Vind domotica specialisten in Voorburg

Op zoek naar domotica specialisten in Voorburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Voorburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 75 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Voorburg

 • micro-IT

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews

  - Camera beveiliging systemen / HIKVISION - Alarmsystemen / AJAX - Intercom systemen - Data bekabeling / patch panelen - WiFi verbetering - Slimme verlichting - Netwerk beveiliging /advies 10+ jaar ervaring

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Werkt snel en netjes!
 • SA Telecom

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  20 jaar als data installatie monteur gewerkt voor o.a kpn, VolkerWissels, defensie mijn werkveld : telefoon, internet, tv, WiFi, Computers, Netwerkabels, en klen Electra werkzaamheden

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Betrouwbare vakman. Hij bleef net zolang tot onze telefoon en internet het weer deed.
 • PB Company

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 4.3 van 54.35103 reviews

  PB Company is een bedrijf met veel kennis en ervaring die een goede balans bied tussen kwaliteit en kosten. Wij zijn geen klussers, alleen erkende vakmensen werken met ons. Bij ons kunt u terecht voor: Smart Homes and Buildings, advies ontwerp en realisatie. ( Erkend expert ) Technische Automatisering, ( Denk aan Automatische besturing van klimaat en productie, Horeca automatisering, Proces Besturing ) Netwerken, Internet ontsluiting & WIFI (ook ook complexe problematiek) CAI (Coax distributie) Techniek (Kabel)televisie, Satelliet, huisnetwerken. Intercom en & communicatie. Intercom voor gebouwen en alle telefonie vormen. Onze diensten worden altijd 100% gegarandeerd. Om dit te bereiken kunnen wij o.a. metingen verrichten aan en op grond daarvan accurate simulaties opzetten . Daarnaast hebben wij een elektronische werkplaats tot onze beschikking waarin wij oplossingen kunnen bieden als bv. onderdelen niet meer geleverd worden of een speciale toepassing noodzakelijk is. Wij bieden een uitstekende balans tussen professionaliteit en kosten. ( P.S Wij bieden geen korting voor een goede waardering op Werkspot )

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  We've had several rounds of communications to find the best solution. In the end we decided to replace the intercom with a new one. And also the door opening mechanism was finally fixed. Peter was really helpful and offered solutions and alternatives. The costs were clearly communicated and no unexpected costs. Highly recommend PB Company for any intercom jobs.
 • Testudo Network

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  Wil jij je huis beveiligen met een goede netwerk, alarm en camera beveiliging. Wil jij een nieuwe tv kopen en/of advies hebben. Wij regelen alles voor u, ontzorgen tot in de puntjes. Wij kopen verkopen ook hardware zoals camera's, alarmsystemen, telefoons en televisies en plaatsen en installeren het voor u. Sinds kort ook Ring video deurbel beschikbaar. Groeten, Testudo Network

  Laatste review:

  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

  Ben snel geholpen met goede service en afspraken. Alles was goed aangesloten en bedrading is netjes weggewerkt bij de tweede afspraak.
 • Van Eijk Computertechniek

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews

  Welkom op het profiel van "Van Eijk Computertechniek". Ik sta voor u klaar als het gaat om het aanleggen of onderhouden van uw computernetwerk, installatie van IP camera's of bij onderhoud aan uw computer. Denkt u daarbij aan de volgende mogelijkheden: * Het aanleggen van het thuis- of bedrijfsnetwerk, bedraad of draadloos Wij testen uw netwerkaansluitingen op een professionele manier. U weet na afloop zeker dat de kabel de juiste snelheden kan behalen! ° Het verhelpen van netwerk- en internetproblemen ° Het installeren van IP camera's ° Installeren van het internetmodem, uw tv of smartphone ° Het verhelpen van storingen aan uw computer °Het gebeurt wel eens dat een HDMI-kabel defect raakt. Dit gebeurt dan meestal bij de connector. Het is mogelijk om een nieuwe stekker te monteren, mits de kabel daarvoor geschikt is. Het repareren van de kabel is iets dat ik voor u kan doen.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Super service! Vandaag zijn alle netwerkkabels vervangen en is onze TP-link Deco geïnstalleerd. Er waren wat tegenslagen vanuit de kant van Ziggo, maar Michel ging niet eerder weg voordat dit opgelost was samen met de Ziggo . Echt super! Alles is goed vervangen en het werkt super goed. Goede communicatie vooraf en tijdens de klus. Als we in de toekomst weer een probleem hebben dan komen we zeker terug!!
 • Cybercompany

  Domotica specialist in Voorburg

  Nog geen reviews

  Cybercompany helpt u met al uw ICT vraagstukken. Van de installatie van computers en randapparatuur tot het installeren en configureren van uw WiFi-netwerk. Ook voor databekabeling kunt u bij mij terecht.

 • Diel-IT

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 4.4 van 54.4522 reviews

  DIEL-IT levert zakelijke & Particulieren oplossingen die precies dat doen wat u ervan mag verwachten. Flexibele, kostenbesparende, betrouwbare, op maat en makkelijk te beheren oplossingen gericht op de toekomst. De ervaring die onze professionals in vele jaren hebben opgebouwd zijn gebundeld in onze productlijn. Geavanceerde oplossingen in een beheersbare omgeving. DIEL-IT is een professional in het ontwerpen en bouwen van ICT netwerken. Voor al uw ICT vragen kunt u bij ons terecht, wij geven ook kosteloze advies/diagnose over al uw ICT vragen, o.a. ISDN / ADSL / VDSL / VoIP Draadloos Netwerk Netwerk thuis Werken met Computers / Laptops IP Camera's / Camera recorder remote op smartphone als op de vaste pc. Werken met office Internet E-mailen UTP/Coax bekabeling trekken in huis door loze leidingen Verhelpen van internet problemen in uw huis, zowel bedraad als draadloos Toegangsverlening techniek Serverbeheer Systeembeheer Netwerkbeheer LAN / WiFi netwerk aanleggen en troubleshooten Of als de computer het niet meer doet!!. OPLEIDINGEN: 2012-2016 Certificering KPN TTG (Toegang technische gebouwen) Kabelverdelers en ISRA praktijk Hoofdverdeler praktijk Basis xDSL voor Access Service 2011-2012 VCA Certificering Basic Elments of Safety Basisveiligheid VCA 2011-2012 NEN 3140 Certificering Vakbekwaam persoon aanleg Electra. Paxton erkend net2 controller Toegangstechniek Jablotron erkend pg alarm installateur Powermax erkend alarm installateur Galaxy honeywell alarm installateur 2010-2011 Routit HIP certificering Hostit voice over ip 2000-2001 MCSE 2000 fast track MCP.2000 Professional, MCP.2000 Server MCP.2000 Network Infrastructure Design 1999-2000 Administering Microsoft Windows NT.4.0 Networking Essentials, TCP/IP A+; PC fundamentals Hardware support skills Software support skills Tinbergen College 1996-1999 MTS Telematica Informatica Analoge Techniek Digitale Techniek Elektrotechniek Wis- en Natuurkunde 1998 Wet Milieubeheer en handhaving praktijk 1977-1981 LTS Mechanische Techniek.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Helaas geen goede ervaring. Vooraf goede afspraken gemaakt, is zelf komen kijken, over het te verrichten werk. o.b.v. deze afspraken een offerte laten opmaken. Omdat zijn inschatting qua tijd niet goed was ben ik hem tegemoet gekomen om de afwerking van de gootjes in de slaapkamer te laten zitten. Anders zou het nachtwerk worden.. Voor het ophangen van mijn TV (beugel had ik al aangeschaft) zou hij later met een collega langskomen. Na 2x te hebben afgezegd (collega kon niet) is het er nooit meer van gekomen. De tv-beugel ligt nog steeds in de doos te wachten.
 • Marko's DUO

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  Marko`s DUO richt zich vooral op het verhelpen van storing, het uitvoeren van aanpassingen op uw verzoek en het uitvoeren van modificaties.

  Laatste review:

  Boiler repareren of onderhouden -

  Zeer competent en vriendelijk.
 • Triplex Telecom

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews

  Triplex Telecom is een jong gerenommeerd bedrijf in techniek, telecom en computer vakgebied. Ik heb 15 jaar werkervaring opgebouwd in mijn branche. Mijn doel is om u zo goed mogelijk te helpen en te zorgen dat u tevreden bent. Mijn werkzaamheden zijn: -Het aanleggen bedraad of draadloos netwerk. -Installeren van het internetmodem, router, interactieve tv en telefonie. -Het verhelpen van netwerk- en internetproblemen. -Het verhelpen van storingen aan computer/laptop. -Windows opnieuw installeren of opschonen. -Verkoop en advies geven van hardware en apparatuur. -Utp en coax kabels aanleggen en afmonteren op wcd. -Stopcontact aanleggen in meterkast. -Hulp bij installatie/instellen van tablet en smartphone. I. Yilmaz Triplex Telecom

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Duidelijke informatie en prijsopgave. Harde werker en deskundig vakman. Prettige persoonlijkheid. Snel opgepakt en afgerond. Zeker aan te bevelen!
 • CCG Klus & Onderhoud

  Domotica specialist in Voorburg

  Beoordeling: 3.9 van 53.9518 reviews

  Wij zijn een verbouwings-, reparatie- en onderhoudsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in diverse landen (Nederland, Luxemburg, Spanje en Chili). Onze kracht is dat wij de werkzaamheden compleet kunnen uitvoeren op alle gebieden en niet slechts één specialisme hebben.. Wij doen dus bouw, renovatie, schilderen, maar ook timmerwerk, alles met electriciteit en gas, het leggen van vloeren en het plaatsen of renoveren van badkamers en keukens. Tuinwerkzaamheden voeren wij graag voor u uit (bijv. het plaatsen van schuttingen e.a.). Ook voor kleine klussen komen wij graag bij u langs (denk aan het ophangen van lampen, plaatsen van apparatuur, het in elkaar zetten van kasten etc.). We denken graag met de klant mee, kunnen ook 3D ontwerpen laten zien (indien gewenst). Wij voelen ons verantwoordelijk en betrokken bij de wensen van de klant. Servicegerichtheid, hoge kwaliteit en professionaliteit staan in ons vaandel. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Communicatie ging best moeizaam, eerder met dochter dan met mij (opdrachtgever), kwaliteit van werk kon beter o.a. veel te grote en qua maat ongelijke voegen in tegelwerk. Ook een dorpel in plaats van beschikbare twee dorpels gelegd. Glazen douchewand veranderd zonder te overleggen. Kortom, met iets betere communicatie en overleg had deze klus voor dezelfde moeite beduidend beter kunnen zijn.

Populaire lokale domotica specialisten in Voorburg

Andere vakmensen in Voorburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur