Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind elektriciens in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar elektriciens in Alphen aan den Rijn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Elektricien

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Alphen aan den Rijn

 • Barotech

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.9 van 54.95445 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Baro heeft de klus heel snel kunnen maken! Hij is een topper! Zou hem dan ook zeker aanraden!
 • Data Power B.V.

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.85323 reviews

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met telecommunicatie en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen een bedrijf met netwerkbekabeling Cat-5e, Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP, FTP, STP en glasvezel kabel. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van een groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie met extra groepen. Het plaatsen van wandgoten en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Verzoek om de groepenkast te vervangen. Snelle en vriendelijke service en het resultaat is top! Echt heel tevreden mee.
 • Risalo-techniek

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews

  Goedendag Ik ben een zelfstandige die ruime ervaring heeft in de airconditioning en in de elektra. Omdat ik ook in de carrosserie bouw heb gewerkt weet ik voor veel dingen een goede oplossing te bedenken. Ook in het oplossen van storingen aan electra, airconditioning en koelingen heb ik ruime ervaring en zal niet snel opgeven. Kortom of het nu gaat om het ophangen van een lamp of een airco of dat het gaat om storing of onderhoud u kunt voor al deze dingen bij mij terecht. Mocht u vragen hebben over of een klus te realiseren valt dan zal ik de mogelijkheden voor u bekijken en een nette prijs voor u maken. Wilt u snel bericht Google mijn nummer en app of bel me dan

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Risalo techniek, Daniël van der Schoot heeft voor ons een vijftal nieuwe stopcontacten en lichtpunten gemaakt. Het werk is snel en professioneel uitgevoerd. Verder is Daniël een flexibel persoon.
 • Smartfix montage

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews

  Hi, mijn naam is Telli, Na 15 jaar ervaring bij vele bedrijven ben ik in 2017 voor me zelf begonnen. Ik vind de diversiteit van ons werk heel leuk. Ik vind het prettig dat mensen vertrouwen in mijn aanpak en mij de ruimte geven hen blij te maken met het geen waar ze mij voor inschakelen. Smartfix Elektrotechniek is een zeer flexibel bedrijf die werkt volgens alle gelden voorschriften en richtlijnen die zijn opgenomen in de NEN-1010. Naast dat we veel voor particulieren werken hebben we ook veel werkzaamheden voor hotel ketens-vve-woningbouw coöperaties. Dit zijn de meeste werkzaamheden die wij uitvoeren. * compleet herinstalleren elektra woning * keuken gereedmaken adv keukenplan. * groepenkast leveren en vervangen. * groepenkast uitbreiden met extra groepen * extra stopcontacten installeren dan wel verplaatsen * fornuisgroep installeren tbv elektrische koken

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Werkt snel en netjes. Heeft duidelijk een hoop ervaring waardoor hij goed voorbereid te werk gaat en meedenkt in oplossingen. Contact verliep soepel en professioneel. Al met al een uitstekend elektricien. Zoek niet verder!
 • De Kabelfluisteraar

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews

  Mijn naam is Sebastiaan, 6 jaar werkzaam als installatie en storingsmonteur voor Ziggo. U kunt bij mij terecht voor het doortrekken van C9 Coaxkabels (Ziggo gecertificeerd) of UTP Cat5 of 6 kabels. Ook voor het oplossen van storingen op het gebied van TV (blokjes in beeld, haperende mediaboxen) en internet. Tevens help ik bij het aanbrengen van tijdelijke oplossingen als Ziggo niets voor u kan doen. Denk daarbij aan kabelschade buiten. Alle kabels kunnen worden doorgemeten op kwaliteit, sterkte en in het geval van kabelbreuken kan dit op de meter nauwkeurig worden opgespoord. U kunt mij ook direct bellen of een appje sturen: o6-552 65756

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Zeer snel gereageerd, prima prijs. De man doet zijn bedrijfsnaam eer aan. Binnen een uur stond hij al op de stoep. Alle lof.
 • Meco Service

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Sinds 1989 werkzaam in utilitet, nieuwbouw, renovatie ,uitbouw en eigen storingsdienst. Zowel licht als krachtinstallaties bij particulieren en bedrijven (advies, ontwerp en uitvoering, dus maatwerk). In bezit van VCA vol en NEN gecertificeerd. Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij kvk.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Snel en goed opgeleverd. Vriendelijke communicatie en zou zeker aanraden om van Meco gebruik te maken voor elektra werk.
 • Klussenbedrijf Weijand

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Klussenbedrijf voor alle klussen in het huis. Voor kleine en grote klussen. In omgeving Leiden vooral actief in renovaties van oude panden. Modern wooncomfort aanbrengen met instandhouding van de klassieke elementen van een pand. Hoogwaardige afwerking en er wordt netjes gewerkt! Klussen Elektra Timmerwerkzaamheden Renovatie Isolatiewerkzaamheden

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  The experience is good. He found out some loopholes in the previous installation and he advised that can be expensive to solve that so left that part. Overall good. It could have been better if he gave an estimated price for the extra work.
 • KeryKlusser

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Ari van KeryKlusser. Ik ben ruim anderhalf jaar actief met mijn bedrijf als All-round klussenbedrijf. Belangrijke punten waar wij waarde aan hechten zijn kwaliteit leveren aan de klant en klanten tevreden houden. De diensten die wij aanbieden zijn o.a : - Schilderwerkzaamheden - Vloeren leggen - Stucadoorswerkzaamheden - Badkamer/Toiletrenovatie - Algemene Timmerwerkzaamheden - All-round klusjes Ik kom graag in contact!

  Laatste review:

  Douche of bad reparatie -

  Afspraak gemaakt om klus (lekkende doucheafvoer in getegelde vloer, poreuze voegen en nog e.e.a.) te bekijken, kregen daarna goede en duidelijke offerte. Hebben prima werk verricht, probleem verholpen en mooi resultaat!
 • KlusService Alphen aan den Rijn

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Sterk in alle GROTE en kleine klussen rondom Uw gebouw of Huis. - Specialist in Houtrot bestrijden d.m.v. EPOXY . (3e klasse Repair Care Methode en 10-jaar-garantieplan), - Hang- en sluitwerk (o.a. 3 puntssluitingen), - Traditioneel hoogwaardig timmerwerk. - Afwerk specialist (schilderen, sauzen, timmeren, kitten etc.....) Maar met deze (AANTOONBARE) professionaliteit én kwaliteit toch ook een uurprijs om over te (glim)lachen...........

  Laatste review:

  Keurig resultaat en alle ruimtes waar geklust is netjes voorbereid ter voorkoming van rommel en netjes achter gelaten na de werkzaamheden. Werkervaring is merkbaar aanwezig, waardoor mogelijkheden, risico's en oplossingen goed besproken kunnen worden. Zeker potentie voor een volgende klus.
 • Alves Repairs

  Elektricien in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.6 van 54.6573 reviews

  Over Alves Repairs: Ik heb 13 jaar ervaring in witgoed en heb gewerkt met diverse merken zoals Samsung, LG, etc. Reparaties worden gedaan bij de klant thuis. Prijzen: - START TARIEF: 69 euro (incl. voorrij kosten + 30 min. onderzoek/expertise kosten) - 15 euro/15 min (NA START TARIEF)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Super tevreden. Goed contact ook in het weekend! super snel geholpen.

Populaire lokale elektriciens in Alphen aan den Rijn

Andere vakmensen in Alphen aan den Rijn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur