Elektriciens in IJsselstein

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in IJsselstein. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in IJsselstein

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in IJsselstein

 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 555149 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. -Zonnepanelen aanleggen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer netjes en vakkundig onze klus uitgevoerd. Zeker aan te bevelen voor anderen!
  Kom in contact
 • Enego
  Enego
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Enego KvK-nummer 92174086 Ruim twintig jaar ervaring Wij voeren dagelijks elektrische werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het repareren en/of moderniseren van de elektrische installaties in uw woning. Het uitvoeren van kleine en grote complexe elektriciteitswerken. Wij werken vakkundig en volgens de geldende normen op het gebied van elektrische apparatuur. Bij grotere klussen en/of complexere werken komen wij altijd vooraf langs om de situatie te beoordelen en op basis daarvan een goede offerte uit te brengen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op via Werkspot Garantie geven ja Risicoverzekering ja Bezoek om de situatie te beoordelen Ja Rekeningen ja Gediplomeerde elektricien ja Redelijke prijzen ja Wij spreken 3 talen - Nederlands. Engels . Arabisch

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Goeie ervaring. Vriendelijk, punctueel en hebben alles naar tevredenheid opgeleverd.
  Kom in contact
 • ENtechniek
  ENtechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  ENtechniek specialist in elektrotechnische installaties Groepen kast vervangen extra groep aanleggen licht en schakelaar plaatsen kookplaat aansluiten etc. 15 haar ervaring in elektrotechniek.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Keurig verholpen, prettige communicatie. Aanrader!
  Kom in contact
 • MoNect
  MoNect
  Beoordeling: 4.9 van 54.95158 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  MoNeCt’s motto is simpel, de klant bedienen zoals jij zelf ook bediend wilt worden. Geen praatjes maar alle eerlijkheid en duidelijkheid zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Ben een jong en gedreven ondernemer die bouwkundig is afgestudeerd, ervaring op jonge leeftijd heb opgedaan in de aannemerswereld/woningbouw/ en diverse detacheringsbureaus. Daarnaast beschik ik ook over voldoende ervaringen binnen de elektrische installaties en op het gebiedt van domotica. MoNeCT is de specialist op het gebiedt van Timmerzaamheden/elektra/gas en domotica. Gecertificeerd monteur voorzien van de volgende documenten, Bouwkundige diploma Bei (elektra) Viag (Aardgas) Bhv Nen3140 Hfc Coax Vca Vol Om het optimaal resultaat te behalen maak ik gebruik van materiaal die over A-kwaliteit beschikt, daarnaast beschik ik over professioneel en gecertificeerd gereedschap die jaarlijks wordt gekeurd. Uiteraard zijn alle documenten op aanvraag aanwezig. Mocht ik uw interesse hebben gewekt, aarzel dan niet en neem contact met mij op. Met vriendelijk groet, MoNeCt

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  MoNect levert fantastisch werk! Er moest bij ons thuis een groep erbij gezet worden voor de wasmachine en droger hij was in een paar uurtjes klaar. Daarbij werkt hij ook nog is netjes en had hij nog een extra schakelaar geplaatst. Zeker aan te raden! Wij hebben onze vaste elektricien gevonden!
  Kom in contact
 • i-Lizard
  i-Lizard
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Mijn naam is Bart Vermeulen. Met MTS/HTS-Diploma op zak, en veel praktijkervaring, houd ik me bezig met het uitvoeren van (elektrotechnische) installatie-werkzaamheden. Denk hierbij aan uitbreiding of vervanging van een groepenkast, het bijplaatsen van een inductiegroep of de volledige vervanging van de elektrische installatie in huis. Of het "simpelweg" bijplaatsen van stopcontacten, schakelaars of lichtpunten. Naast elektrotechnische installatie werkzaamheden, voer ik ook loodgieters-werkzaamheden uit in keuken en badkamer.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Wat een vakman!😀 Heldere communicatie, doet wat hij zegt, zegt wat hij doet. Bij hem is je klus in uitstekende hand. Een aanrader 👍😀
  Kom in contact
 • Start Witgoed Services
  Start Witgoed Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Heb je een Witgoed monteur nodig in IJsselstein of omgeving? Start Witgoed Services kan je helpen met alle klussen die een Witgoed monteur voor je kan uitvoeren, zoals Reparatie witgoed en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Hij deed zijn werk super snel en heel goed.
  Kom in contact
 • Baba elektro
  Baba elektro
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Ik ben met meer dan 15 jaar ervaring in de bouw- en industrie-elektriciteit. Door de jaren heen heb ik aanzienlijke technische kennis en ervaring opgedaan op verschillende gebieden van elektriciteit, waaronder de installatie, reparatie en het onderhoud van elektrische systemen in gebouwen en bedrijven. Mijn opvallende kenmerken zijn onder werkethiek, teamwerk, verantwoordelijkheidsgevoel en de capaciteit om technische problemen in kritieke situaties op te lossen. Daarnaast zorg ik er altijd voor dat ik volledig op de hoogte ben van de veiligheidsnormen en -voorschriften, om zo een veilige en ongevalvrije werkomgeving te garanderen Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring en vaardigheden een waardevolle bijdrage kan leveren aan de doelen en projecten van uw klussen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Komt op tijd en prima werk afgeleverd.
  Kom in contact
 • A+ Elektrotechniek
  A+ Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Utrecht en omstreken om stroomstoringen of kortsluitingen op te lossen? Wil je een nieuwe groepenkast laten installeren of je huidige systeem uitbreiden? Misschien is het tijd voor een volledige elektrische renovatie van je huis? Bij A+ Elektrotechniek ben je aan het juiste adres. We zijn toegewijd aan eerlijkheid, betrouwbaarheid en tevredenheid bij elke klus die we uitvoeren. Met onze aandacht voor detail en focus op kwaliteit lossen we jouw elektrische problemen snel en professioneel op, van het installeren van stopcontacten en lichtpunten tot complete elektrotechnische vernieuwingen. Wat ons onderscheidt: - Flexibiliteit en meedenken - Geen voorrijkosten binnen een straal van 30 km - Meer dan 25 jaar ervaring in Hoog Catharijne en omgeving - Erkend en gecertificeerd installateur - Wij gaan pas wag als je tevreden bent Bel A+ Elektrotechniek en laat ons jouw klus klaren!

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Mijn ervaring was zeer positief. De communicatie was goed, er werd goed met je meegedacht en kleine veranderingen in het plan werden goed opgepakt. Wij hebben de volledige electra van het huis vervangen en de heren hebben 3 cat6 kabels getrokken en krachtstroom aangelegd in de keuken. Verder zijn alle lampen nu slim gemaakt. Alles is netjes gedaan en klaargemaakt voor verdere verbouwingen.
  Kom in contact
 • elektroalert
  elektroalert
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in IJsselstein

  27/7 beschikbaar 0️⃣6️⃣1️⃣9️⃣3️⃣1️⃣1️⃣3️⃣7️⃣6️⃣ Groepen kasten repareren/ vervangen Extra groep aanberegenen ten behoeften van per-ilex. Lichtpunten , stopcontacten,schakelaars verpatsen vervangen . Led verlichting Tuinverlichting

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De klus is netjes gedaan!
  Kom in contact
 • Hasan Onderhoud en Klussenbedrijf
  Hasan Onderhoud en Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Ervaren elektrician en klusser.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Top
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in IJsselstein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 2702 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in IJsselstein

Populaire diensten

Andere vakmensen in IJsselstein

Vind vakmensen bij jou in de buurt