Vind elektriciens in Utrecht

Op zoek naar elektriciens in Utrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Utrecht

 • Duran ElektroTechnischBedrijf
  Duran ElektroTechnischBedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95477 reviews
  Elektricien in Utrecht

  Duran ElektroTechnischBedrijf is een landelijk SEI erkend installateur. Wij zijn gediplomeerde ervaren monteurs, gevestigd in Utrecht. We zijn meer dan 15 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, woningen, kantoren enz.. U krijgt 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wij voeren alle werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran ElektroTechniscBedrijf op de eerste plaats. WAT WIJ DOEN ONDER ANDERE Wij verzorgen elektrotechnische installaties van nieuwbouw en renovaties. Voor al uw elektro werkzaamheden in uw huis of in uw bedrijf kunt u terecht bij Duran ETB. Heeft u vragen over uw elektra installatie? Moet uw elektra in uw keuken of in uw huis uitgebreid worden? Moet uw oude groepenkast vervangen worden? Wilt u een vrijblijvend offerte op maat? Wij komen graag bij u langs om alles met u te bespreken en geven graag advies wat er mogelijk is. Wat wij doen: -keuren elektrische installaties - groepenkasten / stoppenkast vervangen - storing zoeken / alle stroomstoringen - stopcontacten plaatsen en verplaatsen / verleggen - volledige elektra vervangen / vernieuwen - data utp kabels trekken(cat 5 en cat 6) - aardpen slaan - intercom installaties -coax / televisie kabel trekken -rookmelder plaatsen / aanbrengen -dubbele stopcontact in meterkast plaatsen / aanleggen -Oude draden van een huis vernieuwen / vervangen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Groepenkast / stoppenkast uitbreiden -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder voor wasmachine en wasdroger -inductie kookplaat aansluiten Voor meer informatie kunt u met Duran ETB contact opnemen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goed en vlot opgelost.
 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55586 reviews
  Elektricien in Utrecht

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. -Zonnepanelen aanleggen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Super goede communicatie vooraf, vakkundig bezoek voorafgaand aan de klus waardoor een transparante offerte werd gemaakt, geen verborgen kosten gewoon weten waar je aan toe bent. Ze denken echt met je mee om alles tip top te regelen, ze hebben de juiste tools en kennis om alles tot in de puntjes te verzorgen. We zijn meer dan tevreden met het resultaat en zouden in de toekomst zeker weer in zee gaan met Hawi elektrotechniek ! Top! Blije klanten !
 • ADRO Techniek
  ADRO Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Elektricien in Utrecht

  0

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  mohammed is er op de tijd die hij zegt hij is een ontzettend aardige vakkundige man en doet zijn werk na afspraak met het overeengekomen bedrag naar aanleiding van de werkzaamheden deze besproken zijn(demonteren van 3 lampen en monteren plafondlamp ben heel blij met deze vakman.hij weet waar hij het over heeft hij adviseert ook bij (electrice) andere vragen mits nodig) is open en eerlijk echt inhuren ben heel blij met deze vakman(op electra gebied)
 • Mahdi
  Mahdi
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Elektricien in Utrecht

  Ik ben van mezelf een harde werker , en ben ik meer dan 7 jaren bezig met woningbouw en utiliteit werkzaamheden. Ben ik Zaterdag en Zondag beschikbaar en ook na 5:00 pm om werkdagen .

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Snelle en duidelijke communicatie
 • Ibratech
  Ibratech
  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews
  Elektricien in Utrecht

  Mijn naam is Brahim, eigenaar van Ibratech. Met meer dan 14 jaar ervaring ben ik sinds juli 2017 voor mij zelf begonnen. Werkzaam in de omgeving van Utrecht (40-50 KM).

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Super! Alles is precies uitgevoerd zoals we wilden.
 • M.911.A
  M.911.A
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Elektricien in Utrecht

  kan je helpen met je Elektricien klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Reparatie witgoed, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle service! En voor een goede prijs!
 • Arebo / Diels
  Arebo / Diels
  Beoordeling: 3.9 van 53.95134 reviews
  Elektricien in Utrecht

  Diels. Arebo Consumeten Electronica Ben je op zoek naar een goede witgoed reparateur in Utrecht? Dan ben je bij Diels aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar vind je ons in de stad Utrecht en omstreken als specialist in witgoed. Je kunt bij ons terecht voor witgoedreparatie aan huis van alle elektronica. Denk aan wasmachines, koelkasten, televisies, ovens, vaatwassers en nog veel meer. Naast reparatie zijn we gespecialiseerd in verkoop van nieuw witgoed. Laat je adviseren. Onze witgoed reparatie service kenmerkt zich door: Goed geschoolde en ervaren monteurs, die niet alleen je wasmachine, vaatwasser, droger, of koelkast repareren, maar ook kunnen zorgen voor de installatie van inbouwapparatuur. Onze reparatieservice kan je ook adviseren over de aanschaf van een nieuwe vaatwasser en uiteraard ook zorgen voor de bezorging en de installatie van je vaatwasser. We repareren alle bekende merken; Siemens, Whirlpool, Miele, Pelgrim, Indesit, Zanussi, Atag, AEG, electrolux,Bauknecht, Bosch, Etna,Smeg.boretti,inventum,constrocta Liebherr.enz. Diagnose en voorrijden €59 inclusief (15 min uur arbeid) straal van 25 KM

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Reparatie werd snel uitgevoerd. Bij het terugplaatsen van de droger is de monteur vergeten de afvoerslang van het condenswater in de afvoer te plaatsen waardoor er een lekkage ontstond. Mijn vrouw was alleen thuis en kon dit niet zelf oplossen. De monteur weigerde terug te komen om dit op te lossen, wat bij mijn vrouw kwaad bloed zette. Uiteindelijk hebben we het zelf moeten oplossen.
 • OK installatie
  OK installatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Elektricien in Utrecht

  Ik heb mijn bedrijf OK Installatie in 2019 opgericht. Ik heb de nodige papieren en de bijbehorende certificaten op gebied van elektro. Tevens ben ik 15 jaar in dienst geweest bij diverse professionele elektrobedrijven. Nu run ik met veel plezier mijn eigen elektro bedrijf OK Installatie. Mijn specialisaties: Het aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, Krachtgroepen aanleggen, Laadpalen monteren, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Er word altijd met een totaalprijs inclusief materiaal en arbeid gewerkt zodat u van te voren op de hoogte bent van de kosten. Groepenkast: De groepenkast is het hart van uw E-installatie. Wilt u de groepenkast vervangen, ontbreekt er nog een aardlekschakelaar in of wilt u meer elektrische groepen toevoegen aan de bestaande installatie? Ik adviseer u hier graag in en lever gecertificeerd vakwerk om de uitbreiding of aanpassing in uw groepenkast te realiseren. Mvg, Osman Cakmak OK Installatie

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  De installatie kon snel worden uitgevoerd en hij was binnen een uur klaar. Hij had meetapparatuur om de spanning te meten en hij controleerde de bedrading, die onder de grond liepen. De luik van de kruipruimte was dichtbij de bedrading. Hij is een goede vakman en ging veilig te werk. Hij kon mij uitleggen wat er aan de hand was en vertelde wat hij ging doen. Ik vroeg zelfs nog aan hem waar de "grijze bedrading" voor diende en hij legde mij uit dat het voor een meerdere groep draad is. Ik heb veel opzocht op YouTube, maar de grijze elektra kabel kwam nog niet voor in de video's die ik had opgezocht. Ik ben blij met de uitgevoerde klein elektra klus. Mijn elektra opdracht was alleen het aansluiten van de bedrading van een wisselschakelaar en stekkerdoos. En dat heeft hij goed aangesloten. De afwerking en ophangen heb ik zelf uitgevoerd.
 • Maatwerk Elektra
  Maatwerk Elektra
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews
  Elektricien in Utrecht

  Elektricien in Utrecht en omgeving nodig? Bijvoorbeeld wanneer de stroom is uitgevallen of heeft u storing in uw woning of bedrijfspand. Maatwerk Elektra uw betrouwbare en GECERTIFICEERDE elektro partner. Wij schieten u snel en vakkundig te hulp. Maatwerk Elektra helpt met onder andere: het aanleggen van groepen, het aanleggen en of verbeteren van het inpandig elektriciteitsnetwerk en of het vakkundig verhelpen van stroomstoringen. Heeft u stroom storing en heeft u met spoed een elektricien nodig? We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Onze werkzaamheden: *laadpaal aanleggen, *Storingzoeken, *Kookplaat aansluiten, *Elektraleiding aanleggen, *Kookgroep aanleggen, *Aardlekschakelaar installeren/ vervangen, *Tuinelektra aanleggen. *Schakelmateriaal verplaatsen, *Groepenkast vervangen of uitbreiden, *Groepenkast voorbereiden voor een 3 fasen aansluiting. Met vriendelijke groet Maatwerk Elektra uw betrouwbare elektricien.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Mooi en netjes gewerkt! Meegedacht in oplossingen en leverde netjes op. Aanrader!
 • MoNect
  MoNect
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Elektricien in Utrecht

  MoNeCt’s motto is simpel, de klant bedienen zoals jij zelf ook bediend wilt worden. Geen praatjes maar alle eerlijkheid en duidelijkheid zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Ben een jong en gedreven ondernemer die bouwkundig is afgestudeerd, ervaring op jonge leeftijd heb opgedaan in de aannemerswereld/woningbouw/ en diverse detacheringsbureaus. Daarnaast beschik ik ook over voldoende ervaringen binnen de elektrische installaties en op het gebiedt van domotica. MoNeCT is de specialist op het gebiedt van Timmerzaamheden/elektra/gas en domotica. Gecertificeerd monteur voorzien van de volgende documenten, Bouwkundige diploma Bei (elektra) Viag (Aardgas) Bhv Nen3140 Hfc Coax Vca Vol Om het optimaal resultaat te behalen maak ik gebruik van materiaal die over A-kwaliteit beschikt, daarnaast beschik ik over professioneel en gecertificeerd gereedschap die jaarlijks wordt gekeurd. Uiteraard zijn alle documenten op aanvraag aanwezig. Mocht ik uw interesse hebben gewekt, aarzel dan niet en neem contact met mij op. Met vriendelijk groet, MoNeCt

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle en goede service. De klus is snel en goed uitgevoerd en hij heeft zelfs nog de andere aansluitingen van de wasmachine gecheckt. Heel erg tevreden!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Utrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1439 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Utrecht

Populaire diensten

Andere vakmensen in Utrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt