Schilder Heerhugowaard voor elke schilderklus

Als je net de sleutel hebt gekregen van je nieuwe woning in De Draai, Broekhorn, Stad van de Zon of een van de andere buurten in Heerhugowaard is een schilderbeurt vaak een van de klussen die je wilt laten uitvoeren. Maar niet alleen in een nieuwe woning is schilderen van belang. Door je woning binnen eens in de zeven jaar en buiten eens in de vijf jaar te laten schilderen zorg je dat je woning langer mooi blijft. Een schilder uit Heerhugowaard neemt deze klus graag voor je uit handen.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Heerhugowaard

 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fantastisch werk en fijne communicatie!
 • Mrs. W. Wallpaper
  Mrs. W. Wallpaper
  Beoordeling: 4.9 van 54.95249 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Perfect werk geleverd. Goed meegedacht met alles en goed uitgevoerd
 • D&M behang- en spuitwerk
  D&M behang- en spuitwerk
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Hi, ik ben Michael. 37 jaar woonachtig in Alkmaar samen met m’n prachtige gezin. Ik kan wel zeggen specialist in wandbekleding. Ook een ruime ervaring in traditioneel schilderwerk en spuitwerken. Mocht u na het zien van mijn profiel interesse in mijn diensten hebben neem dan vooral contact op! Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijn contact en snel geregeld, dank!
 • Royal for You
  Royal for You
  Beoordeling: 4.9 van 54.95122 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Welkom bij Royal for You! Dromen realiseren wij samen! Mijn naam is Dragomir Rebic. Na een ruime ervaring in de bouwbranche ben ik sind 2016 gestart als als zelfstandige ondernemer. Alleen of in samenwerking met mijn vaste partners realiseren wij al uw wensen en projecten op het gebied van binnenafwerking en voornamelijk met betrekking tot het behangen, het schilderen van muren en plafonds en het leggen van laminaatvloeren. Ik heb tevens de mogelijkheid om een groot project volledig voor u te realiseren tot een mooi resultaat. Uw gemak is dat u maar één aanspreekpunt hebt. Betrouwbaarheid, professionaliteit, service en klanttevredenheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik luister graag naar uw wensen en zal u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw dromen ten uitvoer te brengen. Graag maak ik wij voor u een vrijblijvende offerte. Heeft u een project neem, dan contact op met Royal for You! Met vriendelijke groeten Dragomir Rebic

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel vriendelijk, klus was binnen 2 dagen klaar en het zeer er keurig uit. Behang zit er perfect op en er is mooi gewit.
 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9597 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Prachtig behangen op een project die we aan het herinrichten zijn,super fijn ook dat je zo netjes werkt!!
 • Ben L. Bedrijfsdiensten
  Ben L. Bedrijfsdiensten
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Mijn naam is Ben. Ik vind het belangrijk veel aandacht te besteden aan uw schilderwerk, liever een dag langer en goed, dan snel en niet tevreden. Tevens leg ik ook laminaatvloeren, waaronder ikea-vloeren. Net als met schilderwerk, werk ik ook aan vloeren met grote zorgvuldigheid en materialen. Dat betekent een goede voorbereiding voor en tijdens de klus. Goede materialen gebruiken, zoals van o.a. Sigma en Sikkens. Duurzaam en goed maar alles hangt of staat met de voorbeidingen, zoals schoonmaken, schuren, kitten, plamuren, primersysteem aanbrengen en als kroon op de werkzaamheden, de coating/ lak. Belangrijk is doen wat je zegt en afspraken nakomen. Service verlenen hoort bij het vak. Ik geniet zelf ook steeds weer van een goed eindresultaat en een tevreden relatie. Veilig werken is een pré ( altrex materialen) en dat wat ik niet aan zou kunnen, meld ik. Geen gedoe, gewoon helder in woord en prijs. Ik zal er voor zorgdragen, dat de klus tot een goed einde komt voor beide partijen. Niet tevreden? Dan kijken we wat we kunnen doen om wel naar tevredenheid te gaan.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ben heeft voor ons over twee verdiepingen muren behangen en geschilderd. Ben communiceert snel en het werk is goed! Ook niet onbelangrijk: Ben is ook een fijn persoon. Dank voor het werk!
 • Cobi &fadi
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Renovatie in Noord-Holland: Schilderwerkzaamheden binnen en buiten, laminaat plaatsen, behangen, gips platen plaatsen en verwerken en sloopwerk.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prima uitvoering, nemen de tijd en zijn kritisch op eigen werk. Communicatie kan soms beter.
 • Martes Geveltechniek
  Martes Geveltechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5529 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Martes Geveltechniek Ik ben Maarten en ben in 2005 begonnen als metselaar & voeger bij me vader in het bedrijf. U heeft altijd contact met 1 persoon en doe zelf de klussen besteed niks uit zodat de kwaliteit hoog blijft. Van normale metselwerken tot sier metselwerk. We besteden aandacht in de details zodat we een mooi visitekaartje achter laten. Nieuwbouw voegwerk of gevelrenovatie dan bent u aan het juiste adres. Funderingen storten voor een tuin muur doen we ook. Heb zelf steigers staan die ik ook verhuur en opbouw. Gespecialiseerd in schoorsteen renovatie: voegen vervangen lood vervangen & impregneren. Heeft u vragen stuur gerust een bericht. Ons streven is binnen een werk dag te reageren.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Goed werk verricht! Hij was er precies op tijd, werkte hard en heeft zelfs nog een extra muurtje gedaan en rekende daar niets extra's voor. Zou hem zo opnieuw inhuren!
 • Elvast Buitengevelisolatie
  Elvast Buitengevelisolatie
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  WELKOM BIJ KLUSSENBEDRIJF Elvast. Klussenbedrijf Elvast is voor de kleine beurs, want klussen hoeft niet zo duur te zijn. Het is een eenmanszaak met een persoonlijk karakter, dat veel klussen kan uitvoeren omdat we werken met eigen materiaal en eigen gereedschap en als het moet eventueel met extra personeel. Wij doen grote projecten zoals verbouwen, onderhoud maar ook kleine klussen, zoals: schilderwerk, stukwerk, badkamers, div. vloeren, elektra, en timmerwerk. Of u nu van plan bent om te gaan bouwen of een lijstje heeft met reparaties die nodig eens moeten gebeuren. Klussenbedrijf Elvast realiseert al uw klussen, waar u zelf niet aan toe komt. Graag tot ziens!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wow! Dit was nog eens een topervaring. Er is meegedacht, het stucwerk is heel strak gedaan, alles is keurig netjes weer opgeleverd en ook nog eens binnen de afgesproken tijd. Ik ben er oprecht heel blij mee :)
 • Metselbedrijf Van Moss en Kloos B.V.
  Metselbedrijf Van Moss en Kloos B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Schilder in Heerhugowaard

  Ben je op zoek naar een Metselaar? Dan kun je bij Metselbedrijf Van Moss en Kloos B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Binnenmuur metselen.. Beton renovatie . en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Voor de prijs die is betaald is het de geleverde kwaliteit niet waard. Ze waren de duurste maar heb toch voor hun gekozen omdat ik het muurtje strak gemetseld wilde hebben. Dus daarvoor niet voor de klusjesman om de hoek gegaan maar voor een "metselbedrijf". Ik geloof dat ze beter werk kunnen leveren maar dat was bij mij zeker niet het geval. Muurtje staat en zal ook niet instorten maar strak is hij zeker niet.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Heerhugowaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 641 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Heerhugowaard

Kosten schilder Heerhugowaard

Gemiddeld vraagt een schildersbedrijf uit Heerhugowaard een uurtarief tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief materiaal en btw. Hoeveel je precies betaalt, is onder andere afhankelijk van het soort klus. Zo is airless spuiten vaak goedkoper dan het verven van de muur met een roller. Dit komt voornamelijk door de tijd die de schilder uit Heerhugowaard bezig is. Daarnaast speelt ook het soort verf een rol. Muurverf is in de regel een stuk goedkoper dan de lak die nodig is voor het verven van het kozijn. Tot slot speelt ook de locatie van de klus een rol. Voor de buitenschilder uit Heerhugowaard betaal je bijvoorbeeld gemiddeld een vierkantemeterprijs tussen de € 20,- en € 35,-. Binnenschilderwerk is daarentegen een stuk goedkoper, dan kun je rekenen op een prijs tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter.

Btw-tarief schilderwerk

Schakel jij een schilder uit Heerhugowaard in voor jouw schilderklus? Dan is het goed om te weten dat het btw-tarief voor schilderwerk in en om woningen ouder dan twee jaar 9 procent is. Dit geldt alleen voor het daadwerkelijk schilderen van de woning. Laat jij een vloer schilderen die bouwkundig niet bij de woning hoort, of moet de schilder uit Heerhugowaard herstelwerkzaamheden uitvoeren voor er geschilderd kan worden? Deze werkzaamheden vallen allemaal onder het reguliere tarief van 21 procent.

Klussen schilder Heerhugowaard

Woon jij in West-Friesland en wil je hulp bij een schilderklus? Een schilder uit Heerhugowaard kan veel verschillende schilderklussen voor je uit handen nemen. Natuurlijk kun je de professional benaderen voor het schilderen van het plafond of de muren. Maar de schilder uit Heerhugowaard kan je ook helpen bij het schilderen van de tegels in de badkamer. Zo geef jij je badkamer snel een andere uitstraling zonder dat je de tegels hoeft te vervangen. Wil je een echte blikvanger in je woning in de Heemradenbuurt, Edelstenenwijk of De Vaandel? Dan kun je de schilder uit Heerhugowaard ook vragen om glas te beschilderen. Hiermee geef je je woning een bijzondere uitstraling.

Schildersbedrijf Heerhugowaard gezocht

Op Werkspot zoek en vind je vakmensen uit jouw regio. Plaats gratis je klus en kom in contact met schilders uit Heerhugowaard. Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteit van de schilder? Lees dan de reviews op het profiel van de professional. De reviews van eerdere klanten helpen je bij het selecteren van de beste schilder uit Heerhugowaard. Uiteraard houden wij de reviews van de vakmensen ook in de gaten. Zien wij dat een van de professionals veel negatieve reviews ontvangt? Dan gaan we over tot actie.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heerhugowaard

Vind vakmensen bij jou in de buurt