Vind hoveniers in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar hoveniers in Alphen aan den Rijn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Alphen aan den Rijn

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75479 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Krasi was op korte termijn beschikbaar en heeft netjes en snel gewerkt. Fijne communicatie
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel goed werk geleverd. Aardig en correct, reageert snel. Zeer redelijke prijs. Warm aanbevolen!
 • Jelle helpt
  Jelle helpt
  Beoordeling: 5 van 55560 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Jelle Helpt is er voor het verwijderen van boomstronken en bomen, tuinonderhoud en schoonmaak werkzaamheden. In 2015 ben ik gestart met mijn onderneming als schoonmaakbedrijf omdat ik zag dat bij ons een hoop werkzaamheden efficiënter en beter uitgevoerd kunnen worden. Zo ben ik dan ook begonnen: Het kan beter, het moet beter, ik kan het beter, laat mij het maar doen. En dat is wat ik sindsdien bewijs bij mijn klanten en waarom zij elke keer weer dik tevreden zijn. En wat begon als schoonmaakbedrijf is nu uitgegroeid tot facilitaire dienstverlening waarbij we ook het buitenterrein aanpakken. En met een achtergrond in facility en groenvoorziening was dat een kleine en logische stap vooruit. Zo ben ik inmiddels ook gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken en heb ik al honderden stronken verwijderd. Maar ook de gehele boom kunnen we verwijderen voor u. De schoonmaakwerkzaamheden voer ik meestal alleen uit. Maar waar nodig huur ik hier mensen voor in. Voor meerpersoons klussen kunt u dan ook prima bij ons terecht. Hierin heb ik dan ook al meer dan 8 jaar ervaring. In de groenvoorziening werk ik zowel zelfstandig als met ervaren hoveniers die eenzelfde visie delen. In de boomverzorging en het kappen van bomen werk ik voornamelijk samen met mijn broer die volledig gecertificeerd en gespecialiseerd is als "boomchirurg"(dat is ruim boven het gemiddelde). Vele grote en kleine kleine klussen hebben wij inmiddels samen geklaard. En dat is slechts een fractie van zijn ervaring in de bomen. Met vriendelijke groet, Jelle Helpt

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hele goede ervaring. Prima klus afgeleverd.
 • Akker uw groenwerker
  Akker uw groenwerker
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Ik ben Ronald van den Akker, ik heb eerst 17 jaar bij een boomkwekerij in boskoop gewerkt. Na mijn trouwen ben ik bij van Vliet buitenruimte gaan werken. Daar heb ik heel breed gewerkt en daardoor heb ik heel veel ervaring opgedaan. Kunstgras aanleg en onderhoud. Bestraten Snoeien Tuin aan leggen Schuttingen plaatsen . Helaas na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij van Vliet buitenruimte ging het bedrijf in dec 1997 failliet. Toen heb ik besloten voor mij zelf te beginnen om mijn ervaring goed te gebruiken. Ik vind het leuk om buiten te werken en weet wat aanpakken is. Tegenwoordig wonen wij in Alphen aan den Rijn.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Hallo, Ik was in onderhandeling met Ronald van den Akker maar we hebben nog niets concreet afgesproken. We hebben nog meer gesprekken met Hoveniers om te vergelijken.
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk, duidelijk. Aangezien het werk voor hem niet uitvoerbaar was, in goed overleg afgezien van de opdracht.
 • TrilplaatHuren
  TrilplaatHuren
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Doordat wij een bekend verhuurbedrijf zijn bezitten wij ook enkele (mini-) Graafmachines en Grondverzetmachines die wij inclusief Bestuurder / Machinist inzetten voor werkzaamheden via Werkspot. Wij komen met de nieuwste machine en vakkundige machinist om uw klus uit te voeren. Dien uw klus in en wij zorgen voor een concurrerend tarief zonder in te leveren op kwaliteit van zowel de machines als de vakman. Wij doen o.a: - Uitgraven van tuinen - Bestrating tuinen - Graven van sleuven - Aanbrengen van zand - Verwijderen gras, bomen en of struiken En alle overige werkzaamheden met onze Graafmachine en andere grondverzetmachines.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Very well done!
 • Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Aardige man en goed werk. Duidelijke afspraken, die worden nagekomen en een prijs inclusief alles, dus geen verrassingen en we werden volledig ontzorgd.
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95736 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Keurige vriendelijke vakman! 5 min voor afgesproken tijd aanwezig. Bomen netjes gesnoeid en afval afgevoerd. En advies over de tuin verkregen. Communicatie perfect 👍🏻
 • DR Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Heb je een Hovenier nodig in Alphen aan den Rijn of omgeving? DR dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting instaleren, Bomen verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jong bedrijf die de klus uitermate goed heeft uitgevoerd. DR Dienstverlening is een aanrader voor al uw tuinwerkzaamheden. Bij mij was dat de bestrating opnieuw leggen.
 • Hoff Verhuur- & Aannemersbedrijf B.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Alphen aan den Rijn

  Hoff Verhuur & Aannemersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in diverse werkzaamheden als grondverzet met diverse minigravers en sloopwerk. Ook doen wij bomen en struiken verwijderen en zijn wij gespecialiseerd in bamboewortels verwijderen. Daar naast hebben wij nog een eigenbedrijf gespecialiseerd in stronk verwijderen punt nl zo als de naam al zegt gespecialiseerd in boomstronken frezen en verwijderen. Wij zijn met deze werkzaamheden dagelijks op pad met onze diverse graafmachine en stronken freesmachines.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snelle nette reactie en duidelijk in z’n dienstenaanbod en offerte. Prijs/kwaliteit verhouding prima. Komt z’n afspraken netjes na, zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Alphen aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 973 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Alphen aan den Rijn

Andere vakmensen in Alphen aan den Rijn

Vind vakmensen bij jou in de buurt