren van badkamers, tegelwerk, plaatsen of compleet bouwen van tuinhuizen, maar ook het plaatsen van bijvoorbeeld dakramen. Voordat Tom in 1999 voor zichzelf begon, heeft hij circa 10 jaar ervaring opgedaan bij kleine en middelgrote bouwbedrijven.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  We hebben de achterwand van onze keuken laten tegelen. Goede communicatie en mooi eindresultaat. Zijn zeer tevreden!
 • lamers timmerwerken
  lamers timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6556 reviews
  Vloerspecialist in Didam

  lamers timmerwerken is een dynamisch bedrijf voor al u klussen

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wil kwam op de afgesproken dag langs, maar na lang proberen bleek het door ons bestelde laminaat vast zeer slechte kwaliteit. In overleg afgesproken dat we voor ander laminaat zouden zorgen en twee dagen later stond Wil weer voor ons klaar om het laminaat te leggen. Fijn en vakkundig werk.

4.6

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Didam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 250 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Didam

Andere vakmensen in Didam

Vind vakmensen bij jou in de buurt