Vind behangers in Voorburg

Op zoek naar behangers in Voorburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Voorburg

 • Bouwbedrijf Memo
  Bouwbedrijf Memo
  Beoordeling: 4.7 van 54.75205 reviews
  Behanger in Voorburg

  Beste heer/mevrouw, Mijn naam is Mehmed en ik ben sinds 36 jaar werkzaam als zelfstandig vakman in behang,stuc,schilder/sauzen. Wij werken samen met VOF MAK. Lees onze referenties en kijk eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Met vriendelijke groeten

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Renovlies is super netjes gedaan! Heel blij mee.
  Kom in contact
 • Multibedrijf "Deborah "
  Multibedrijf "Deborah "
  Beoordeling: 4.7 van 54.75195 reviews
  Behanger in Voorburg

  Ik ben een klusbedrijf wat staat voor eerlijkheid en kwaliteit . Wat doe ik : Elektra, schilderen, behangen,fotobehang, Lekkage van CV installaties hebben mijn voorkeur. Maar ook water en afvoerleidingen vervangen en aanleggen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Aad is een buitengewoon vriendelijke man, en bovenal een vakman. Twee muren keurig behangen in slechts een paar uurtjes, het resultaat is top! De klus is op korte termijn en geheel naar wens uitgevoerd. Absolute aanrader voor uw schilder en/of behangwerkzaamheden.
  Kom in contact
 • Klus en SV bedrijf
  Klus en SV bedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Behanger in Voorburg

  Geachte heer mevrouw,    U heeft een klus en wij hebben vertouwen en vakkundigheid ervoor terug en uiteraard hele scherpen prijzen omdat we nieuw zijn bij werkspot en graag onze naam willen vestigen en hopelijk profiteert u ook met ons mee! Klus en sv bedrijf is door de jaren heen een begrip geworden in de randstad, als het gaat om klus en schilder werkzaamheden. We zijn van a tot z geregeld om je tevrede en zo snel mogelijk van dienst te zijn, we hebben ons klus pas geklaard als u tevrede bent, dat is onze motto. U heeft automatisch 3 maanden garantie tenzij er anders word besproken met de opdrachtgever,

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Zeer mooi werk geleverd. Was speciaal figuren behang dat vakmanschap nodig had.
  Kom in contact
 • Mike de Behanger
  Mike de Behanger
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Behanger in Voorburg

  Mike de behanger, een behangersbedrijf met passie! Ik heb inmiddels kilometers ervaring als het gaat om wandafwerking. Of u nu een patroonbehang wilt, een mooie foto of een effen uni kleur alles behang ik zodat u huis weer een thuis is, Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in vrijwel alle behangsoorten. Met name vlies en fotobehang komen tegenwoordig vaak voor waardoor we dit ''bijna'' met onze ogen dicht kunnen plakken. Ik heb alle Arte certificaten behaald. Ik ben mij bewust van het feit dat ik niet de goedkoopste ben. Ik zit aan de bovenkant van wat hier op werkspot gevraagd wordt gemiddeld. Ik lever kwaliteit, we ruimen onze rommel op en komen goed voor de dag. Er wordt met regelmaat geïnvesteerd in de nieuwste gereedschappen om uw wanden strak behangen te krijgen. Hierdoor is mijn prijs misschien wat hoger dan gemiddeld. Maar het is eerlijk voor alle partijen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Hele fijne rustige vakman die bij ons muren van 4,5 m hoog heeft behangen. Werkt heel beheerst maar maakt toch meters. Tegen scherpe prijs en prima afwerking. Ik beveel Mike van harte aan.
  Kom in contact
 • Onderhouds- en Aannemersbedrijf Ge-Ge
  Onderhouds- en Aannemersbedrijf Ge-Ge
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Behanger in Voorburg

  Mijn naam is George,ik heb een bedrijf Onderhoudsbedrijf Ge-Ge en woon in Zoetermeer. Ik ben al 15 jaar stukadoor en 7 jaar schilder. Het belangrijkste voor mij is de tevredenheid van de klant.Mijn grootste pluspunten zijn mijn beloften nakomen en eerlijk zijn...

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Een super meedenkende man die weet waar hij het over heeft! Ik had de klus op Werkspot gezet, hij bood gelijk aan om diezelfde avond een kijkje te nemen naar de staat van de muren. De klus was binnen 3 dagen al geklaard. George enorm bedankt!!
  Kom in contact
 • MHMA allround
  MHMA allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Behanger in Voorburg

  MHMA allround kan je helpen met diverse klussen in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk en Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met MHMA allround om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Wij staan garant voor onze werkzaamheden en voeren onze opdrachten met plezier uit. Indien mogelijk kunt u ons altijd vrijblijvend uitnodigen voor een prijsopgave.

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Volgens afspraak op tijd aanwezig en klus goed afgewerkt.
  Kom in contact
 • Klusaannemer
  Klusaannemer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Behanger in Voorburg

  Vertrouwd, verzorgd en volgens afspraak. Met 40 jaar kluservaring en hoog klandizie gevoel, vindt u bij mij de persoon die netjes werkt, maar ook nee durft te zeggen als mij iets boven de pet gaat. Als de werkzaamheden zich er voor lenen, ben ik door heel Nederland beschikbaar. Persoonlijk kom ik uit de regio Den Haag/Rotterdam.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijn contact, kon alles vragen, prettige sfeer. Heeft snel en uitstekend gewerkt. Is van veel markten thuis, heeft daarna ook het laminaat gelegd. Ziet er allemaal prima uit! En netjes, alles aangeveegd. Ten zeerste aanbevolen!
  Kom in contact
 • Shalom Aleksandrov
  Shalom Aleksandrov
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Behanger in Voorburg

  Ik heb arbeiders!! Gemakkelijk, hoge kwaliteit, veilig .. Vertrouw ons en u zult daarna tevreden zijn !! Voor meer informatie, schrijf naar whatsapp

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Very hard workers!
  Kom in contact
 • Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder
  Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Behanger in Voorburg

  Een klein bedrijf met een jarenlange ervaring aangaande schilderwerk binnen en buiten, het sauzen van plafonds en muren en een zeer ruime ervaring met het behangen van Renovlies, Glasvezelbehang, Fotobehang, Patroonbehang en ARTE behang. Met ons gemaakte afspraken worden ook echt nagekomen en wij hebben een hekel aan haastwerk! Wij nemen nog echt de tijd voor u en voor uw opdracht! Degene met wie u de opdracht bespreekt is ook degene die de opdracht komt uitvoeren! Wij werken NOOIT met verborgen of extra kosten achteraf. Alles wordt vooraf duidelijk en helder met u afgesproken.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Top!! Rico is een vakman. Ruim 350m2 in nieuwbouw woning gedaan. Strak en mooi. Flexibel in afspraken, eerlijk. Als we 8 sterren konden geven deden we dat. Rico : dank voor de samenwerking! Je mag ons altijd als referentie opgeven.
  Kom in contact
 • Beter Bauw
  Beter Bauw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Behanger in Voorburg

  Bouwtimmeren Deze klasse omvat: - timmerwerk (ruwbouw); - leggen van parket- en laminaatvloeren ( 4333 ); - metselen, voegen, lijmen en stellen van wanden en muren bestaande uit platen en/of elementen van kalkzandsteen, gasbeton of gips ( 43993 ); - Schilderwerk - Stucwerk

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Heel fijn, snelle service, goed gelegd. Kwam netjes de afspraken na en werkten als een trein. Ben er blij mee !
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Voorburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 320 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Voorburg

Andere vakmensen in Voorburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt