Vind hoveniers in Maarssen

Op zoek naar hoveniers in Maarssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Maarssen

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95716 reviews
  Hovenier in Maarssen

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Alles netjes gedaan volgens afspraak
 • M Bossenbroek Tuinonderhoud
  M Bossenbroek Tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85202 reviews
  Hovenier in Maarssen

  ik werk ruim 14 jaar voor me zelf en doe tuinonderhoud , stobbenfrezen , versnipperen , onkruid borstelen ik heb ook een borstelmachine , , achterstallig tuinonderhoud , Bomen snoeien eventueel met hoogwerker hagen verwijderen en nieuwe haag planten , ik werk al 30 jaar in het groen ik heb dus veel ervaring in het werk ik heb niet een hele lange wachttijd om de klus te komen doen ik heb een borstelmachine voor het onkruid tussen de tegels te verwijderen en een stobbenfrees en een versnipperaar die door een gewone deur past als het een rechte gang en dan door de keuken passen deze erdoor zo is er geen rommel door het huis te slepen en ook geen krassen door takken die je door het huis moet sjouwen misschien wild u de snippers wel gebruiken in de tuin ik werk met een big bag waar ik het snoeiafval mee weg haal zo blijft er geen smerige sleepsporen achter Ik snoei of rooi bomen met een boomklimmer eventueel met hoogwerker geen gehaast of slordig afraggen mooie snoeiwonden P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus zo kunnen we ook een prijs doorgeven of een goed advies geven van de klus hoe het beste het gedaan kan worden Als ik een prijs doorgeef en vind u het te duur of niet geïnteresseerd reageer niet in verband met advertentie kosten die we moeten betalen die van 5 euro tot wel 32 euro kosten Ook niet alleen een zonder tekst laat weten als u echt interesse heeft Ik hoop dat u er begrip voor heeft Liefst eerst via WhatsApp communiceren en na de eerste WhatsApp bel ik u graag terug voor vragen als u die heeft

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super werk geleverd door Martijn! Denkt mee en niks is teveel. Ook goede tips gekregen. Aanrader!!
 • Van 't Land Bestrating & Onderhoud
  Van 't Land Bestrating & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Maarssen

  Mijn naam is Daniël Jansen van ‘t land, ik heb een eigen bedrijf genaamd Van ‘t land bestrating en onderhoud. Voor het bestraten, leeghalen van tuinen, tegels eruit halen, bomen snoeien en afvoeren. In de regio Utrecht e.o.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel, vriendelijk en behulpzaam. Echte doorpakker. Ben supertevreden!
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.4 van 54.45160 reviews
  Hovenier in Maarssen

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mijn tuin is nog niet klaar want Roel is in het ziekenhuis terecht gekomen.Zijn werk is prima alleen nog niet klaar
 • Boomverzorging Midden Nederland
  Boomverzorging Midden Nederland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Hovenier in Maarssen

  Ik geniet van mijn werk en tevreden klanten.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Goed contact en het werk is goed uitgevoerd.
 • CAM Klusbedrijf
  CAM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Hovenier in Maarssen

  CAM Klusbedrijf. heeft ervaring met sloopwerkzaamheden , behang verwijderen, tuinen onkruid vrijmaken. Lampen ophangen tuinen leeg halen. Inboedel leeg halen schoonmaken. Diverse werkzaamheden in en rond het huis. Pas nog meerdere plafonds en muren gesloopt en behang verwijderd in het hele huis van een klant,boomstronken / tegels tuin verwijderd Schuren leeg halen. Ben in het bezit van een VCA. Ben ook in het bezit van eigen gereedschap. CAM Klusbedrijf zet zich geheel in voor u als klant en kijkt graag naar uw wensen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super uitgevoerd!
 • Klusbedrijf rini tel
  Klusbedrijf rini tel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Hovenier in Maarssen

  Veel ervaring met geïsoleerde sandwich platen van 2/4/6/8 dik A of B keuze voor schuur deze platen zijn onderhouds vrij. Van deuren /poorten/schutting/met ijzer frame op elk gewenst afmeting horizontale en verticale pergola/tuinhuis (standaard eigen ontwerp) hout naar keuze .ook bestrating vanaf 20€ per vierkante meter Ook Beitsen/schilderen 25,- p/u komen vrijblijvend langs Mvg tel

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Was op tijd om klus te beoordelen en werkzaamheden voor te stellen. Nog 2 andere bedrijven langs gekomen die met dezelfde oplossing komen tegen het vele bewegen. Goede prijs en snelle beschikbaarheid gaven de doorslag. Schutting staat nu stabiel door plaatsen extra palen in beton. En extra verbinding tussen schutting en schutting deel vd poort. Nu ga ik vanuit dat alles blijft staan en ik planten kan plaatsen. Want het is lente!
 • Wolf sloopwerken
  Wolf sloopwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Maarssen

  Enige jaren ervaring in sloopwerk Kleinschalige sloopwerken , oa keukens, badkamers, schuren en tuinhuisjes en leeghalen van panden en woningen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Peter werkte netjes en ruimde alles prima weer op. Voerde ook nog extra spullen af n.a.v. mijn verzoek. Heel tevreden en meteen afspraak gemaakt voor een andere klus.
 • zwarte zee onderhoud
  zwarte zee onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85111 reviews
  Hovenier in Maarssen

  Ik ben een lange tijd ervaren als hovenier. Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind, en om met goeie mensen in contact te komen, ook om mooie werk te leveren zodat iedere klant tevreden is... Annuleringskosten is 20% van het afgesproken bedrag

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Perfect gewerkt! Komt afspraken na.
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55568 reviews
  Hovenier in Maarssen

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Rico & zijn dochter Xavierrae zijn top! Hele fijne en duidelijke communicatie via de app, reageren heel snel op alles en geven kundige en goeie tips over de tuin. Denken mee en werken hard. En het resultaat is echt heel mooi. Dus meer dan top!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Maarssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1111 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Maarssen

Andere vakmensen in Maarssen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt