Vind sloopbedrijven in Voorburg

Op zoek naar sloopbedrijven in Voorburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Voorburg

 • Aanneembedrijf Waelland
  Aanneembedrijf Waelland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8583 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Komt de afspraken netjes na. Echt een aanrader
 • Onderhoudsbedrijf M.Verkerk
  Onderhoudsbedrijf M.Verkerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  Schilderwerkzaamheden. Sloopwerkzaamheden. Balkon coating/ Betonreparatie. Gevels Reinigen/ portieken ect. Puin afvoeren. Tuin. Facebook: Onderhoudsbedrijf M.Verkerk

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel, correct en beleefd. Ze konden direct met de klus beginnen. De klus was het van afvoeren oude huisraad vd 2e verdieping en een home gym naar de 2e brengen. Alles ging een moordend hoog tempo. Top gedaan en wij zijn uitermate tevreden. Als ik weer een klus heb weet ik wie ik direct bel.
 • Transport- en Handelsonderneming JB B.V.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  Transport- en Handelsonderneming JB B.V. is je ideale partner als je een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig hebt in Rijswijk en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren... en nog veel meer diensten die wij als Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snelle afspraak, op tijd en vriendelijk. Piano afgevoerd voor een nette prijs. Super!
 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85216 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Snelle reactie, nette prijs en vooral: perfect werk!
 • Venter Montage
  Venter Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  Venter Montage kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Voorburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Douche of bad reparatie, Kitten, Meubels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Venter Montage om je klus te bespreken, en een prijs opgave.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Super aardige jongens. Ze hadden zich wat verkeken op de klus, waardoor het wat langer duurde. Gelukkig hadden wij de tijd en namen zij echt de tijd om de klus zo goed en netjes mogelijk na wens uit te voeren. Wij waren echt blij verrast en raden deze jongen(s) zeker aan. Ze hebben bij ons de schoorsteen gesloopt en al het puin opgeruimd.
 • Allround service plus
  Allround service plus
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  Allroundservice+ onzorgt u van elke klus.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Joey was echt super behulpzaam. Zeer goede ervaring. Net muurtje en vriendelijke service. Dacht ook mee.
 • Bob Hoek Dienstverlening
  Bob Hoek Dienstverlening
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  Mijn naam is Bob Hoek van Bob Hoek Dienstverlening. Dit bedrijf biedt verschillende diensten aan. Ik werk als sloper maar ook het wegruimen van puin of het verplaatsen / verhuizen van goederen valt onder de diensten die ik aanbiedt. Elke klus wordt met dezelfde precisie uitgevoerd. Ik hoop dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Graag tot snel, Bob Hoek

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede service. Prima verlopen en zoals afgesproken. Prijs / kwaliteit verhouding goed.
 • R.J Kazen onderhoud
  R.J Kazen onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  mijn naam is Robbert-Jan kazen, 35 jaar en woon in Vlaardingen. Ik ben 8 jaar werkzaam als beton boorder/zager en sloopwerkzaamheden. Dit doe ik echt met ontzettend veel plezier. Heb een goed leerbedrijf gehad, waar ik ook nog steeds voor werk. Ben sinds 1 januari 2023 gestart als zzp-er. En ben in het bezit van VCA-VOL. Ik ben zeer ervaren, niks is te gek, uitdagingen....daar hou ik van.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Heb een gat van 220mm en een sleuf laten boren/zagen in een betonnen muur. Perfect gedaan echt! Netjes, vriendelijke en erg vakkundig gaan ze te werk. Heb zelf ook ik de bouw gewerkt, maar deze service had ik nog niet gezien. Hij adviseerde dat ik sommige plekken extra moest afplakken en heeft erbij geholpen( wat oorspronkelijk voor je eigen rekening is) Heeft alles netjes achtergelaten. Heb volgend jaar nog een klus voor hem en raad hun absoluut aan. Serieus goed
 • Tk Sloopwerkzaamheden
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  Wij van tk sloopwerkzaamheden zijn expert op het gebied van sloopwerken. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring in alle voorkomende werkzaamheden in woningen en bedrijfspanden. Wij beschikken over een team van slopers, opruimers, stucador, loodgieter,electricien. Timmerman. Stuk voor stuk vaklieden die altijd met deskundig advies en oplossingen komen en pas tevreden zijn als u dat ook bent. Voor uw vragen kunt u ons altijd vrijblijvend contacten. Mvg.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ze komen na betaling nooit de klus afmaken. Ze beantwoorden uw oproep nooit. Geen vertrouwde mensen. Onaanvaardbaar en onprofessioneel. Wees voorzichtig met hen.
 • Roep's de klusjesman
  Roep's de klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Sloopbedrijf in Voorburg

  Hallo, Mijn naam is Roepesh en ben een 1 mans klusjes bedrijf in de regio Den Haag en omstreken. Ik ben pas begonnen maar heb heel wat klusjes bij familie en vrienden gedaan en zo mijn ervaring opgebouwd. Als electronica achtergrond ben ik heel precies en wil graag mijn werk perfect leveren. Heb ervaring in electra/lampen vervangen, muren verfen , laminaat leggen , kranen vervangen , behangen , rails ophangen ,kasten in elkaar zetten als nodig ook ophangen. Dus voor al uw klusjes binnenhuis bel Roep's de klusjesman.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vriendelijk, schoon, prima gedaan

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Voorburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 249 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Voorburg

Andere vakmensen in Voorburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt