Schilder Amsterdam gezocht? Vind een professional voor jouw klus

Van een frisse verflaag knapt elke woning op, dat geldt ook voor jouw woning in Betondorp, de Bijlmer, de Grachtengordel of de Pijp. En als je dan die schilderklus gaat aanpakken, wil je natuurlijk wel kunnen vertrouwen op een mooi resultaat. Schakel daarom een schilder uit Amsterdam in. De professional weet precies hoe je ervoor zorgt dat de muren streeploos opdrogen en werkt uiteraard zonder druipers en laat de ruimte na het verven weer netjes achter. Klinkt dat je als muziek in de oren? Schakel dan via Werkspot een schilder uit Amsterdam in.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Amsterdam

 • Happy Ivana klussenbedrijf
  Happy Ivana klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Schilder in Amsterdam

  Mijn naam is boris, (eigenaar van Happy Ivana. Ik ben 20jaar ondernemer. We doen bijna van alles binnen en buiten zoals; schilder, stukadoor, slopen, sierpleister, timmeren, gipsplaat, elektriciteit en nog schoonmaken! In deze werkzaamheden heb ik inmiddels 20 jaar gewerkt. ik werk nog met mijn personeel. Met name de voorbereiding van het schilderwerk is essentieel om kwaliteit af te kunnen leveren, ik en mijn team geven u garant dat de geleverde werk zo vakkundig mogelijk af ronden. En natuurlijk de kwaliteit van de verf daarom werk ik met producten van Sigma en Sikkens 100% kwaliteit! Garandeert om jullie blij te maken! Met vriendelijke groeten, Happy Ivana Klussenbedrijf

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Hi, ik raad deze bedrijf aan iedereen! Ze hebben schilderswerkzaamheden uitgevoerd met kwaliteit en op tijd klaar! Serieuze mensen met vakmanschaap. Goeie advies gekregen en nog garantie gekregen derbij. Top service!
 • Flying Design
  Flying Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Schilder in Amsterdam

  After years of experience gained in renowned companies in the field, we decided it was time to start our own business in the fields in which we are professionals: Painter Installation company Contractor Frame specialist Kitchen fitter Floor specialist Electrician DIY company Moving company Tiler Bathroom specialist Demolition company

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Super mooi geworden. We hebben schilderwerk laten uitvoeren en onze trap helemaal wit laten verven. Prachtig geverfd en hele fijne communicatie. Zeker een aanrader!
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Schilder in Amsterdam

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Prettige communicatie, aardige man, heel enthousiast en meedenkend. Verzoeken volgt hij goed op. Zeker aan te raden!
 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews
  Schilder in Amsterdam

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Alexandr kwam op zondag langs voor een offerte. Paar weken later kwam hij de klus klaren. Fotobehang voor mijn jongste en gewoon behang voor de oudste. Beide super netjes gedaan!! De jongens zijn er super blij mee. Kan hem iedereen aanraden!
 • van 't Hof Schilderwerken
  van 't Hof Schilderwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5552 reviews
  Schilder in Amsterdam

  Van t hof schilderwerken,, Werkt in Amsterdam voor binnen klussen Buiten werk ook( geen steiger werk) Ervaring in schilderwerk bij particulieren, HVO,bejaarden tehuizen, huizenmelkers,en huizen flippers. Werkzaamheden , schuren , sauzen, houtrot,aflakken afbranden blanken/gekleurde lak. Werk met sikkens, sigma,wijzonol ,schilders kwasten en rollers. Van t hof schilderwerken hecht waarde aan u woning!!!

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Leo heeft alles netjes gedaan. Snel en fijne communicatie, mooi schilderwerk, netjes en gezellig tijdens het schilderen. Aanrader!
 • Kaän Bouwdiensten
  Kaän Bouwdiensten
  Beoordeling: 5 van 555106 reviews
  Schilder in Amsterdam

  Goedendag, Mijn naam is Kaän, ik ben 33 jaar geboren en getogen in Amsterdam. Eigenaar van Kaän Bouwdiensten voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Gespecialiseerd in binnen/ buiten schilderen, binnen/ buiten stucen, sauzen van wanden/ plafonds, betonlook, tadalakt, beton cire, sleuven frezen, aanleggen van elektra, houten vloeren/ laminaat leggen, montage hoge plinten, verlaagd plafond plaatsen/ vervangen/ ophogen, timmerwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, tegelen van wanden/ vloeren en het afwerken ervan. Passie voor mijn werk is kwaliteit, aandacht en de gemaakte afspraken te realiseren in het professioneel afwerken van al uw werkzaamheden. 5 jaar garantie op het geleverde werk. Vrijblijvend offerte aanvragen? Advies nodig voor uw verbouwing? Wij gaan graag bij u aan de slag!

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Kaän is zeer professioneel, begrijpt wat de wensen zijn. Vertaald dit in prachtig resultaat. Wij vragen hem zeker terug voor toekomstige klussen. Al met al zeer tevreden dus. Ron en Tonny uit Zwaag
 • SA klussen
  SA klussen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews
  Schilder in Amsterdam

  Wij werken met ervaren, betrouwbare en vakkundige mensen. Wij hanteren eerlijke prijzen en leveren kwaliteit. U kunt SA klussen benaderen voor alle klussen in en rondom uw huis. Daarnaast verrichten wij ook spoedklussen en zijn wij instaat om u binnen 24 uur te helpen. U zegt het en wij doen het!

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Kwaliteit van verven en behangen is erg goed
 • Shirwan
  Shirwan
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Schilder in Amsterdam

  Goed nieuws! Shirwan is geïnteresseerd in je klusje. En wil graag met je details daar over bespreken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Communicatie verliep fijn en betrouwbare service
 • Helmers Schildersbedrijf
  Helmers Schildersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Schilder in Amsterdam

  Helmers Schildersbedrijf is bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons kunt u terecht voor zowel uw buiten als binnen schilderwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam in groot Amsterdam en doen voornamelijk schilder klussen van de grotere aannemers en vastgoedontwikkelaars. Maar ook voor de kleinere klus bent u van harte welkom om ons te benaderen. Wij beschikken namelijk over voldoende mankracht, Zijn flexibel en houden graag rekening met iedere specifieke project. Zo wordt door ons altijd de ruimte netjes afgeplakt en wordt er goed opgeruimd. Voor al onze schilderewerkzaamheden gebruiken wij alleen maar kwalitatief goede verf van merken zoals Sigma en Sikkens. Voel vrij om ons te benaderen voor een vrijblijvende offerte. Hartelijke Groet, Helmers Schildersbedrijf

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Super blij met het werk van Sevket. Hij levert snel, kwalitatief goed werk en komt zijn afspraken na. Prijs kwaliteit 10/10! Bovenal hele fijne duidelijke communicatie en super vriendelijk, heel fijn om mee samen te werken. Ik raad zijn verdiensten aan iedereen aan. Dankjewel Sevket en tot een volgende keer!
 • Top Notch Services
  Top Notch Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4591 reviews
  Schilder in Amsterdam

  TOP NOTCH SCHILDERS Stuur Direct een WhatsApp voor een scherpe offerte Whatsapp *06*57*13*97*03 - Wij als gebroeders Ed en Ano hebben met onze liefde voor het schildersvak en daarbij de jarenlange ervaring in binnen en buitenland al menige particulieren als mede bedrijven zoals Kamera Express , Harley Davidson Amsterdam en Rotterdam diverse vastgoed eigenaren,rijksoverheidsorganisaties zoals belastingdienst en projecten in het Binnenhof en renovatie huize Doorn tevreden gemaakt. Met vestigingen in Arnhem , Capelle ad IJssel , Roden en Utrecht kunnen wij Kleine en grote opdrachten gelijke aandacht geven volgen regelmatig bijscholingen over nieuwe en innovatieve technieken. Op die manier garanderen we u absoluut vakmanschap voor al uw schilderwerken. Top Notch is een allround spuit en schilderbedrijf waar vakkennis en esthetiek hand in hand gaan. U kunt bij ons terecht voor al uw schilder- en decoratiewerken alsmede kleine klussen in en om het huis . Het sfeervol aankleden van uw ruimtes en het duurzaam beschermen van uw muren en materialen staat voor ons op de eerste plaats. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en professionaliteit tegen een correcte prijs. Zoekt u een betrouwbare vakman die garant staat voor een persoonlijke benadering van uw interieur- of gevelschilderwerken? Waarom met ons in zee gaan? - Wij luisteren met respect naar uw wensen ! - Maken een transparante planning op, met duidelijke afspraken. - Bereiden de werken zorgvuldig voor, zoals het afschermen van de omgeving en het herstellen of optimaliseren van de ondergrond. - Garanderen een perfecte afwerking. bekijken met grote zorg de keuze van de juiste kwaliteitsproducten en het toepassen van de juiste technieken. geven nazorg en advies wat betreft onderhoud, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat. Met jarenlang ervaring in het verfraaien van woonhuizen, high end villas en commerciële projecten en het verkoop en gebruiks klaar maken van woningen en bedrijven door eenvoudige en voordelige aanpassingen. Onze teams die bij u langs komen zijn gespecialiseerd in diverse verftechnieken en veiligheidsvoorschriften. Aan hand van uw wensen zorgen wij dat er een team/collega gepassioneerd de werkzaamheden naar uw tevredenheid zal uitvoeren. Al onze schilders zijn ervaren en hebben respect voor u en uw eigendom,komen op tijd ,zijn attent en hoffelijk en laten na afloop uw huis of bedrijf netjes achter. Zoals wij het thuis willen hebben zo wordt bij u ook de kers op de taart geplaatst. Ongeacht uw project, bieden wij een probleemloze aanpak om het werk goed en op tijd af te ronden Snelle offertes op maat Gratis kleuradvies Top kwaliteit producten en betrouwbare vakmannen Interieur advies Geen aanbetaling bij kleinere opdrachten TOP NOTCH is a new player on werkspot, but with our love for painting and with years of experience in the Netherlands and abroad, we have already made many real estate owners happy also companies such as Kamera Express, Harley Davidson Amsterdam and Rotterdam .we regularly follow courses. about new and innovative technologies. In this way we guarantee absolute craftsmanship for all your paintwork. Top Notch is an all-round spray and painting company where professional knowledge and aesthetics go hand in hand. You can come to us for all your painting and decoration work as well as small jobs in and around the house. The atmospheric decoration of your spaces and the sustainable protection of your walls and materials is our top priority. With us you can count on quality and professionalism at the right price. Are you looking for a reliable professional who guarantees a personal approach to your interior or facade paintwork? Why work with us? - We listen to your wishes with respect! - Make a transparent schedule with clear agreements. - Prepare the work carefully, such as shielding the environment and repairing or optimizing the subsurface. - Guarantee a perfect finish. view with great care the structure of the layers, the selection of the right quality products and the application of the right techniques. provide aftercare and advice with regard to maintenance, so that you are assured of a sustainable result. With years of experience in decorating homes, high-end villas and commercial projects and making homes and businesses ready for sale through simple and inexpensive adjustments. Our teams that visit you are specialized in various painting techniques and safety regulations. Based on your wishes, we ensure that a team / colleague is passionate perform the work to your satisfaction. All our painters are experienced and have respect for you and your property, arrive on time, are attentive and courteous and leave your house or company tidy afterwards. The way we want it to be, the icing on the cake is also placed with you. Regardless of your project, we offer a hassle-free approach to complete the work well and on time Fast customized quotes Free color advice Top quality products and reliable craftsmen Interior advice No deposit with smaller orders specialized in work for expats

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Ed is een vriendelijke man die netjes werk aflevert.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 678 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Amsterdam

Schilder Amsterdam prijzen

Wil jij je schilderwerk in Amsterdam uitbesteden? Dan ben je vast benieuwd wat je voor een professional betaalt. Gemiddeld kost een schilder uit Amsterdam tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en materiaalkosten. Schakel jij een schildersbedrijf uit Amsterdam in die rekent met een prijs per vierkante meter? Dan betaal je voor binnenschilderwerk een bedrag tussen de € 6,- en € 15,-. Buitenschilderwerk is vaak wat prijziger, daarvoor betaal je gemiddeld tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Wil je een goedkope schilder uit Amsterdam, dan kan het de moeite zijn om schilderklussen met elkaar te combineren. Natuurlijk betaal je hierdoor in totaal iets meer, maar de prijs per vierkante meter is vaak wel iets lager. Dit komt doordat de schilder meer werk in één keer kan doen. Zo bespaar je ook op de voorrijkosten. Een andere manier om op de kosten te besparen is het inschakelen van een winterschilder uit Amsterdam. Vroeger hadden schilders in de winter minder werk en werkten daarom voor een gereduceerd tarief. Nu hebben ze vaak jaarrond werk, maar veel schilders bieden toch nog een wintertarief.

Tot slot is het goed om te weten dat voor woningen ouder dan twee jaar het lage btw-tarief geldt voor schilderwerkzaamheden. Controleer altijd goed of de schilder dit juist heeft berekend op de factuur.

Huisschilder Amsterdam voor elk stadsdeel

Elk stadsdeel in Amsterdam kent zijn eigen uitdagingen. Zo wil je in Amsterdam Noord een schilder die raad weet met zowel oude arbeiderswoningen met scheuren in de muur als met nieuwbouwwoningen waar nog veel vocht aanwezig is. In Amsterdam Zuid en West wil je juist een schilder die weet hoe je de authentieke sfeer van jouw woning weet te behouden. En schilder ook in Amsterdam Oost vooral niet zelf je muren, maar schakel een professional in voor de klus. Zo voorkom je dat je toch druipers ziet op de kozijnen, deuren of muren. Dubbel zonde, want dat is niet alleen vervelend voor alle tijd die je in het schilderwerk hebt gestopt, je moet het ook nog eens opnieuw doen.

Schilder Amsterdam gezocht?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele binnenschilder of buitenschilder in Amsterdam? Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met echte professionals. Plaats gratis en vrijblijvend je klus en krijg voorstellen van schilders bij jou uit de regio. Bij elke schilder kun je erop vertrouwen dat ze zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel en de benodigde verzekeringen hebben. Twijfel je na het ontvangen van de voorstellen welke schilder je wilt inschakelen? Bezoek dan de profielen en lees de reviews van andere klanten zoals jij. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de schilder uit Amsterdam werkt en kies je met een gerust hart de juiste professional voor jouw klus.

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur