Vind glaszetters in Voorburg

Op zoek naar glaszetters in Voorburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Voorburg

 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Erg blij met deze aannemer. Het was allemaal zeer snel geregeld, met drie weken waren mijn ruiten van beide slaapkamers (19 m2 totaal) vervangen. Vriendelijke mannen, en behulpzaam mbt het aanvragen van isolatie subsidie. Tijdens de werkzaamheden wel een kleine schade opgelopen, maar dit was ook snel en zonder problemen opgelost. Aanrader!
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Wij leveren maatwerk. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Voor een offerte komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Meer informatie is ook te vinden op onze website.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top contact, vriendelijke service en gezellige heren die de klus kwamen klaren. Top werk
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85386 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marco was precies op tijd en klaarde het klusje razendsnel en goed.
 • I.G. Service Westland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 23 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel een offerte ontvangen. Na acceptatie in overleg werkzaamheden gepland. Zorgvuldig oude ramen verwijdert en nieuw glas geplaatst. Werk is zorgvuldig en met zorg uitgevoerd. Keurig alles opgeruimd. Van harte aanbevolen
 • Sven Bouw
  Sven Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  Wij weten wat we doen!!! Kwaliteit gegarandeerd. Betaal alleen als het werk GOED is gedaan!!! We know what we are doing !!! Quality guarantee. Pay only if the work is done WELL!!!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Sven heeft ons snel en goed geholpen met een aantal klussen in ons huis.
 • MY Green Home V.O.F.
  MY Green Home V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  Gespecialiseerd in het verwijderen van enkel glas en plaatsen van dubbel glas met een speciale freesmachine. In ons werkproces behouden wij zoveel mogelijk authentieke details.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  12 ruiten vervangen - mooi werk geleverd. Probleempje met de bestelling, maar netjes, snel en voor eigen rekening opgelost.
 • G.i.L. Glas in lood Delft
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  GLAS IN LOOD EN ISOLATIEGLAS Wij hebben al jaren ervaring in het restaureren van Uw glas in lood ramen. Ook nieuw glas in lood is geen probleem in diverse glas soorten en motieven. Glas in lood in isolatieglas. De panelen worden voorzien van een y kantlood waar door er geen licht spleten kunnen ontstaan naast het kader. U heeft de keus het lood te laten patineren voor een oude uitstraling. U ramen isoleren met Hr++ is bij ons ook in goede handen. Isolatieglas in diverse uitvoeringen. Hr Hr+ Hr++ met figuurglas of veiligheidsglas. Zijn de kozijnen niet volgens de normen passen wij deze ook voor U aan.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Alles netjes uitgevoerd. Ruud is een 'ouwe rot' in het vak. Hij heeft mijn G.I.L. gerestaureerd en in dubbelglas laten zetten. Allemaal heel netjes. Verder heeft hij 19 st. HR++ dubbelglas ramen & roosters erin gezet en oude schuiframen vastgezet. Ruud komt zijn afspraken na. Bedankt en het beste!
 • Y.F. van Delden Dienstverlening
  Y.F. van Delden Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  Bent u op zoek naar een aannemer? Bij ons kunt u terecht voor al uw vakwerk. Wij denken met u mee en hebben altijd passende oplossingen. We bieden een uitstekende service en kwaliteit aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het plaatsen, de verbouwing en/of de renovatie in uw huis zoals de badkamer, keuken en nog veel meer. Laat ons weten welke klus u voor ogen heeft en wij zoeken de beste oplossing voor u. Maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis om uw klus te bespreken. Met vriendelijk groet, Yvo van Delden

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Super communicatie en top werk geleverd! Echte aanrader.
 • Kaya Constructions
  Kaya Constructions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8583 reviews
  Glaszetter in Voorburg

  Kaya Constructions kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kaya Constructions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Aardige man maar luikje staat scheef en zou terugkomen maar niets meer gehoord. Toevoeging: Meneer nam weer contact op en is langsgekomen en heeft t luikje weer recht gezet! Dus netjes opgelost!
 • Korona onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Glaszetter in Voorburg

  Wij staan voor u klaar. Goed en goedkoop maatwerk. Spiegel, gelaagd glas, gehard glas, isolatieglas,zonwerend glas Bespaar geld: lage stookkosten met HR++ glas, Voorkom inbraak: plaats draad-, gelaagd of gehard glas. Uiteraard denken wij graag met u mee voor de juiste technische oplossig. Wij doen alle kitwerkzaamheiden( badkamer, dilatatievoeg etc.)

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Kwam netjes het werk inmeten voor het maken van een offerte, vervolgens na 3x rappelleren niets meer van Korona gehoord.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Voorburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 79 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Voorburg

Andere vakmensen in Voorburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt