Vind sloopbedrijven in Den Haag

Op zoek naar sloopbedrijven in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 192 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Den Haag

 • Aanneembedrijf Waelland

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Zeer snel geregeld.
 • Thomas Sloop Specialisten

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews

  Mijn werkzaamheden zijn slopen,opruimen en afvoeren. We hebben al 5 jaar ervaring met slopen en opruimen, wij gaan graag aan de slag en doen ons werk hoe het moet. Hoe het ook moeilijk is, is alles mogelijk voor ons.

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Ik had veel puin om af te laten voeren. De mensen kwamen op tijd, waren vriendelijk en toen ze klaar waren hebben ze alles nog heel netjes nog opgeruimd en bij elkaar geveegd.
 • Hoogstad Service

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews

  Hoogstad service heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Sloopwerkzaamheden met alle disciplines die daarbij horen, zowel op vakgebied, milieu als wetgeving. Wij nemen graag uw zorgen van het sloopwerk over, hoe groot of klein ze ook zijn. Ook voor al uw hak, breekwerk, zaag en boorwerk staan wij u graag ter beschikking en als u een machine nodig heeft met bediening gaan wij dat voor u verzorgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen binten waarvoor wij ook een constructieberekening kunnen verzorgen. Wij willen graag een goede en prettige samenwerking met onze klanten en maken voor uw werkzaamheden een vrijblijvend voorstel. Waarmee kunnen wij u helpen?

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Goeie communicatie, denken mee, kiezen voor de degelijke oplossing! Aanrader!
 • Hazen Betonboringen

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Professioneel Rotterdams Betonboorbedrijf. Beste service en scherpe tarieven. Boren en zagen met diamant in beton en (natuur)steen voor bedrijven en particulieren. Neem contact met ons op via de contactgegevens die op onze website staan.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Ik ben buitengewoon tevreden over Hazen Betonboringen. Zeer betrouwbare man, die eerlijke prijzen hanteert. Daarnaast is hij erg vriendelijk en denkt hij met je mee. Hij heeft voor ons t.b.v. een nieuwe toilette twee gaten geboord, een sleuf en nog extra haakslijpen gedaan. Een top gozer :) Zou hem zeker aanbevelen in mijn vrienden- en kenniskring.
 • Samo West

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.4 van 54.4536 reviews

  Al jaren voeren wij renovatie, bouw en onderhoudswerkzaamheden uit. Van alle markten zijn wij thuis. Nederlands bedrijf. De persoonlijke benadering, het nakomen van afspraken en het ontzorgen van de cliënt staat bij ons hoog in het vaandel. Op dit moment houden we ons voornamelijk bezig met muurdoorbraken en het leveren en plaatsen van staalconstructies.

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Marcel reageert snel en denkt mee. Duidelijke communicatie, de klus was snel en vakkundig geklaard.
 • Lopessloopwerken

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Mr. Lopes kwam echt precies optijd. Had professioneel gereedschap. Alles goed voorbesproken. De locatie van het te boren gat goed bepaald. En toen begon het boren. Zo secuur en gecontroleerd. Echt eennkeurig gat voor de afzuigkap gemaakt van 160mm. Deze man is professional. Echt aan te bevelen. Na afloop heeft hij ook, dat wat aan afval op de grond lag, netjes opgeruimd. En wat er lag was minimaal. Hij werkt heel netjes. En de gat is echt haar scherp. Geen beschadiging aan de voorgevel. Gewoon goed!
 • Madarie Onderhoud

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews

  Hallo, dit schoonmaakbedrijf heeft 5 jaar ervaring en doet wat de klanten willen. Zo kunnen doen wij huishoudelijk, bedrijfsschoonmaak, puinruimen en afvoeren. Ik lever goed werk en zorg ervoor dat alles er ook weer netjes uitziet. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Huishoudelijke schoonmaak in woning met huisdieren, ramen lappen en strijken.
 • Alvraservice v.o.f

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Alvraservice v.o.f Is een alleround bedrijft die werkzaamheden voert als: Alleround Sloopwerk Timmerwerkzaamheden Opleiding:Machine bankwerker Ik ben nu ingehuurd bij een uitzendbureau en ik ben al 6 jaar bezig met een project bij Ballast Nedam. En met als alleround timmerman. Bij contact geeft ik door mij website aan om te laten zien. En hier doe ik diverse klussen. Certificaat VCA VOL GPI B/U LASSER MBO DIPLOMA

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Super gegaan, snel en netjes te werk gegaan bij het slopen van een betonnen wand met bewapening. Aanrader!
 • Shalom Aleksandrov

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews

  Ik heb arbeiders!! Spnel, gemakkelijk, hoge kwaliteit, veilig .. Vertrouw ons en u zult daarna tevreden zijn !! Voor meer informatie, schrijf naar whatsapp

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  PVC vloer is snel en goed uitgevoerd. Topwerk
 • Oud Hollands Diensten B.V.

  Sloopbedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.5 van 54.55123 reviews

  10 jaar jubileum Oud Hollands Diensten BV is opgericht in april 2005, middels zijn we met meerde partijen samen gaan werken en uiteraard groter geworden, mensen met ervaring ! loodgieters, tegelzetters schilders, we kunnen meer voor de klant betekenen zonder dat ze verder hoeven te kijken naar ander specialisten, wij voeren het werk van A tot Z uit waardoor we meer voor u kunnen betekenen, uiteraard blijft Oud Hollands Diensten bv de aanspreek punt, uiteraard voor u als klant hoeft niet verschillende partijen aan te spreken, het geheel kunt u over laten aan Oud Hollands Diensten bv alles onder een dak het beheer en de garantie ligt in handen van Oud Hollands Diensten bv die uiteraard zelf ook al vele jaren meedraaien in de bouwsector, wat doen wij nog meer met onze eigen jaren ervaring precisie sloop boren en zagen met diamant constructie werkzaamheden t.b.v. renovatie, slopen kunnen we allemaal, gaat het u om precisie sloop dan bent u bij ons aan het juiste adres, voor zowel grote als kleinere projecten, ons team is uitgegroeid van zagen en boren met diamant, tot het bouwen van nieuwbouw dakopbouw aanbouw en kelderbouw voor o.a. renovatie en restauratie zowel woningen als gehele kantoorpanden, opbouw en aanbouw, het leeg halen van woningen en het geheel weer netje opknappen voor de verhuur of verkoop kunt u bij ons terecht, wellicht kunnen wij ook iets voor u betekenen, mogelijkheden uit diversen werkzaamheden, wij creëren voor u nieuwe leef ruimte, voor ervaring en referenties kunt u kijken op onze website, in samenwerking met een aantal aannemers en een bouwkundige tekenaar kunnen wij elk project aan, en van begin tot het eind afleveren, Kortom wij hebben alles in huis , en wij zijn voor U een aanspreekpunt vanaf het begin tot het eind . Onze uitstekende reputatie en lange lijst van tevreden klanten bewijzen ons vakmanschap, onze aandacht voor detail en onze eerlijkheid en integriteit. onze facebook word regelmatig aangevuld met nieuwe projecten. ons motto is, kan niet gaat niet dat bestaat niet, Met vriendelijke groet, Oud Hollands Diensten B.V.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Reageert zeer snel, en kan snel aan de slag. De sloop van de schoorsteenmantel was in minder dan 48 uur na het plaatsen van de opdracht op werkspot al afgerond.

Populaire lokale sloopbedrijven in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur