Vind dakdekkers in Maarssen

Of je nu in Maarssen woont, Breukelen, Nigtevecht of Loenersloot, je woont er mooi centraal tussen Utrecht en Amsterdam in, en toch heerlijk in het groen. Een heerlijke plek, waar je natuurlijk met plezier wilt blijven wonen. Onderhoud aan je woning is daarvoor noodzakelijk. Vergeet daarbij ook je dak niet. Een dakdekker uit Maarssen kan je helpen bij preventief onderhoud of het verhelpen van een probleem aan je dak.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Maarssen

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.5 van 54.55138 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Als je een goede dakdekker zoekt, zoek niet verder. Mert en zijn mannen werken hard en leveren goed werk af. Heldere communicatie. Snelle reactie op de opdracht. Een aanrader.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75103 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed vakwerk geleverd! Ben erg blij met het resultaat. Erg vriendelijke mannen die goed meedenken en helder communiceren!
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Super! Heel netjes schoongemaakt. En ook alles netjes achter gelaten.
 • BeNeLux dakonderhoud
  BeNeLux dakonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakdekker? Zoek niet verder! Ik bied hoogwaardige diensten tegen een redelijke prijs en ik ben toegewijd aan het leveren van uitstekende resultaten. Ik ben trots op mijn professionele aanpak en ik streef er altijd naar om aan de behoeften van de klant te voldoen. Neem vandaag nog contact met me op om te zien hoe ik je kan helpen met je dakproject!

  Laatste review:
  Hele nette prijs, komt afspraken na en levert erg goed werk! Zeker een aanrader.
 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75104 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goede communicatie met Joey. Op de afgesproken datum het werk uitgevoerd. Er is 5 jaar garantie op het uitgevoerde werk geleverd.
 • Op maat
  Op maat
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  Allround timmerman met werkplaats. Voor alle voorkomende klussen zoals: kozijnen, deuren, renovatie, verbouw, dakkapellen en badkamers maak ik vrijblijvend een offerte. Ook relaties met loodgieter, schilder en stucadoor zijn aanwezig zodat een klus niet over meerdere schijven hoeft te gaan.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Vanaf 1e contact tot het uitbrengen van de offerte en het uitvoeren van de opdracht verliep op een prettige en professionele wijze. De reparatie is naar volle tevredenheid, deskundig uitgevoerd. Ik kan Hessel van der Maat zonder voorbehoud aanbevelen.
 • OK Timmerbedrijf
  OK Timmerbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  OK Timmerbedrijf kan je helpen met je Kleine en grote klussen, Cinewall, koofjes met spot leds, dakwerkzaamheden, plafonden, wanden opbouwen, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen en noem het maar op. Neem direct contact op met OK Timmerbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Voor meer info check ons op insta, Oktimmerbedrijf

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  Door zijn werkervaring in dienst een bouwbedrijf met zeer uiteenlopend werk, kon hij zonder veel hulpmiddelen en inzicht in en inschatting van de situatie de heel moeilijke klus in korte tijd uitvoeren. Niets dan lof voor dit bedrijf.
 • Villabies Klussenbedrijf
  Villabies Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55111 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  Mijn naam is Ronald van der Biezen en ik ben gespecialiseerd in dak, lood, koper, zink, badkamers, cv, rioleringen, wc, elektra en diverse kleine verbouwingen. Hier heb ik al 20 jaar ervaring mee. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snelle en nette offerte. Communicatie is goed en Villabies heeft goed werk afgeleverd. Zeer tevreden.
 • onderhoudsbedrijf m.schriek
  onderhoudsbedrijf m.schriek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  wij zijn arend en Mercedes,ik Mercedes doe de administratie,planning,en heb kontakt met de klanten.mijn man doet het werk,hij doet het renoveren van pannen daken,en ook nieuwbouw,al 35 jaar met heel veel plezier.sinds dit jaar hebben wij ook een paar daken in spanje gerenoveerd.wij zijn ook gespecialiseerd in het leggen van groene daken.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel, goed overleg mogelijk. Denkt mee
 • Reem dakbedekkingen
  Reem dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Dakdekker in Maarssen

  Allround dakdekker Mijn naam is Tim Wolfs en ben kort geleden gestart met mijn eigen dakdekkersbedrijf. Dit is gevestigd in Utrecht, maar mijn werkgebied is door heel Nederland. Op 16 jarige leeftijd, onderhand 20 jaar geleden ben ik begonnen bij een loodgietersbedrijf waar ik de basis van het vak meegekregen. Daarna heb ik overal waar ik werkte iets geleerd en ben ik me gaan specialiseren in daken, lood en zinkwerk. Ik ben in het bezit van een vakdiploma en heb diverse veiligheids certificaten. Ik heb onder andere de VCA Vol en brandveilig werken. Mijn bedrijf is goed verzekerd met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering inclusief het werken met open vuur. Zo komen we nooit voor vervelende verrassingen te staan. Mijn werkzaamheden zijn het reinigen, inspecteren, renoveren of vervangen van platte en hellende daken. Hiervoor gebruik voornamelijk bitumen en epdm. Ook het werken met lood en zink vallen onder mijn werkzaamheden. Dakgoten, regenpijpen of een schoorsteen in het lood zetten, alles op en naast het dak valt onder mijn specialisatie. U kunt mij het beste direct benaderen via mijn website die net zo heet als hier mijn profiel naam.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Bij begin vd klus ontstond een enorme lekkage. Het dak zelf lijkt later goed hersteld te zijn. Over (het contact voor) de afwikkeling (verzekering, herstel voegwerk losgekomen stenen, ophalen gasfles) zijn wij niet tevreden.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Maarssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1052 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Maarssen

Wat kost een dakdekkersbedrijf uit Maarssen gemiddeld?

Moet je een dakrenovatie laten uitvoeren aan jouw woning in Maarssen? Dan ben je vast benieuwd wat de kosten zijn. Helaas is het antwoord daarop niet eenvoudig. Dit is namelijk sterk afhankelijk van de klus, de dakbedekking die op je dak ligt en de stand van je dak. Om je een idee te geven, hebben we van een paar veelvoorkomende klussen de prijs voor je neergezet. Benieuwd wat andere klussen kosten die een dakdekker uit Maarssen voor je kan uitvoeren? Neem dan een kijkje op de themapagina.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Kosten besparen op een dakdekker uit Maarssen

Het onderhoud aan je dak zijn niet de leukste uitgaven om te doen. Je besteedt dat geld vast en zeker liever aan een etentje of een weekendje weg. Niet gek dat je dan zoekt naar manieren om geld te besparen op de klus. Zelf de ladder pakken en het dak opgaan, is niet voor iedereen weggelegd. Geen last van hoogtevrees? Ook dan is het niet verstandig om de klus zelf uit te voeren als je hier geen ervaring mee hebt. Het laatste wat je wilt, is een lekkend dak, omdat je ergens iets niet helemaal goed hebt gedaan. Om toch kosten te besparen, kun je kijken of je in aanmerking komt voor een subsidie. Ga je je dak ook isoleren, dan kan het zijn dat de overheid je tegemoetkomt in de kosten. Dat kan je al snel een hoop geld besparen!

De beste dakdekkers uit Maarssen vind je op Werkspot

Wil je een klus laten uitvoeren door een dakdekker uit Maarssen? Grote kans dat de professional eerst een dakinspectie uitvoert aan je woning in Maarssen. Zo krijgt hij of zij een goed beeld van het probleem en hoe dit te verhelpen. Wil jij de hulp van een dakdekker inschakelen? Op Werkspot vind je de beste vakmensen uit jouw regio. Plaats je klus eenvoudig online en kom snel in contact met de beste dakdekkers uit Maarssen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Maarssen

Vind vakmensen bij jou in de buurt