Vind dakdekkers uit Katwijk

Op zoek naar dakdekkers in Katwijk? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Katwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 216 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Katwijk

 • D. Schlagwein Dakwerken

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews

  Daan schlagwein dakwerken is een dakdekkersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en met 2 generatie kennis op het gebied van diverse dakwerken. Of het nou een pannen, bitumineuze of epdm daken zijn. Wij zorgen ervoor dat het binnen lekker droog blijft. Ook zinkwerk is bij D.Schlagwein een vak waar veel aandacht aan word besteed . goten ,dakkapellen, deklijsten, zijwangen pinakels, voor elke klus beschikbaar;) Met vriendelijke groet, Daan Schlagwein.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede en betrouwbare gozer en net werk. ondanks zijn drukke agenda keurig aan de afspraken gehouden.
 • Karadas Dakbedekking

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews

  Specialist in plattedaken, isolatie aanbrengen,bitumen epdm kunsstof

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Klus is bijna klaar , wacht nog op de eindfase.........
 • Renovate @ Home

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Renovate@Home. Is een allround klusbedrijf voor al uw klussen in en rond om uw huis of bedrijfsruimte! Zonnepanelen plaatsen. Keukens plaatsen. Vloeren leggen. Schilderswerkzaamheden. Stucwerkzaamheden. Timmerwerkzaamheden. Loodgieterswerkzaamheden. Tegelwerkzaamheden. Steigerhouten tuinmeubelen. Bestratingen. Tuinaanleg. Schuttingen plaatsen. Tuinhuis of schuur bouwen. En we doen natuurlijk nog veel meer! Bij Renovate@Home bent u aan juiste adres als u een allround klusbedrijf zoekt die voor kwaliteit staat!

  Laatste review:

  Trap repareren of onderhoud -

  Willem is alles wat je wil in een aannemer: vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend. Hij heeft verstand van zaken en kent veel vakmensen die hij kan inschakelen. Wij hebben hem ingeschakeld voor het dichtmaken van het trapgat met een luik wat er subliem uit ziet en goed werkt. Dit is zeker niet de laatste klus die we met Willem zullen oppakken!
 • Moens Timmerwerken

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Hallo, Ik ben Mark Moens, 43 jaar uit Katwijk . Begin 2018 heb ik de stap genomen, om voor mijzelf te beginnen... Op dit moment werk ik nog voor 50% voor aannemers en andere zzp 'ers, maar wil graag mijn klantenkring uitbreiden. Ik heb na ruim 20 jaar een ruime ervaring in diverse takken van de bouw... zoals onderhoud/renovatie/nieuwbouw/villabouw. Ook schilder,simpel loodgieter /electra/tegel en metselwerk doe ik regelmatig. Netheid ,beleefdheid en goede communicatie staan bij mij hoog in het vaandel.. Ik hoop dat ik u van dienst kan zijn. Mark Moens MOENS TIMMERWERKEN

  Laatste review:

  Vliering plaatsen of renoveren -

  Prettige ervaring met Mark Moens, werk afgeleverd zoals afgesproken, hij denkt mee en is flexibel. Prijs is scherp en kwaliteit gewaarborgd. Ik ga hem voor een eventuele volgende klus zeker weer benaderen.
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ik ben zeer tevreden, komen snel, houden zich aan de afspraken, zijn heel beleefd en werken netjes.
 • Loodgietersbedrijf Waterproef

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  Hallo, Mijn naam is Michael Dom. Mijn bedrijf heet loodgietersbedrijf Waterproef. Het bestaat nu 5 jaar en heb zelf MTS installatietechniek met 18 jaar werkervaring. Ik ben een allround vakman die voor bijna alles inzetbaar is. Ik verhuurde mezelf aan grote bedrijven zoals,Van Nes,Kersten,Denie,Van Wijk,Nijsen,Hoogendoorn,Total Klima,Installado.Ik heb er nu voor gekozen om helemaal zelfstandig te gaan ondernemen,want ik kan dit niet meer combineren en ik kan mijn klanten niet in de steek laten.Er valt nu genoeg te ondernemen. Heb een compleet ingerichte bedrijfsauto voor de meest voorkomende werkzaamheden. Ik wil zo nu en dan mijn eigen totaal renovatie,voorbereiding leidingwerk voor de badkamer,keuken en toilet.Het installeren van een cv installatie,cv ketel.Voor vloerverwarming kunt u ook bij ons terecht,wij hebben hier onze eigen specialisten voor,dakdekken,dakgoten vervangen roevendak,felsbanen,zinkwerk en dakdekken is m'n specialisme. Werkspot biedt de mogenlijkheid mijn vakmanschap aan te bieden en klanten te kunnen werven.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Michael en zijn team hebben heel goed werk geleverd. De dakbedekking is volledig vernieuwd en kan er weer voor de komende tientallen jaren weer tegen.
 • Wabo Katwijk Bouwbedrijf

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews

  Wabo Bouwbedrijf is een gezond bedrijf met 20 jaar ervaring dat betrokken is bij elke opdracht. Met veel zorg en vakmanschap realiseren wij uw wensen en verlenen wij goede service. Zo plaatsen wij dakkapellen,vernieuwen kozijnen maar kunnen wij ook volledige aan- of nieuwbouw realiseren. Door onze 20 jaar ervaring zijn we van alle markten thuis.

  Laatste review:

  Zeer prettig ervaren. Vriendelijk, vakbekwaam en alles goed verlopen. Bij een volgende keer nemen wij weer contact met ze op.
 • J. Klees Timmerwerken

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Met mijn jaren lange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres .De meest voorkomende werkzaamheden hebben  we al gemaakt of georganiseerd. Zoals  vergroten van woonkamer , keukens, plaatsen verbouwen   van woningen , aanbrengen staal constructies. Het vernieuwen van kozijnen , dakkapellen, boeidelen van schuur of dak .Plaatsen van serres in samenwerking met de leverancier van kozijnen. Door te werken met goede en degelijke onderaannemers kunnen we  een gehele verbouwing regelen,  Tegelzetters,  loodgieters,   elektriciens , stukadoors ,vloerenleggers,  leveren van glas alles is te regelen. Isoleren van het dak direct onder de panlatten ,het vernieuwen van de pannen of hergebruiken van de oude is een keuze.  Dus niks geen troep binnen!! .Keukenmontage incl alle leidindwerk . Bel of mail voor een afspraak.Ik hoop snel van u te horen en op naar een tevreden samenwerking.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Super vakman! Kwam meerdere keren langs om de offerte door te spreken en definitief te maken. Gaf afvies. Werkt echt vanuit ervaring heeft een mooi team waarmee hij werkt. Verzet veel werk in korte tijd en Laat alles netjes achter. Vakman, snel, helder, duidelijk, ervaring, resultaat.
 • Buitenbos Verbouw en Renovatie

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews

  Mijn naam is Wybe Buitenbos. Na veel ervaring op te hebben gedaan in zowel mijn eigen schildersbedrijf als in het klussen heb ik besloten om in 2014 mijn eigen bedrijf te starten. "Buitenbos Verbouw en Renovatie". Verbouw, renovatie, afwerking en onderhoud. Vier termen die een perfecte omschrijving geven van de werkzaamheden van "Buitenbos Verbouw en Renovatie". Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor werkzaamheden buitenshuis, zoals het bouwen van schuren het plaatsen van schuttingen en het aanleggen van terrassen. De specialiteit van "Buitenbos Verbouw en Renovatie" is.......ervoor zorgen dat u tevreden bent!!

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Zeer prettige samenwerking en perfect uitgevoerde klus, heeft actief meegedacht met mogelijkheden. Hadden zelf de spullen en materiaal aangeschaft en team heeft dit fantastisch geinstalleerd. Aanrader.
 • Klusbedrijf N. De Vreugd

  Dakspecialist in Katwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Heeft u hulp nodig in en rondom uw huis, bent u zelf niet in staat om bepaalde klussen uit te voeren, dan bent u aan het juiste adres. Klusbedrijf N. de Vreugd is er voor u om de klussen groot of klein, in en rondom uw huis uit te voeren. Of het nu gaat om aftimmer werk, schilder klussen of uitbouw en dakkapellen, bij klusbedrijf N. de Vreugd heeft u alles onder 1 dak.

  Laatste review:

  Prima vakman die flexibel is en meedenkt: oplossingsgericht, betrouwbaar en prettig in de omgang. Ik ben blij met de resultaten en met het feit dat Nico nog meer klussen voor mij komt doen.

Populaire lokale dakspecialisten in Katwijk

Informatie over dakdekkers uit Katwijk

Wanneer het dak lekt, is dat uiterst vervelend. Het is dan ook verstandig om een dakdekker in te schakelen die dit ongemak wegneemt. Werk met een dakspecialist via Werkspot en je kunt rekenen op een vakman van niveau die over ruim voldoende kennis en kunde beschikt. Er zijn diverse, professionele dakdekkersbedrijven uit de omgeving Veenendaal in te huren die een dergelijk lek snel en vakkundig voor je stoppen. We werken bij Werkspot met een selectie dakwerkers uit de regio Utrecht en hebben altijd een specialist in ons bestand die je klus kan klaren. Onze dakdekkers zijn allemaal ervaren, vakkundig en resultaatgericht.

Onze selectie dakdekkers uit Veenendaal

Werkspot werkt met professionele dakdekkers. Ben je op zoek naar een dakspecialist in of om Veenendaal? Plaats je klus op Werkspot, wij koppelen je aan een geschikte partij uit de provincie Utrecht. De dakdekkers uit Veenendaal waar Werkspot mee werkt, nemen werk uit handen en zorgen voor een keurig resultaat. Onze dakdekkers sporen een lek spoedig op en ze dichten het op hoog tempo. Werk je bovendien met een regionale dakspecialist, dan kun je rekenen op iemand die in een mum van tijd voor de deur staat, iemand die minder voorrijkosten rekent dan een dakwerker die van verder af komt en bovendien heeft een dakdekker uit Veenendaal en omgeving vaak een naam hoog te houden. Grote kans dus dat deze specialist in jouw geval een stap extra zet. Schakel een dakdekker uit de omgeving Veenendaal in en je kunt rekenen op een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Dakdekkers uit Veenendaal leveren vakwerk

Wanneer je een dakwerker uit Veenendaal inhuurt, mag je rekenen op vakwerk. Onze vakmannen zijn namelijk stuk voor stuk goed geschoold, staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de juiste verzekeringen. Daarnaast hebben velen één of meerdere certificaten dan wel keurmerken en we houden elke vakman goed in de gaten door middel van ons transparante reviewsysteem. In dit systeem kunnen klanten beoordelingen met betrekking tot de vakman die een klus voor hen klaarde, insturen. De beoordelingen zijn voor iedereen zichtbaar. Op deze wijze houden we het niveau van de projecten die via Werkspot worden uitgevoerd hoog.

Hierbij kunnen dakdekkers uit Veenendaal helpen

Heb je een lekkage? Schakel dan gerust een dakdekker uit Veenendaal en omgeving in. Onze dakspecialisten dichten een dergelijk lek maar wat graag. Maar er is meer. Veel dakdekkers zijn namelijk ook prima inzetbaar wanneer je juist preventief werk wil laten uitvoeren. Denk hierbij aan een servicecontract. Sluit je een servicecontract af met één van onze dakdekkersbedrijven uit Utrecht, dan komt een dakdekker eens in de zoveel tijd je dak bekijken. Is er iets beschadigt, verstopt of versleten, dan lost onze dakdekker dat voor je op. Op deze manier voorkom je vervelende situaties. Bovendien scheelt het op de lange termijn in de kosten.

Je opdracht in Veenendaal via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Veenendaal, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Katwijk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur