Vind elektriciens in Maarssen

Op zoek naar elektriciens in Maarssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Maarssen

 • van Bruchem Elektrotechniek

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Van Bruchem Elektrotechniek Wij hebben de juiste diploma's en ervaringen voor (bijna) alle elektrotechnische klussen. Via "Van Bruchem Elektrotechniek" doen wij verschillende werkzaamheden, maar zijn voornamelijk gericht op klussen binnen de meterkast. Veiligheid staat bij ons voorop, voor de werknemers, maar ook voor de klant. U kunt altijd contact met ons opnemen en heeft standaard 1 jaar garantie. Alleen klussen in provincie Utrecht Hopelijk tot snel!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Meterkast was binnen een week vervangen. Goede communicatie met Nick en hij levert goed werk.
 • AFL electro-techniek

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65189 reviews

  Na jaren lang voor een baas gewerkt te hebben ben ik op 1 januari 2009 voor mijzelf begonnen. Ik ben een electricien met ruim 24 jaar ervaring en werk nog elke dag met heel veel plezier. U kunt bij mij terecht voor: data-netwerk cai/tv aansluitingen groepenkasten groot en klein uitbereiding en renovatie van elektrische installaties van woningen uitbereiding en verplaatsen van elektrische installaties van keukens

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Het is al weer even geleden, maar deze heer heeft prima werk afgeleverd.
 • ENtechniek

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews

  ENtechniek specialist in elektrotechnische installaties Groepen kast vervangen extra groep aanleggen licht en schakelaar plaatsen kookplaat aansluiten etc. 15 haar ervaring in elektrotechniek.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Vriendelijk, flexibel, meedenkend en keurig gewerkt.
 • Daalhuisen Elektrotechniek

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Daalhuisen Elektrotechniek is werkzaam in de regio Utrecht. Werkzaamheden: aanleg elektriciteit, o.a. uitbreiden groepen, vervangen groepenkast (ver)plaatsen stopcontacten en schakelaars. Ook het plaatsen van netwerkaansluiting en camerasystemen en domotica. Sinds 1995 werkzaam in de elektrotechnische branche en data en telecom installaties. Opleidingen o.a. VBO- E, MCI, TSI en CCNA Er wordt alleen met A merken gewerkt, omdat veiligheid boven aan het lijstje staat! Mijn motto: goed luisteren naar je klant wat de wensen zijn!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Zeer professioneel, meedenkend en betrokken. Oplossingsgericht en toekomstgericht. Precies wat ik voor mijn afwijkende opdracht nodig had om binnen afzienbare tijd geheel van het gas af te komen. Ik beveel van ook van harte Marc aan.
 • Duran ElektroTechnischBedrijf

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 4.8 van 54.85389 reviews

  Duran ElektroTechnischBedrijf is een landelijk SEI erkend installateur. Wij zijn gediplomeerde ervaren monteurs, gevestigd in Utrecht. We zijn meer dan 15 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, woningen, kantoren enz.. U krijgt 5 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wij voeren alle werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran ElektroTechniscBedrijf op de eerste plaats. WAT WIJ DOEN ONDER ANDERE Wij verzorgen elektrotechnische installaties van nieuwbouw en renovaties. Voor al uw elektro werkzaamheden in uw huis of in uw bedrijf kunt u terecht bij Duran ETB. Heeft u vragen over uw elektra installatie? Moet uw elektra in uw keuken of in uw huis uitgebreid worden? Moet uw oude groepenkast vervangen worden? Wilt u een vrijblijvend offerte op maat? Wij komen graag bij u langs om alles met u te bespreken en geven graag advies wat er mogelijk is. Wat wij doen: -keuren elektrische installaties - groepenkasten / stoppenkast vervangen - storing zoeken / alle stroomstoringen - stopcontacten plaatsen en verplaatsen / verleggen - volledige elektra vervangen / vernieuwen - data utp kabels trekken(cat 5 en cat 6) - aardpen slaan - intercom installaties -coax / televisie kabel trekken -rookmelder plaatsen / aanbrengen -dubbele stopcontact in meterkast plaatsen / aanleggen -Oude draden van een huis vernieuwen / vervangen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Groepenkast / stoppenkast uitbreiden -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder voor wasmachine en wasdroger -inductie kookplaat aansluiten Voor meer informatie kunt u met Duran ETB contact opnemen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Geheel volgens afspraak (planning en offerte) en keurig uitgevoerd. Prima!
 • Ibratech

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews

  Mijn naam is Brahim, eigenaar van Ibratech. Met meer dan 14 jaar ervaring ben ik sinds juli 2017 voor mij zelf begonnen. Werkzaam in de omgeving van Utrecht (40-50 KM).

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Aardige vent en harde werker. Lampen hangen allemaal top. De kabel gootjes hadden van mij nog ietsje netter gemogen, afsluitstukjes erop. Maar verder helemaal prima.
 • Maatwerk Elektra

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews

  Elektricien in Utrecht en omgeving nodig? Bijvoorbeeld wanneer de stroom is uitgevallen of heeft u storing in uw woning of bedrijfspand. Maatwerk Elektra uw betrouwbare en GECERTIFICEERDE elektro partner. Wij schieten u snel en vakkundig te hulp. Maatwerk Elektra helpt met onder andere: het aanleggen van groepen, het aanleggen en of verbeteren van het inpandig elektriciteitsnetwerk en of het vakkundig verhelpen van stroomstoringen. Heeft u stroom storing en heeft u met spoed een elektricien nodig? We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Onze werkzaamheden: *Kookplaat aansluiten, *Elektraleiding aanleggen, *Kookgroep aanleggen, *Aardlekschakelaar installeren/ vervangen, *Tuinelektra aanleggen. *Schakelmateriaal verplaatsen, *Groepenkast vervangen of uitbreiden, *Groepenkast voorbereiden voor een 3 fasen aansluiting. Met vriendelijke groet Maatwerk Elektra uw betrouwbare elektricien.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Werk was netjes uitgevoerd. Van te voren was er gekeken en goed meegedacht wat er nodig was op basis waarvan de offerte was uitgebracht. De werkzaamheden waren vervolgens conform offerte uitgevoerd.
 • Multi Service DS

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7598 reviews

  Multiservice DS is een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf specifiek gericht op (DS-) Elektrotechniek en (DS-) Keukenvoorbereiding. Met ruim 18 jaar ervaring en uitstekende klantbeoordelingen zorgen wij er voor dat ook uw klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Darren heeft de meterkast vervangen en een laadpaal aangesloten. Hij heeft dit naar volle tevredenheid en volgens afspraak uitgevoerd. Reageerde en kwam snel langs om de klus op te nemen en advies te geven. Hij communiceert goed, werkt hard en ruimt na afloop ook netjes op.
 • By Elektra

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Bent u opzoek naar een ervaren en betrouwbare elektromonteur, dan bent u bij By Elektra aan het juiste adres. Ik werk volgens de geldende normen en ga pas weg als het werk naar tevredenheid van de klant is afgerond. U kunt bij ons terecht voor al uw elektra klussen, van het plaatsen of uitbreiden van uw groepenkast tot het plaatsen van een oplaadpunt voor uw elektrische auto. Ik heb ruim 13 jaar ervaring in elektra werkzaamheden en ben compleet gecertificeerd. Ik werk volgens de normen, en leveren altijd werk af volgens de norm Nen1010.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Vooraf duidelijke afspraken gemaakt en tijdens het werkt denkt hij goed mee. Ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk.
 • Natuurlijk Zonnepanelen

  Elektricien in Maarssen

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Ik ben eigenaar van Natuurlijk Zonnepanelen: we installeren zonnepanelen in Utrecht en directe omgeving (Vleuten, Nieuwegein, Driebergen). We zijn onder andere gecertificeerd door SolarEdge en het Passive House Institute. Bij grotere klussen werken we met collega bedrijven uit de regio. Op ons werk zit twee jaar installatie garantie. De productgarantie hangt af van de gekozen producten en ligt tussen de 5 en 25 jaar.

  Laatste review:

  Zonnepanelen installeren of vervangen -

  Vriendelijke mensen met ,volgens mij, verstand van zaken. willen ook echt dat het goed voor elkaar komt qua elektrisch aansluiting en ,zeker niet onbelangrijk, ze houden zich ook aan de Arbo regels. Dus niet zomaar het dak op maar gebruik maken van een dakrand beveiliging en dergelijke. Moet nog een klein dingetje gebeuren maar dat probleem ligt meer bij de Solar Edge omvormers als bij Pieter.

Populaire lokale elektriciens in Maarssen

Andere vakmensen in Maarssen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur