Vind Installatiebedrijven in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar Installatiebedrijven in Alphen aan den Rijn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Alphen aan den Rijn

 • RPL LOODGIETER
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  Goeden dag, ik ben afgestudeerde loodgieter en cv-monteur van beroep. Ik kan problemen makkelijk oplossen. Huur mij in en het wordt professioneel opgelost. Vriendelijke groet, Rpl loodgieter

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Richard was de eerste en enige die belde en die ook tegelijk me kon helpen. Echt super en heel blij mee.
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555178 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  De klus netjes en efficiënt gedaan. Jan T. Purmerend
 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij weet wat hij doet. Hij werkt nauwkeurig. Hij communiceert goed en denkt met je mee over verschillende oplossingen. Ik zou hem zeker opnieuw inhuren!
 • Alek Airco Installatie
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  Een klein bedrijf met passie en betrokkenheid. Het belangrijkste is klanttevredenheid, en uitvoering van het werk op het hoogste niveau. hoge kwaliteit Goede prijs

  Laatste review:
  Was een fijne prettige ervaring. Snelle reactie op oproep voor montage airco. Goede afspraken gemaakt duidelijk uitleg over plaatsing denkt mee. Offerte gekregen met goede prijs en zeer snel afspraak gemaskt voor plaatsen is allemaal in 4 dagen beklonken .
 • Bouwgroep Zuid Holland B.V.
  Bouwgroep Zuid Holland B.V.
  Beoordeling: 3.9 van 53.954 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  Al uw vastgoed onderhoud, reparatie, bouw en service onder 1 dak. De garantie van voor iedere klus een vakman man, 1 aanspreekpunt, 20 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Helaas is de klus niet afgemaakt en verloopt contact heel moeizaam. Telkens als er weer een afspraak staat, komt er niemand opdagen. Na een week werd er laks met afspraken omgegaan, terwijl we bij kennismaking een goed gevoel hadden over dit bedrijf. We zijn daarnaast zelf heel coulant en flexibel geweest in het maken van afspraken. Vanaf begin september bezig met het plaatsten van een toilet, wasbak en betegelen van de ruimte. De wasbak is nog steeds niet geplaatst. Daarnaast is het tegelwerk en vooral het kitwerk slordig gedaan. Nemen zelf geen initiatief om dit op een passende manier af te handelen. Dit is erg vervelend gezien we al wel een volledig bedrag hebben betaald.
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95184 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Uitstekend geholpen door Ferdi, zal hem zeker weer benaderen voor een volgende klus!
 • NZ montage
  NZ montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  NZ Montage is een onderhoud-, reparatie- en klusbedrijf voor zowel bedrijf als particulier. De werkzaamheden die vanuit Bodegraven verricht worden zijn de meest uiteenlopende, kleinere klussen waardoor we flexibel blijven en een korte agenda hebben. Dat kan voor de klant prettig zijn bij onvoorziene omstandigheden. Ook als het erg zwaar of hoog is denken we graag mee voor een oplossing. De werkzaamheden bestaan uit; montagewerk, metaalwerk, laswerk installatiewerk(loodgieterswerk) en electrawerk, sloopwerk, timmerwerk, transport.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Prima, hij was snel beschikbaar en klus goed geklaard. Heel tevreden!
 • Van der Steen Klimaat Techniek
  Van der Steen Klimaat Techniek
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  CO Gecertificeerd (nieuwe gasketel wet) Ik lever goed werk conform regelgeving voor een normale prijs. Kwaliteit vakman voor uw klussen op gebied van verwarmingstechniek. Na 10 jaar in loondienst te werken ben ik sinds eind 2023 voor mijzelf begonnen. Ik werk secuur en veiligheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Onderhoud CV €75 exclusief btw en exclusief de onderhoud setjes (de kosten hiervan verschillen per merk) Storingen/Reparaties Starttarief €62,50

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Goed advies, goede afspraken en prima prijs en top werk afgeleverd !! Kortom: "Ga nergens anders heen, kies voor Niek van der Steen". TOPPER !!!!
 • IM-Akhrif
  IM-Akhrif
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  Zelfbewuste, hardwerkende onderhoudsmonteur die bewezen heeft bij te kunnen dragen aan het soepel functioneren van ketels. Als zelfstandig ondernemer neem ik dit vak zeer serieus en wil ik niets liever dan een tevreden klant achterlaten. Het onderhouden van ketels is mijn dagelijks bezigheid en het wordt nooit saai omdat je elke dag iets bijleert. Ook kunt u mij benaderen omtrent het vervangen/plaatsen van zowel gas als water kranen/leidingen. Wilt u uw ketel goed laten onderhouden dan bent u bij ons bij het juiste adres.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer professionele vakman. Heeft uitstekend werk verricht.
 • M.a.loodgieter en sanitair
  M.a.loodgieter en sanitair
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn

  Hallo, ik ben Mohammed en werk sinds 2017 als ZZP’er onder de naam M.A. Loodgieter en sanitair. Ik heb hiervoor 10 jaar gewerkt bij Freek van Os in Voorschoten.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  prima werk, Dankje

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Alphen aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2233 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Alphen aan den Rijn

Populaire diensten

Andere vakmensen in Alphen aan den Rijn

Vind vakmensen bij jou in de buurt