Vind klusbedrijven in Katwijk

Op zoek naar klusbedrijven in Katwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Katwijk

 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 5 van 555118 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  🔥 SPECIAL MAY OFFER!!! (See last photo)🔥 || We ALWAYS provide a price in advance, make sure to read all our messages before accepting our offer || ALL our kitwork and voegwork is provided with 1 YEAR GUARANTEE!!!

  Laatste review:
  Kitten-
  Heel tevreden, Apostolis werkt netjes en vakkundig.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75537 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • Schone Club
  Schone Club
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  Wij zijn een trouwe schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland. Doen ons werk met passie. Onze doel is om de klant te vreden te maken. Wat de klant verwacht en meer. Wij kunnen indien van behoefte onze eigen schoonmaakmiddelen gebruiken of de gewenste schoonmaakmiddelen van de klant. Wij respecteren afspraken en houden er ook aan. Wij zijn in staat om gebouwen, huizen, bedrijven, kantoren, scholen, bejaardentehuis, hotels. Schoonmaken kan een enkel keer zijn of herhaalt. Volgens de klant zijn wensen. We maken ook gebruik van hogedrukreiniging. We hebben ervaring en hopen onze ervaring verder te ontwikkelen in de toekomst. Ook beschikken wij een professionele tapijtreiniger Die alles gloed nieuw maakt! Er kan ook auto's en banken mee worden vernieuwd (Indien deze datum en/of tijd u niet schikt, verzoeken wij u dan om minimaal 12 uur van te voren contact met ons te nemen, om extra kosten te vermijden.)

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Makkelijk contact, erg snel beschikbaar, en appartement mooi schoon voor oplevering huur.
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
 • Vuurtoren Vakmanschap
  Vuurtoren Vakmanschap
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  Welkom bij Vuurtoren Vakwerk, opgericht in 2023 door Jeroen Mostert, een gepassioneerde professional met een solide achtergrond in elektrotechniek vanuit zijn HBO-opleiding. Onze specialiteit ligt in elektrawerk, waarbij we streven naar hoogwaardige oplossingen en waar veiligheid voorop staat. Naast elektrawerkzaamheden bieden we ook een scala aan andere diensten, waaronder sanitair, timmerwerk en diverse klussen. Met oog voor detail en een toewijding aan kwaliteit zetten we ons in om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Ontdek hoe Vuurtoren Vakwerk vakmanschap combineert met veelzijdigheid om uw projecten tot een succes te maken.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Vlot verlopen, kundig en prettig in de omgang.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85151 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Klusbedrijf WeFixIT
  Klusbedrijf WeFixIT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8568 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik neem alle meubelmontage taken van u over. Van kledingkasten, bedden, bureaus, banken, boekenplanken, stoelen, tafels, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! (English Description) Don't have time and/or do you have two left hands? No problem! I will take over all furniture assembly tasks for you. From wardrobes, beds, desks, sofas, bookshelves, chairs, tables, and more. After I'm done, I leave everything tidy and always make sure my customers are satisfied before I walk out the door. You can count on craftsmanship and professionalism!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super service! Goede en snelle communicatie en flexibel (onze verbouwing liep wat uit waar hij helemaal niet moeilijk over deed). Hij heeft 3 PAX kasten in elkaar gezet, in totaal 7.5m en super mooi gedaan, heel blij mee! Werkt ook heel netjes, al het karton & plastic netjes bij elkaar, echt top! Zeker doen, je kan het zelf niet zo mooi en snel :)
 • Bennies-Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  Ha, beste (hopelijke) toekomstige klant, mijn naam is benjamin en ben sinds een jaar voor mijzelf begonnen, ik word meestal ingehuurd door verschillende aannemers met vele verschillende soorten klussen waardoor ik in vele kanten beschikbaar kan zijn voor u. De reden waarom ik werkspot gebruik is om gaten in mijn avenda te kunnen opvullen en natuurlijk een extra centje kan verdienen. Bent u geïnteresseerd neem vooral contact op. Mvg Benjamin Bennies-Timmerwerken

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Benjamin is een goede vakman. Bovendien vriendelijk en behulpzaam. Ik ben 100 procent tevreden. Nel B.
 • Meubel Montage Nederland
  Meubel Montage Nederland
  Beoordeling: 5 van 55566 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  Wij zijn vooral gespecialiseerd in het monteren van IKEA Pax kasten, Malm, Brimnes, Hemnes etc in regio Rotterdam. Onze flexibele planning omvat ook avonden en weekenden. Naast Ikea-kasten monteren we ook andere kasten, zoals die van Leenbakker, Jysk en Meubella. Bovendien verzorgen wij extra klussen, zoals het ophangen van gordijnrails en lampen. Wij garanderen voordelig en nauwkeurig werk. Onze vakmensen transporteren en monteren met expertise, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe meubels. Neem gerust contact op voor een zorgeloze oplossing. Team - Meubel Montage Nederland

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Een super vriendelijk stel hebben bij mij allerlei klussen gedaan , zoals een bureau in elkaar gezet en een metalen ladenkastje. Alles netjes gedaan en zelfs het karton namen ze mee. Ik zal ze zeker vaker vragen .
 • JPAH Dienstverlening
  JPAH Dienstverlening
  Beoordeling: 4.4 van 54.4513 reviews
  Klusbedrijf in Katwijk

  JPAH Dienstverlening kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Noordwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen badkamers.tegelwerk.en kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met JPAH Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Jordy heeft een hele mooie schutting neergezet, maar helaas de klus wat gehaast afgemaakt, omdat hij de klus in 1 dag wilde afmaken. Hierdoor is het terras niet recht gelegd en hebbenwe zelf nog de afwerking moeten doen. Jammer 😔

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Katwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 4032 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Katwijk

Andere vakmensen in Katwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt