Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Woerden

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95783 reviews
  Hovenier in Woerden

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een afspraak maken met Serkan ging snel en hij heeft de klus netjes en naar behoren uitgevoerd. Serkan mag zeker terugkomen!
 • CONTREI omgevingsmanagement
  CONTREI omgevingsmanagement
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Woerden

  Goedendag, mijn naam is Cornel en ben een echt buitenmens en beleef veel plezier in de tuin. Ik ben praktisch en zet dankzij mijn ervaring en kennis een mooi resultaat neer. De afgelopen jaren heb ik als hovenier en tuinontwerper gewerkt. Alle vaardigheden die ik tijdens deze periode heb opgedaan, neem ik graag mee naar uw project!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goede afspraken gemaakt, kwam optijd en heeft de klus snel opgelost.
 • Karel's Klusserij
  Karel's Klusserij
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Hovenier in Woerden

  Karel’s klusserij staat als parttime ondernemer graag voor u klaar. Doordat we niet fulltime hier van afhankelijk zijn. Kunnen we de prijs zeer interessant houden. Bij Karel's klusserij zijn we all-round werkzaam, van laminaat leggen tot isolatie advies en aanbrengen. Van dakpannen vervangen tot storingzoeken in de kabels van de kruipruimte. en uiteraard alles wat er tussenin zit.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en afspraak nagekomen
 • Ruijgrok grond/straat en verhuurbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Hovenier in Woerden
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  No nonsense ! Doen gewoon wat ze beloven...
 • J. Konst Services
  J. Konst Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Hovenier in Woerden

  J. Konst Services is vooral werkzaam in de boomverzorging. Ik ben zelf zzp'er en neem een divers pallet aan klussen aan.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jorian heeft een prima werk geleverd. De Taxus is teruggesnoeid zoals wij dit graag wilden. Na de uitvraag op Werkspot is hij direct langs gekomen om de juiste inschatting te maken en konden we ook snel tot een afspraak en datum komen. De dag zelf verliep ook soepel en keurig gewerkt en opgeruimd.
 • Van Dijk Dienstverlening
  Van Dijk Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Hovenier in Woerden

  allround dienstverlener in de bouw, infra, groen en gww. Wij leveren goed werk voor een messcherpe prijs! Wij zijn volledig VCA gecertificeerd en hebben ervaring in ons vakgebied. Benieuwd of wij voor uw project een mooie prijs kunnen maken? neem dan contact met ons op. Van Dijk Dienstverlening, Woerden Tel. 06_27_38_80_43

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima dienstverlening, snelle reactie en graafwerkzaamheden goed en snel uitgevoerd.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Hovenier in Woerden

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede begeleiding en communicatie. Aanrader!
 • CAM Klusbedrijf
  CAM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Hovenier in Woerden

  CAM Klusbedrijf. heeft ervaring met sloopwerkzaamheden , behang verwijderen, tuinen onkruid vrijmaken. Lampen ophangen tuinen leeg halen. Inboedel leeg halen schoonmaken. Diverse werkzaamheden in en rond het huis. Pas nog meerdere plafonds en muren gesloopt en behang verwijderd in het hele huis van een klant,boomstronken / tegels tuin verwijderd Schuren leeg halen. Ben in het bezit van een VCA. Ben ook in het bezit van eigen gereedschap. CAM Klusbedrijf zet zich geheel in voor u als klant en kijkt graag naar uw wensen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super uitgevoerd!
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75518 reviews
  Hovenier in Woerden

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Aardige en vakkundige mensen. De boom was snel verwijderd en opgeruimd. We zijn zeer tevreden en zullen zeker in de toekomst weer een beroep op ze doen. We zouden deze mensen zeker aanbevelen.
 • Rijfers Buiteninrichting
  Rijfers Buiteninrichting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Woerden

  Rijfers Buiteninrichting is een bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en realiseren van uw tuin, aan de hand van uw wensen. Het bedrijf is 4 jaar actief in het aanleggen van bestrating, beschoeiing, vlonders en houten constructies. Ook kunnen we stukken grond afgraven en/of egaliseren. Bij Rijfers Buiteninrichting staat kwaliteit en communicatie op de 1e plaats. We nemen de tijd om uw wensen door te nemen, en zorgen zo voor het perfecte eindresultaat.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel en fijn contact, hebben alles besproken en uiteindelijk ervoor gekozen de hele tuin aan te laten leggen door Rijfers Buiteninrichting. Kan niet anders zeggen dan vakwerk. Heel blij mee, mocht ik ooit weer een tuin moeten laten doen dan zal ik zeker weer dit bedrijf vragen!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Woerden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1273 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Woerden

Andere vakmensen in Woerden

Vind vakmensen bij jou in de buurt