Vind sloopbedrijven in Didam

Op zoek naar sloopbedrijven in Didam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Didam

 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Sloopbedrijf in Didam

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist, dakpanelen specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en zo kunnen wij u een laagste prijs garantie aanbieden. We hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Hard werkende mannen die goed werk hebben geleverd. Ruimte netjes achter gelaten. Vriendelijk en beleefd in contact. Als ik nog eens een klus heb vraag ze zéker weer.
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Sloopbedrijf in Didam

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Netjes en goed geen andere woord voor
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75460 reviews
  Sloopbedrijf in Didam

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Prettige en snelle communicatie en klus voortvarend opgepakt. Ondanks dat er wat zaken tegen zaten is het flexibel en naar volle tevredenheid opgelost. Ben erg blij met het eindresultaat. Veel dank Bennie!
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Sloopbedrijf in Didam

  Vraag uw offerte aan via de website vvv.DakwerkGelderland .NL. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Dakdekkers die wel met steigers werken! Veiligheid boven alles. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Een nieuw pannendak? Je schoorsteen verwijderen? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Prima en vakkundige vakman Mijn schoorsteen lekte met gevolg waterschade binnen Hij was druk maar kwam speciaal op een zaterdag Erg bedankt daarom
 • Akran Infra B.V.
  Akran Infra B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Sloopbedrijf in Didam

  Ervaren in diverse soorten klussen. Grote of kleine klussen zijn allen welkom. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Levert goed werk!
 • JD Allround Timmerwerken
  JD Allround Timmerwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Sloopbedrijf in Didam
  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Heeft alle oude gipsplaten verwijderd van de garage en vervangen met nieuwe + het puin afgevoerd. Goede communicatie en snel geregeld.
 • KELE Klusbedrijf
  KELE Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.3519 reviews
  Sloopbedrijf in Didam

  Mijn naam is Eduard Harutunian. Ik ben 46 jaar oud. Mijn vakmensen en ik zijn vijftien jaar bezig met verschillende klussen op het gebied van de bouw. Mijn bedrijf, "KELE", heeft negen vakmensen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en wordt als zodanig ingezet. Wij zijn vrijwel in elke regio werkzaam. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in: - de badkamers; - het behang; - de gevel; - het zetten van glazen; - het installeren van de techniek; - het monteren van de keukens; - de kozijnen; - het loodgieten; - het metselen; - het schilderen; - het stukadoren; - het zetten van tegels; - het timmeren; - de vloeren; - de tuinaanleg. Ik ben zelf opgeleid tot een landmeter (ingenieur). Bovendien heb ik een VCA-certificaat. De garantie is maximaal vijf jaar; het kan verschillen per opdracht. Mijn bedrijf staat voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Mijn bedrijf realiseert gegarandeerd elke klus sneller dan andere bedrijven. Wij zijn zeer enthousiast en vastberaden om uw bouwplannen te realiseren.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Super klusbedrijf! Ze hebben alles naar wens, op korte termijn, op een professionele wijze uitgevoerd. Super tevreden met alles wat nu hangt, staat en ligt! Laminaat ook uitstekend gedaan. Ga ik ik de toekomst zeker nog eens benaderen. :)
 • WSB Allround klussenbedrijf
  WSB Allround klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Didam

  Hallo. Na 23j voor een werkgevers te hebben gewerkt heb ik besloten om toch voor mezelf te beginnen en zodoende zelf me klussen kan aan nemen en me ervaring toe te passen. Op schilder gebied beheers ik het hele vak zowel traditionele als wel de nieuwste technieken,materialen ,kennis zodat ik er bij iedere klus samen met u eruit ga komen opzichte van uw wens en behoeftes en verwachtingen ! zodat uw vastgoed voor meerdere jaren staat te stralen zonder dat u er een omkijken naar heeft. Dat geeft toch een gerust gevoel ! Mocht ik uw interesse gewekt hebben en wilt u meer informatie of heeft u vragen ? Neem dan "altijd" vrijblijvend contact met me op. Graag hoor ik van u. Alvast bedankt Mvg Bernard

 • TR Original
  TR Original
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Sloopbedrijf in Didam

  Bent u opzoek naar een klussenbedrijf die het regeld van A tot Z dan ben je bij TR Original op het juiste adres. Wij staan klaar voor al u kluswerkzaamheden.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Klus bleek niet nodig. Wel voorrijkosten en werkspotkosten in rekening gebracht.
 • Hoveniersbedrijf Teun Aleven
  Hoveniersbedrijf Teun Aleven
  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews
  Sloopbedrijf in Didam

  Hoveniersbedrijf Teun Aleven Didam is een bedrijf dat in korte tijd een goede naam heeft weten op te bouwen in de Groensector. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven die ‘Groen’ willen onderbrengen cq. uitbesteden. Wij vinden de Service die wij onze klanten bieden zeer belangrijk. Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terrassen en plantsoenen vallen onder de Service die wij aanbieden. Maar ook zijn er mogelijkheden voor de verzorging en onderhoud van tropische planten tijdens de winter en het verwijderen van boomstronken. Samen met u kijken wij naar uw wensen, of het nu gaat om een tuin van 20 m2 of een plantsoen van 2000 m2. Uiteraard voeren wij de werkzaamheden met vakbekwame specialisten, waardoor iedere opdracht tijdig en succesvol wordt uitgevoerd.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Bij opdrachtverlening van de werkzaamheden zijn met Teun de taken en het tarief besproken. Ook is globaal de ureninzet aan de orde gesteld. Bij de uitvoering bleek dat personeel matig was geinformeerd en dat Teun zelf er niet bij is maar via de telefoon instructies geeft. Herhaaldelijk moet personeel worden verteld wat moet worden uitgevoerd. Ze moesten n.b. terugkomen om het werk af te maken. Na afloop geschrokken van de kosten! 2 * duurder dan vorige uitvoerder.

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Didam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 85 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Didam

Andere vakmensen in Didam

Vind vakmensen bij jou in de buurt