Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Voorburg

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Toppers! Ook fijn in de communicatie!
 • Allround Dakdekker Nederland
  Allround Dakdekker Nederland
  Beoordeling: 4.1 van 54.1590 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Hulp nodig bij een lekkage aan u dak? Een dakdekker nodig. Zoek niet verder. U heeft ons al gevonden. Allround Dakdekker Nederland biedt haar klanten een complete service voor onderhoud en van daken. De voornaamste peilers van ons bedrijf zijn duurzaamheid en kwaliteit. Zoals u van een Allround Dakdekker Nederland mag verwachten. Volgen wij graag de wensen van de klant, en willen we graag tevreden klanten. Hoe gaat Allround Dakdekker Nederland ter werk? Wij komen eerst bij u kijken, bespreken met u uw wensen. Daarna maken wij hier een plan van met vermelding van de werkzaamheden tot in de kleinste details plus een kostenplaatje. U ontvang dit plan samen met een offerte. Dit alles vrijblijvend. Wij zijn overtuigd, dat onze offerte u zal verassen, wat betreft de snelheid van kwaliteit van de gekozen materialen en uiteraad - de kosten. Nieuwsgierig? Wij verheugen ons op uw reactie. LET OP! WIJ ZIJN ELKE DAG BEREIKBAAR VOOR SPOED LEKKAGES 24UUR PER DAG 7 DAGEN PER WEEK. Mvg, Allround Dakdekker Nederland.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Headache. Unfortunately company offers different and tries to do different work (easiestw way). Despite they agree to replace my broken 2 tiles in the offer, when they come to work they said replacement is impossible they can fixed it. I agreed first. Though maybe it is indeed not possible. After work they immediately asked me to pay with tikkie without even giving BTW invoice (they promised to send it later evening). I declined. I said I will pay after invoice. Later with my home camera I saw that they even not fixed broken tile on the top and not cleaned all the line completely. My offer included cleaning and replacing 2 tiles. So lying to me as well about fixing broken tile. After compalin next day they came and change broken tile and cleaned the line one more time in front of my eyes. They sned invoice after that and I paid all amount. not recommended!
 • Safe Platdak Specialist
  Safe Platdak Specialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85136 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Safe Platdak Specialist is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De reparatie van mijn schuurdak kon snel ingepland worden. De klus verliep vlot, en ik kreeg goede vakbekwame uitleg over de reparatie. Ook voor de lekkage, lekke dakgoten en te verwijderen rookkanaal uit het schuine pannendak in het klushuis van mijn zoon heeft hij goede oplossingen.
 • Bernat Bouw Pro
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Facebook: Bernat Bouw Pro Vrijblijvende dak/balkon inspectie. Reparaties van alle dak sorten dus zink, bitumen en zowel dakpanen. Dak isolatie, zolder isolatie ,balkon reparaties, beton reparaties, epoxy, schoorstenen reparaties, schorstenen slopen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Zeer goede ervaring met het vervangen van onze klassieke dakgoot en dakkapel. Er wordt goed meegedacht en het contact was erg prettig. Ook wordt er netjes en veilig gewerkt. Door alle details en sierlijsten was de goot een uitdaging om te vervangen. We zijn ontzettend blij met het resultaat!
 • Dakdekkersbedrijf J. Bloemendaal
  Dakdekkersbedrijf J. Bloemendaal
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  gespecialiseerd in : platte daken pannen daken lei daken lood en zink werk ik ben net voor me zelf begonnen en heb al een aantal jaar ervaring op gedaan bij een werkgever ik lever 10 jaar garatie op nieuwe daken

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Harde werkers,verstaat zijn Vak en komt op de afgesproken tijd. Wij zijn zeer tevreden.
 • Sven Bouw
  Sven Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Wij weten wat we doen!!! Kwaliteit gegarandeerd. Betaal alleen als het werk GOED is gedaan!!! We know what we are doing !!! Quality guarantee. Pay only if the work is done WELL!!!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Sven heeft ons snel en goed geholpen met een aantal klussen in ons huis.
 • W. van der Haak
  W. van der Haak
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Goedendag, mijn naam is Wim van der Haak en ik ben dakdekker, lood- en zinkwerker met ruim 10 jaar ervaring. Ik ben zelf woonachtig in Regio den haag. Mijn tarief : - voorrijkosten zijn €50 tot €85; - uur tarief €50 per uur; - exclusief materiaal. Ik geef 10 jaar garantie op al het zinkwerk en 20 jaar op dakbedekking en ik zou graag bij u willen komen kijken. Met vriendelijke groet, Wim van der Haak W. van der Haak

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Super snel en mooi werk geleverd! Zinken kilgoot laten plaatsen, naar volle tevredenheid!
 • Foulon dak en schoorsteenonderhoud
  Foulon dak en schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Foulon dak en schoorsteenonderhoud kan u helpen met een varia aan werkzaamheden op of om uw dak. Wij staan klaar om al uw vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoorsteen metselen of repareren, Schoorsteenvegen te beantwoorden. Neem direct contact op met Foulon dak en schoorsteenonderhoud om uw klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Wij komen altijd eerst langs om de situatie te bekijken zodat wij u een gepaste offerte en duidelijke uitleg aangaande de benodigde werkzaamheden kunnen aanbieden, vanzelfsprekend vrijblijvend.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Foulon changed my rotating chinney cap in a professional manner and very quickly. I highly recommend.
 • M.N. Daktotaal B.V.
  M.N. Daktotaal B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Wij van M.N daktotaal hebben meer dan 25 jaar ervaring in dak en loodgieterwerkzaamheden. M.N daktotaal staat voor kwaliteit en wij willen deze kwaliteit leveren door samen met de klant te kijken naar de beste opties om tot een mooi eindresultaat te komen. Wij verrichten de werkzaamheden samen met een enthousiast team die met hun ervaring en vaardigheden de wensen van de klant wil volbrengen. Wij zorgen uiteraard goed voor uw dak, dit omdat wij weten hoe belangrijk een goede aanleg is en goed onderhoud van uw dak is. Ons werk vinden wij nooit saai, omdat ieder dak, iedere klant en iedere situatie natuurlijk enig in zijn soort is. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering, leveren maatwerk en u kunt altijd van ons uiterst goede kwaliteit verwachten. Wij zijn vol passie over het dak en leveren dus ook met veel trots vakmanschap op uw dak.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Superfijn bedrijf. Communiceert goed en doet wat ze beloven. Geven ook nog goede adviezen en ze hebben zelfs de ramen nog gelapt omdat wij er niet bij konden komen. Kortom heel erg tevreden.
 • Intra Dakwerken
  Intra Dakwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3533 reviews
  Dakdekker in Voorburg

  Wij, Intra Dakwerken, zijn al jarenland gespecialiseerd in alle werkzaamheden wat te maken heeft met daken. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met het dak van uw huis/ pand. Een goed onderhouden dak is belangrijk voor de levensduur van het dak en bepaald ook mede de waarde van uw huis/ pand. Een goed dak levert dus uiteindelijk veel meer op. Onderhouden van het dak heeft dus alleen maar voordelen. Vergelijk het onderhoud van het dak van uw huis/pand met een soort van APK keuring die u ook jaarlijks moet laten uitvoeren voor uw auto. Een dak moet namelijk ook regelmatig gecontroleerd worden en waarnodig onderhouden worden om problemen te voorkomen. Geen onderhoud uitvoeren kan ook, maar dan is de kans groot dat er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd met hele hoge kosten, terwijl u dit met regelmatig onderhoud kan voorkomen. Intra Dakwerken is werkzaam in heel Nederland.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Binnen een paar uur reactie op mijn vraag op werkspot. Kon nog dezelfde dag langskomen om het werk op te nemen en details te bespreken (dat vind ik belangrijk). Kon ook binnen 2 weken werk uitvoeren voor vast bedrag, inclusief “nalopen hele dak en zink+loodwerk waar nodig repararen”. Kwam met team van 4 man. Professioneel, zeer vriendelijke kerels, keurig werk. Omdat schoorsteen opnieuw gevoegd moest worden (en deels ook gemetseld) kwam er veel stof door het slijpen. Het team zorgt voor schoonspuiten en opruimen. Zeer tevreden!

4.8

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Voorburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 370 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Voorburg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Voorburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt