Klusbedrijven in Amsterdam

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde klusbedrijven in Amsterdam. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de klusbedrijven van Werkspot in Amsterdam

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Amsterdam

 • Safe&Secured
  Safe&Secured
  Beoordeling: 5 van 555614 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  Zoekt u een ervaren en betaalbare klusjesman werkzaam in Noord-Holland? Dan is onze service 24 uur / 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Safe & Secured is specialist in velen soorten klussen in en rondom het huis. We hebben jaren lange ervaring en doen ons werk met plezier. Dit kunt u zien aan onze hoge waarderingen in de recensies. Wij hanteren vaste lage prijzen die wij vooraf aan u doorgeven zodat u weet waar u aan toe bent. Hiermee bieden wij u een betrouwbare en betaalbare service, zonder verassingen. Kortom; Heeft u een allround- klusjesman nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tarieven: Wij hanteren vaste tarieven wat wij u altijd van te voren laten weten zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Al onze tarieven zijn: - incl. BTW - excl. parkeerkosten (indien van toepassing) De beller is sneller: O6-I9652844

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Heel erg blij met de snelle en nette uitvoering van de klus! Ik beveel dit zeker aan en bewaar zijn nummer goed voor hulp in de toekomst. Dankjewel!
  Kom in contact
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85236 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Ik had aangegeven dat vermoedelijk de waterpomp defect was. De monteurs hadden een waterpomp voor de LG machine meegenomen en de reparatie was snel geklaard.
  Kom in contact
 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Went very smoothly and he did an amazing job.
  Kom in contact
 • DJB Witgoed
  Beoordeling: 4.8 van 54.8592 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  Gespecialiseerd in Witgoed reparaties - Wasmachines - Vaatwassers - Drogers

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Hij kwam twee keer niet opdagen en twee keer werd ik daar niet over geïnformeerd. Ik moest er zelf beide keren achter aan. Uiteindelijk is hij zelf ook niet geweest (maar een vervanger veel later).
  Kom in contact
 • ETAZ Montage
  ETAZ Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95240 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  Bij ETAZ Montage bent u aan het juiste adres voor: - Keukenmontage en volledige keukenrenovaties (verleggen stroom-, gas- en wateraansluitingen, tegelwerk etc.) - Wastafels en badmeubel installaties - Meubelmontage - Ophangwerkzaamheden (gordijnrails, planken, lampen, jaloezieën, zonwering etc.) . - Overige klussen op aanvraag ETAZ Montage

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Mohamed took on a job that he was not qualified to complete. He was hired to make a drain connection and install a dishwasher and sink pipes. Unfortunately, he did a very poor job and has refused to take responsibility for his work. After having a competent professional inspect his work, it was confirmed to be substandard and poorly executed. Mohamed has ignored my requests to rectify the issues. Despite offering him an opportunity to review his work or provide compensation so I could hire someone competent, he has remained unresponsive and appears to have blocked me. This poor workmanship has compromised my newly installed kitchen due to ongoing water leaks. It has been a waste of money and time, and has caused significant inconvenience. Mohamed, please improve your communication and take responsibility when things do not go as expected. I would not recommend his services based on my experience.
  Kom in contact
 • SÂK
  SÂK
  Beoordeling: 4.6 van 54.6546 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  De beste prijs voor de beste resultaat Instagram: SAK.DIENSTVERLENING

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  He offered a good price, completed the work quickly, and arrived right on time. The quality of the work was excellent, and he was professional and courteous throughout the process. I highly recommend his services to anyone in need of reliable and efficient assembly
  Kom in contact
 • Snelklus noor-holland
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  Alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis zoals, electra, loodgieter, hout, behang, schoonmaak enz enz. Alles is in overleg mogelijk!

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Very good and helpful. 👍
  Kom in contact
 • Renocolorsofmagic
  Renocolorsofmagic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  !!!We hebben weer tijd OOK VOOR SCHILDERWERK!!!Renocolorsofmagic, Meesterkitter & voeger! We doen ook nieuwe voegen aan brengen tussen de tegels! Zijn u voegen in de badkamer vergeelt oneven of brokkelen ze af dan is het verstandig om snel te schakelen en u voegen aan te pakken voor er lekkage ontstaat! Voor spoed klussen kunt u ons ook berijken. Zoekt u vakwerk en geen prutser dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren alleen hoogwaardige kwaliteit! Wij werken exclusief alleen met ons eigenkit zodat we 100% garantie kunnen geven. Bij ons betaald u waar u om vraagt en perfectie staat bij ons hoog in het segment! Wij werken exclusief alleen met hoogwaardige kit die niet vergeelt en absoluut 5 jaar mee gaat! Wat doen wij allemaal, Van badkamers kitten tot dilatatie voegen kitten alle soorten ondergronden waar kit in kan kunnen wij voor u oplossen! Drain en douch putjes doen wij met - 2k flexpox 6156! Douch vloer en stijlen doen wij met - silicone 600F!

  Laatste review:
  Kitten-
  Ondanks wat tegenvallers in de klus en een keer extra heen en weer moeten rijden, klus top afgerond. Echt twee rechterhanden en top werk geleverd. Daarbij ook een gezellige kerel ! Aanrader dus.
  Kom in contact
 • InZ Multidiensten
  InZ Multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  Monteren en installeren van IKEA producten is voor de Klussenier Tegen scherpe prijzen 06‬26261313

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Mijn kast was super snel gemonteerd! Hele snelle service en vriendelijke hulp. Dank je wel! Fantastisch
  Kom in contact
 • Optimaal Vloeronderhoud
  Optimaal Vloeronderhoud
  Beoordeling: 5 van 555103 reviews
  Klusbedrijf in Amsterdam

  Bent u op ons bedrijfsprofiel, omdat wij hebben gereageerd op een klus, dan graag het ''tab'' berichten goed lezen met prijzen voordat u contactgegevens deelt/of toevoegt aan selectie. Graag dit niet doen bij geen serieuze interesse in verband met hoge lead kosten die wij betalen. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden van parket/houten vloeren. Wij schuren parket/houten vloeren en kunnen deze daarna afwerken met olie,lak of een combinatie van olie en lak naar keuze. We werken enkel met A merken als: Bona, Woca, Royl/Rigo. Lakken doen we 3 dikke laklagen, geen 2 lagen of dergelijk. Op Instagram kunt u recent uitgevoerde werkzaamheden van ons terugvinden. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kunt u bij ons verwachten. Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Van transparante offerte tot vriendelijke mensen naar uiteindelijk een hele mooie vloer!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 4296 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt