Vind elektriciens in IJsselstein

Op zoek naar elektriciens in IJsselstein? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in IJsselstein

 • Duran ElektroTechnischBedrijf
  Duran ElektroTechnischBedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95476 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Duran ElektroTechnischBedrijf is een landelijk SEI erkend installateur. Wij zijn gediplomeerde ervaren monteurs, gevestigd in Utrecht. We zijn meer dan 15 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, woningen, kantoren enz.. U krijgt 10 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wij voeren alle werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran ElektroTechniscBedrijf op de eerste plaats. WAT WIJ DOEN ONDER ANDERE Wij verzorgen elektrotechnische installaties van nieuwbouw en renovaties. Voor al uw elektro werkzaamheden in uw huis of in uw bedrijf kunt u terecht bij Duran ETB. Heeft u vragen over uw elektra installatie? Moet uw elektra in uw keuken of in uw huis uitgebreid worden? Moet uw oude groepenkast vervangen worden? Wilt u een vrijblijvend offerte op maat? Wij komen graag bij u langs om alles met u te bespreken en geven graag advies wat er mogelijk is. Wat wij doen: -keuren elektrische installaties - groepenkasten / stoppenkast vervangen - storing zoeken / alle stroomstoringen - stopcontacten plaatsen en verplaatsen / verleggen - volledige elektra vervangen / vernieuwen - data utp kabels trekken(cat 5 en cat 6) - aardpen slaan - intercom installaties -coax / televisie kabel trekken -rookmelder plaatsen / aanbrengen -dubbele stopcontact in meterkast plaatsen / aanleggen -Oude draden van een huis vernieuwen / vervangen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Groepenkast / stoppenkast uitbreiden -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder voor wasmachine en wasdroger -inductie kookplaat aansluiten Voor meer informatie kunt u met Duran ETB contact opnemen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goed en vlot opgelost.
 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55585 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. -Zonnepanelen aanleggen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Heel netjes vooraf contact gehad en datum afgesproken, maar toen ik vroeg of het toch niet iets eerder kon was Hawi super flexibel, nogmaals dank daarvoor! De werkzaamheden zijn voor aanvang netjes doorgelopen en er is echt vakkundig werk geleverd. Yaman kwam ook met tips waar ik zelf niet aan had gedacht, echt ontzettend fijn. Heb mijn vaste adres voor elektra wel gevonden en dat meen ik ook echt, nogmaals dank voor het geleverde werk!
 • ADRO Techniek
  ADRO Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  0

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  mohammed is er op de tijd die hij zegt hij is een ontzettend aardige vakkundige man en doet zijn werk na afspraak met het overeengekomen bedrag naar aanleiding van de werkzaamheden deze besproken zijn(demonteren van 3 lampen en monteren plafondlamp ben heel blij met deze vakman.hij weet waar hij het over heeft hij adviseert ook bij (electrice) andere vragen mits nodig) is open en eerlijk echt inhuren ben heel blij met deze vakman(op electra gebied)
 • MoNect
  MoNect
  Beoordeling: 4.9 van 54.95130 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  MoNeCt’s motto is simpel, de klant bedienen zoals jij zelf ook bediend wilt worden. Geen praatjes maar alle eerlijkheid en duidelijkheid zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Ben een jong en gedreven ondernemer die bouwkundig is afgestudeerd, ervaring op jonge leeftijd heb opgedaan in de aannemerswereld/woningbouw/ en diverse detacheringsbureaus. Daarnaast beschik ik ook over voldoende ervaringen binnen de elektrische installaties en op het gebiedt van domotica. MoNeCT is de specialist op het gebiedt van Timmerzaamheden/elektra/gas en domotica. Gecertificeerd monteur voorzien van de volgende documenten, Bouwkundige diploma Bei (elektra) Viag (Aardgas) Bhv Nen3140 Hfc Coax Vca Vol Om het optimaal resultaat te behalen maak ik gebruik van materiaal die over A-kwaliteit beschikt, daarnaast beschik ik over professioneel en gecertificeerd gereedschap die jaarlijks wordt gekeurd. Uiteraard zijn alle documenten op aanvraag aanwezig. Mocht ik uw interesse hebben gewekt, aarzel dan niet en neem contact met mij op. Met vriendelijk groet, MoNeCt

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Super aardige vent die snel tijd maakte. Duidelijke en heldere communicatie en klus goed uitgevoerd! We onthouden dit bedrijf.
 • Botech Bouw
  Botech Bouw
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Beste Consument, Op werkspot bied ik mijn diensten aan als ventilatie specialist! Het vervangen en reinigen van ventilatie systemen WTW systemen ect.ect. Ook voor het installeren van afzuig kappen en kanalen plaatsen kunt u mij inhuren.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Snel, vakkundig en goede prijs: top geregeld.
 • M.911.A
  M.911.A
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  kan je helpen met je Elektricien klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Reparatie witgoed, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle service! En voor een goede prijs!
 • Hasan Onderhoud en Klussenbedrijf
  Hasan Onderhoud en Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Ervaren elektrician en klusser.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Top
 • Power Up Installatie
  Power Up Installatie
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Power Up Installatie kan je helpen met je Elektricien klus in Nieuwegein en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Power Up Installatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Joost is een gedegen vakman die een duidelijke offerte opgesteld heeft en zijn afspraken nakomt. Hij werkt op een kalme manier wat vertrouwen gaf aan mij. Hij denkt mee met wat mogelijk en wenselijk is. Naast het plaatsen van een nieuwe groepenkast, heeft hij nieuwe inbouwdozen geplaatst en leidingen ingefreesd. De prijzen die hij hiervoor gerekend heeft, zijn netjes. Op de laatste dag had ik nog wat extra punten en die heeft hij ook opgepakt zonder te wijzen op de originele opdracht. Al met al ben ik erg tevreden en kan ik hem alleen maar van harte aanbevelen.
 • Jack Jukebox
  Jack Jukebox
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Jack Jukebox (Michiel) heeft jaren ervaring in het monteren van diverse verlichting, hanglampen, rail verlichting, wandlampen, etc... Verlichting van verschillende designers en of fabrikanten, denk bijvoorbeeld aan armaturen van Flos, Foscarini, Lucide, maar ook rails of track verlichting van bijvoorbeeld Wever en Ducre. Ook vintage verlichting of een Ikea lamp wordt met liefde opgehangen en aangesloten.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Jack werkte zorgvuldig en was betrouwbaar in zijn afspraken.
 • Mahdi
  Mahdi
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Elektricien in IJsselstein

  Ik ben van mezelf een harde werker , en ben ik meer dan 7 jaren bezig met woningbouw en utiliteit werkzaamheden. Ben ik Zaterdag en Zondag beschikbaar en ook na 5:00 pm om werkdagen .

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Snelle en duidelijke communicatie

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in IJsselstein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1472 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in IJsselstein

Populaire diensten

Andere vakmensen in IJsselstein

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt