Vind elektriciens in Heerhugowaard

Op zoek naar elektriciens in Heerhugowaard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Heerhugowaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 520 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Heerhugowaard

 • S.N. Elektrotechniek

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews

  Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Tot op heden is hier nooit gebruikt van gemaakt. Vandaar dat wij dit u kosteloos kunnen aanbieden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox gekwalificeerde monteur Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Al meerdere positieve reviews op mijn website en werkspot mogen ontvangen! Hiervoor dank! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 12+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Snelle reacties. Goed gecommuniceerd en alles conform afspraak opgeleverd. Prima in orde.
 • It Cable Conector

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.3 van 54.35100 reviews

  We zijn ervaren bedrijf voor aanleggen elektra,netwerk en data kabels. ● Wifi verbeteren,computer installatie en opschonen van virussen. ● Camera systemen aanleggen en installeren ● Stopcontacten en schakelaars vervangen,repareren en installeren ● Data kabels aanleggen,wandcontactdozen monteren en RJ45 stekkers knijpen ● Verlichting ophangen, verplaatsen,nieuwe lichtpunt maken, bekabeling aanleggen tussen schakelaar en lichtpunt en dimmers monteren ● Groep uitbereiding meterkast ● Aarde draad aanleggen voor hele huis ●Slimme deurbel installeren ( Nest,Eufy en Ring) ook oude deurbellen vervangen en installeren ● Slimme thermostaat installeren en storing verhelpen ● Inbouwspots aanleggen en storing verhelpen ● Inductie kookplaat groep aanleggen en installeren ● Buiten stroom en buitenverlichting aanleggen en storing verhelpen Overgenomen van ex collega <<<<Alle diensten die we leveren staan onder garantie>>>> It Cable Conector

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Heb hoofdprijs betaald voor een paar spotjes. De hele dag thuis moeten blijven, alles overhoop gehaald terwijl meneertje nog eerst zijn auto ging repareren. Nadat hij weg was, pas geconstateerd dat een stuk van de keukenplank is kapot getrokken, de nieuwe transformator niet weggewerkt…….
 • Cue Two

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 5 van 55520 reviews

  Gediplomeerd en bevoegd elektricien met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van storingen en installatiewerkzaamheden. Inspecteur NEN1010 en keurmeester NEN3140. Werkgebied: Noord-Holland, boven het Noordzeekanaal. Standplaats Heerhugowaard. Werkzaamheden Aanleg, onderhoud, reparatie, vervanging, inspectie en keuring van elektrotechnische installaties (alles tussen de elektriciteitsmeter en het stopcontact). Uitgesloten: - betonfrezen in plafonds - grondverzetwerk - reparatie van apparaten met een stekker Werkhouding Netjes, veilig en volgens de voorschriften. Met een glimlach en zonder fratsen. "High quality, fair price." Professionele werkhouding en uitrusting. Eigen meetapparatuur. Bevoegd om te werken aan huisinstallaties en bedrijfsinstallaties tot 63A hoofdaansluiting. Duidelijke afspraken. Voorkeur voor werk op basis van een vaste prijs vooraf. Dat voorkomt verrassingen achteraf. Geen voorrijkosten binnen het werkgebied. Drie maanden garantie op uitgevoerd werk. Materialen Alle voor uw project toegepaste materialen voldoen aan de eisen die gelden voor de professionele dienstverlening binnen de branche Elektrotechniek, en zijn ten minste voorzien van KEMA-keur. Apparaten, armaturen schakelmaterialen, groepenkasten en dergelijke van professionele kwaliteit. U ontvangt 1 jaar garantie op geleverd materiaal. Installeren van door u ingekochte materialen geen bezwaar, mits van goede kwaliteit. Inspectie en keuring Bevoegd en uitgerust voor het uitvoeren van inspecties aan vaste elektrotechnische installaties volgens NEN1010. Keurmeester NEN3140, zowel voor vaste installaties als elektrische arbeidsmiddelen. Zakelijk en particulier. In het bezit van gekalibreerde test- en meetapparatuur. Duidelijke en overzichtelijke rapportages. Hoe werkt Werkspot? Werkspot bemiddelt tussen u als opdrachtgever en ons als geïnteresseerde opdrachtnemers. Werkspot ontvangt van elke opdrachtnemer waar u contactgegevens mee deelt een 'leadbedrag'. Afhankelijk van de grootte van een klus varieert dit bedrag tussen € 4,00 en € 30,00. Voor het aanpassen van een groepenkast wordt een hoger leadbedrag bij ons in rekening gebracht dan voor het ophangen van een lamp. Kies de categorie van uw klus dus zorgvuldig. En realiseer u, dat het leadbedrag bij elke opdrachtnemer in rekening wordt gebracht waar u een bericht aan verstuurt.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Geleverde diensten en werk: - Onderzoek elektra en IT infrastructuur - Montage Ring doorbell - Montage Buitenlamp - Aanpassingen stoppenkast - Ethernet draden trekken - Stopcontacten verplaatsen Van te voren een prettige opname gehad van het uit te voeren werk. Daarbij werd gelijk meegedacht voor mogelijke oplossingen op gebied van elektra en IT infrastructuur. De offerte was glashelder in de kosten en benodigde tijd en deze afspraken zijn ook nagekomen. Uitgevoerde werk was helemaal naar tevredenheid en afspraak. Cue two nam zelf de moeite op zich om draden netjes weg te werken. (Extra benodigde tijd werd voor rekening van de uitvoerder genomen). Ook was het geen probleem om een klein extra mankement op verzoek op te lossen zonder daar gelijk extra voor in rekening te brengen.
 • Monamo Installatietechniek

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.6 van 54.65188 reviews

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Vakman reageerde snel en al dezelfde dag kwam hij de klus uitvoeren. Ik had zelf lopen rommelen met de electriciteit en hij heeft alles snel en goed opgelost. Vriendelijke vakman , die mij ook uitleg gaf wat ik verkeerd had gedaan (en zelf kwam ik al tot conclusie dat dit sowieso werk voor een vakman was).
 • Electroman

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Electroman is uw elektricien in Noord-Holland. Bij ons staat service en kwaliteit voorop. Onze vakmannen vertrekken pas wanneer de werkzaamheden vakkundig zijn afgerond. Door onze ervaring hebben wij uitgebreide kennis op vrijwel elk gebied binnen de elektrotechniek. Van het vervangen van een groepenkast tot de installatie van verlichting, onze specialisten doen het allemaal. Aarzel dus niet als u vragen heeft over uw installatie, of problemen heeft met uw elektra. U kunt u bij ons terecht voor spoedgevallen, zoals een stroomstoring. Wij begrijpen hoe vervelend een stroomstoring is en helpen u dan ook zo snel mogelijk. - Woningbouw - Onderhoud en Renovatie - Datanetwerken - Alarmsystemen - Camerabeveiliging systemen - Utiliteit - Montage

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  We zijn zeer tevreden.
 • Elektro Support

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.8 van 54.8547 reviews

  Mag ik mij even voorstellen: Mijn naam is Jan Wit en ik ben geboren in 1963 Na 20 jaar bij diverse elektrotechnische bedrijven in dienst te zijn geweest, heb ik besloten om zelfstandige Elektro monteur te worden. Zodoende ben ik beschikbaar voor alle gevallen waar u snel even een elektromonteur nodig heeft. Mijn werkervaring betreft voornamelijk burgerwerk. Ik ben een vakman in hart en nieren. Let op: Werkgebied is niet in Amsterdam en omgeving. Dus u hoeft geen aanvraag te doen mocht u daar wonen. Ik reageert an niet! Op klussen zonder knappe werkomschrijving en foto regeer ik niet ivm de leadkosten die werkspot in rekening brengt. De kosten zijn rond de 30 euro! En dan heb je nog geen opdracht! Werkgebied is omgeving Alkmaar, Schagen, en omgeving. Maximaal 25 km vanaf HHW. Google maar even als u in contact wil komen met Elektro Support

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Ronduit top! Optijd, netjes en betaalbaar
 • Elektrojos

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews

  Elektrotechnische installaties voor bestaande woningen, renovatieprojecten en (kleinschalige) bedrijfsgebouwen. Particulier? Ik kom graag naar u toe om het probleem met uw elektrotechnische installatie op te lossen of de gewenste aanpassing/uitbreiding te realiseren. U krijgt in vooraf een duidelijke prijsopgave, geen verrassingen achteraf dus! Werkzaamheden die vaak voorkomen en waar ik ruime ervaring mee heb opgedaan: - Vervanging van groepenkasten (1 of 3-fasen) - Aanleg van elektra t.b.v. inductie-koken, wasmachine, droger, sauna, zonnepanelen, etc. - Aanpassing/uitbreiding van elektra t.b.v. plaatsing nieuwe keuken (ook freeswerk) - Compleet nieuwe elektrische installatie bij renovatieprojecten - Plaatsen en aansluiten van laadpalen t.b.v. elektrische auto's Ik beschik over alle benodigde vakdiploma's Elektrotechniek en het VCA-certificaat. Tarieven - Voorrijkosten: €35 (worden alleen in rekening gebracht bij opdrachten buiten Heerhugowaard) - Uurtarief normaal: €49 (ma t/m vrijdag en tijdens kantooruren) - Uurtarief avond/weekend: €59 - Toeslag voor werkzaamheden in de grond en kruipruimten: €10 per uur - Het minimum tarief is 1 uur. - Vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Garanties - 12 maanden op alles, inclusief materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon. - 24 maanden garantie op correcte werking van de installatie, exclusief te vervangen materialen welke aan slijtage onderhevig zijn (zoals bijv. schakelmateriaal, pompen, ventilatoren e.d.). Werkgebied - Mijn werkgebied ligt rond een straal van ca. 30 KM rond Heerhugowaard/Alkmaar, werkzaamheden buiten deze regio op aanvraag.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Uitermate tevreden over het uitgevoerd werk. Vervangen groepen stoppenkast. Plaatsen contactdoos inductie koken Elektra schuur en lamp gemonteerd. Tevens goed met ons nagedacht. Elektro Jos is ook gitarist waarbij de leuke anekdotes niet snel door ons worden vergeten.
 • Reijer Service

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij werken uitsluitend met A kwaliteit matrialen . Zoals bijv: keralit kunstof rabat en boeidelen . Wij geven u profesioneel en gratis advies . Wij doen alles van timmerwerk tot aanbouw/verbouwingen plaatsen van schuttingen . Reijer service staat voor u klaar Meer info op onze FB pagina voor contact info of via werkspot.nl

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Enorm blij met Reijer z'n hulp! Hij is duidelijk een vakman; binnen no-time heeft hij alle klussen geklaard, en goed ook! Daarnaast is het fijn met hem communiceren. Ik kan Reijer zeker aanraden!
 • van Dijk Elektra

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  van Dijk Elektra doet Elektrotechnische werkzaamheden in en rondom uw huis. Zoals het vervangen/uitbreiden van meterkasten. Stopcontacten binnen/buiten en verlichtingschakelaars installeren. Ophangen van lampen. Storing in de elektra in huis etc

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  denk goed mee. Goed en vaardig geinstalleerd
 • De Theater Combinatie

  Elektricien in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

  Al 30 jaar ben ik als technicus werkzaam in het culturele veld. Ik installeer en programmeer elektrische installaties en data netwerken in theaters, concertzalen en musea. Sinds kort is er tijd en ruimte om dit ook aan te bieden aan reguliere consumenten. U kunt denken aan domotica, it & wifi, en alle mogelijke elektrische toepassingen en uitbreidingen. Uiteraard NEN3140 gecertificeerd. Daarnaast ben ik ook bevoegd om behalve installaties ook apparaten te keuren en te certificeren.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Joost is zeer ervaren en communiceert duidelijk. Fijne vent, zeker een aanrader!

Populaire lokale elektriciens in Heerhugowaard

Andere vakmensen in Heerhugowaard

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur